Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας της 8ης Ιανουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ για ...

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΟΦΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Μεγάλη νίκη της ομάδος Νέων του Πιερικού με σκόρ 0-2 επι του ΟΦΗ και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαομολογίας του πρωταθλήματος Νέων της  Football League.Η ομάδα του Γιάννη Κωστανιτνίδη μεταμορφωμένη απο τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της , πάει απο νίκη σε νίκη και φουλάρει για την πρωτιά.Συγχαρητήρια στα παιδιά.
Τα αποτελέσματα.
Εθνικος Αστερας-ΠΑΣ Γιαννινα 3-0
Ιωνικος-Τρικαλα 3-0
Διαγορας-Παναιτωλικος 0-5
Εθνικος-Ηλιουπολη 7-0
Πανθρακικος-Αγροτικος Αστερας 2-1
ΟΦΗ-Πιερικος 0-2
Καλλιθεα-Λεβαδειακος 1-1
Αναγεννηση-Θρασυβουλος 2-1
Βαθμολογία
Πανθρακικός 37
Πιερικός 34
Δόξα Δράμας 30
Εθνικός Αστέρας 29
Εθνικός 28
Παναιτωλικός 27
Λεβαδειακός 27
Διαγόρας 26
ΠΑΣ Γιάννινα 24
Καλλιθέα 24
Θρασύβουλος 21
ΟΦΗ 18
Αγροτικός Αστέρας 17
Βέροια 16
Τρίκαλα 16
Ιωνικός 10
Ηλιούπολη 9
Αναγέννηση Καρδίτσας 7

"Χρυσός" βαθμός στο Ηράκλειο: ΟΦΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Χωρίς να δυσκολευτεί ουσιαστικά, ο Πιερικός επιστρέφει από το Ηράκλειο της Κρήτης με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΟΦΗ, μένοντας στο "στείρο" 0-0. Οι Κατερινιώτες δεν ήταν ιδιαίτερα ...απειλητικοί επιθετικά, έκλεισαν όμως με επιτυχία τους διαδρόμους στα καρέ του Καρακούτση και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την
ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός βαθμού. Παρά τις απουσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών (Γουμάγιας, Πέντα, Γουσούλης, Δήμου, Πουρτουλίδης) ο Πιερικός στάθηκε "όρθιος" στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ και ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κορυφαία στιγμή για τον ΟΦΗ ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Γκουεΐ όμως να...κόβει το σουτ του Μανούσου.
(Γήπεδο Ο.Φ.Η. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσόγιαννος, Χαρίτος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπερτίν, Ζορμπάς-Κοντέων, Πέτρου, Γιαζιτζόγλου, Καρακούτσης, Χατζής, Λόπεζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Το "φιλμ" του αγώνα:
Έναρξη αγώνα.
Σχόλιο katerinisport.gr: Τίποτε ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον ΟΦΗ όμως να έχει κερδίσει τρία κόρνερ.
13' Ωραία προσποίηση του Γκουγκουλιά στον Μπερτίν, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, πέρασε ψηλά άουτ.
16' Σουτ του Αγρίτη, μετά από ατομική προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε άουτ.
19' Σουτ του Μπούρμπου, η μπάλα κόντραρε στον Τασίδη.
26' Σέντρα του Ζορμπά από τα αριστερά, κεφαλιά ο Βλόνταρτσικ, η μπάλα άουτ.
Σχόλιο katerinisport.gr: Διατηρεί μια πρωτοβουλία ο ΟΦΗ, όμως χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα η άμυνα του Πιερικού. Οι Κατερινιώτες πρεσσάρουν επιτυχημένα στο χώρο του κέντρου εμποδίζοντας την ανάπτυξη των γηπεδούχων.
41' Πέναλτι ζήτησαν οι Κρητικοί σε μαρκάρισμα του Ζορμπά από τον Παπαγεωργίου. Την κίτρινη κάρτα για θέατρο αντίκρυσε ο παίκτης του ΟΦΗ από τον διαιτητή. Χαρακτηριστικό είναι όμως ότι ο διαιτητής "χαρίστηκε" στους υπόλοιπους παίκτες του ΟΦΗ που διαμαρτυρήθηκαν έντονα τη στιγμή της κίτρινης κάρτας.
Τέλος α' ημιχρόνου.
Καλά στέκεται ο Πιερικός μέχρι τώρα, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Επιθετικά ωστόσο, δεν είναι απειλητικός, αναζητώντας κάποια αντεπίθεση για να "κάνει τη ζημιά" στον ΟΦΗ.
Έναρξη β' ημιχρόνου.
56' Σέντρα του Βλόνταρτσικ από δεξιά, ο Χατζής παραχώρησε κόρνερ.
58' Μακρινό σουτ του Αγρίτη, η μπάλα άουτ.
59' Ο Αγρίτης τροφοδότησε το Ζορμπά, του σουτ του τελευταίου όμως πέρασε άουτ.
60' Ο διαιτητής δεν έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Μπερτίν για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Πουλάκο.
Σχόλιο katerinisport.gr: Δε διαφοροποιείται το σκηνικό, με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μη μπορεί να απειλήσει τα γκολπόστ του Καρακούτση.
85' Σέντρα του Αγρίτη από δεξιά, κεφαλιά του Μανούσου, η μπάλα άουτ (ο Βλόνταρτσικ ήταν σε πλεονεκτικότερη θέση).
88' Σουτ του Βερόν, μακρινό, η μπάλα άουτ.
90' 4 λεπτά ο έξτρα χρόνος.
90' +2' Σουτ του Μανούσου, η μπάλα κόντραρε στον Γκουεΐ, στην κορυφαία στιγμή του ΟΦΗ στο παιχνίδι.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπερτίν, Πίτσος, Μπούρμπος , Κιάσσος, Βερόν,Καλαϊτζιτς (69' Κατσικογιάννης), Ζορμπάς (84' Μανούσος), Αγρίτης, Γιακούμπου (76' Γκουεΐ), Βλόνταρτσικ.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Κοντέων, Πέτρου, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (85' Κωνσταντινίδης), Χατζής, Γκουγκουλιάς (89' Καλαγκάνης), Λόπεζ (90'+3' Κ. Λαζαρίδης).
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Μπροστά κοίταξε ο Νίκος Αναστόπουλος καλύπτοντας τους ποδοσφαιριστές του και τονίζοντας ότι "εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει τον Μάιο"."Δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία εφόσον κερδίζαμε το παιχνίδι για να πλησιάζαμε στις πρώτες θέσεις. Αυτό δεν έγινε. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμες μια ομάδα που εκτός έδρας αμύνεται, αν και είχαμε διάθεση δεν διαθέταμε αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό σου δίνει τα γκολ και τις νίκες" ήταν τα λόγια του αναφερόμενος στην εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τον Πιερικό.
Όσον αφορά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ο 52χρονος τεχνικός πρόσθεσε ότι "το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και δεν τα "βάφουμε" μαύρα. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και κατανοούμε πλήρως την πίκρα των φιλάθλων. Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι".
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα υπογράμμισε "εκ γενετής ο ΟΦΗ έχει τοστοιχείο της πίεσης. Είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε κάτω από αυτό το καθεστώς. Ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη".
Τέλος, για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ είπε ότι "θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".
Διαμαντόπουλος: "Να βρει γρήγορα το βήμα του ο ΟΦΗ"
Ο προπονητής του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, του ΟΦΗ και του Πιερικού, για το αθλητικό τους παιχνίδι. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την φιλοξενία. Είναι τεράστια ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα".
Το σχόλιο του έμπειρου προπονητή για τον ΟΦΗ ήταν "είναι καλή ομάδα, τον έχω παρακολουθήσει ξανά στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Ελπίζω να βρει σύντομα το βήμα του πριν να είναι αργά. Πρέπει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα".
πηγή: athleticradio.gr
ΟΦΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0- ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ http://omilitis.gr









ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - 5η θέση και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο 5ο Christmas Cup στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ από 2 έως 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου 2011, η αποστολή του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που συμμετείχε σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά ποδοσφαίρου το 5ο Christmas Cup στο  ΛΟΥΤΡΑΚΙ από  2 έως 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που την περίοδο των διακοπών δέν σταμάτησε ούτε μία μέρα να προπονείται και να δίνει αγώνες, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο τουρνουά αυτό.
Με αρχηγό της αποστολής τον έφορο της ομάδος Δημήτρη Καλαιτζή και με τον ακούραστο προπονητή τους Γιάννη Μυστακίδη, τα...