Σελίδες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΗΤΤΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2009

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Πιερικού να φύγουν από το "σμαραγδένιο νησί" με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισαν ήττα με 2-3 από την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα. Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με το "τρίποντο" αν η τύχη δε γύριζε την πλάτη στην ομάδα, καθώς η μπάλα προσέκρουσε τρεις φορές στα δοκάρια των Ροδιτών.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ο Διαγόρας ήταν καλύτερος, πέτυχε το γκολ αλλά στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Πιερικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε είχε δυο δοκάρια καθώς και ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Πιερικός ισοφάρισε αλλά στη συνέχεια μίλησε ο Μέντος που πέτυχε δυο γκολ και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού το μόνο που κατάφερε ο Πιερικός ήταν να μειώσει στο 80΄σε 3-2.
Τα γκολ:
1-0 στο 15΄ ο Πατούνας με ωραίο σουτ
1-1 στο 50΄ με σουτ του Κραγιόπουλου
2-1 στο 60΄ με κεφαλιά του Μέντου
3-1 στο 76΄ με πέναλτι ο Μέντος
3-2 στο 80΄ με πέναλτι ο Κραγιόπουλος
Να σημειωθεί ότι ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο δοκάρια σε σουτ των Μάρκογλου και Μπαρέκα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την ίδια τύχη είχε σουτ του Κραγιόπουλου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του Κασιώτη και Κόγγου.
Διαγόρας: Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Φασσάκης, Μέντος, Αυγενικού, Επιφάνης, Μεριεττάκης, Οικονομίδης (76΄Κενενούνης), Πουλλάς (30΄Καραγεωργίου), Πατούνας, Κετσές (58΄Κενενούνης)
Πιερικός: Τσιντιώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Κοτσιόπουλος, Μάρκογλου, Τσικαβέρης, Μπαρέκας, Σεχολάρι (΄46΄Σκούρτης - 51΄ Τσιανάκας), Νίγκος, Καμπερίδης (67΄Παναγιωτίδης)
Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Μεγάλο "διπλό" του Πιερικού στη Ρόδο (2-1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2009

Στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Διαγόρα και Πιερικό. Παρακολουθήσατε μέσα από τη mikriliga.com τη LIVE εξέλιξη του αγώνα, που ξεκίνησε στις 15:15 (αντί για τις 18:00, που είχε αρχικά οριστεί) και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Κατερίνης με σκορ 2-1 επί των "κυανέρυθρων". (30/11/2009)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Ρόδου)
(66' Σπάρταλης σουτ - 28' αυτ Κωνσαντινίδης, 90' Ολγκίν σουτ)
Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Δήμου, Μπριλάκης, Κωνσταντινίδης, Ρούσεφ, Μιλόσκοβιτς (75' λ.τ Φράγκος), Χρήστου, Τριανταφύλλου, Ουέλινγκτον (55' Σπάρταλης), Κορακάκης (46' λ.τ Στρατάκης), Τσιάτσιος.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Μαρτίνες, Θάνος (46' Φρέντερικς), Παντελιάδης (69' Χατζηζήσης), Πέντα, Γκουγκουλιάς (58' Ολγκίν).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αθανασόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούσεφ, Δήμου, Τσιάτσιος - Τασίδης, Μαρτίνες, Καλλιμάνης, Φρέντερικς, Κοτταράς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 
Σχόλιο: Η ομάδα του Πιερικού σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα, στην έδρα των "κυανέρυθρων". Παρότι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν καλύτεροι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Κοτταρά και γνώρισαν την ήττα. Στον αντίποδα, ο Ολγκίν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού στο 90' σημείωσε το τέρμα που έδωσε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλαθλοι των "κυανέρυθρων" σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης αποδοκίμασαν τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

Βαθμολογία
Β' Εθνικής

Ομάδα Βαθμοί
ΚΕΡΚΥΡΑ 27
ΕΘΝΙΚΟΣ 21
ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 21
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 19
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 17
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 16
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 16
ΟΦΗ 16
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 16
ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 14
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 12
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 11
ΙΩΝΙΚΟΣ 10
ΡΟΔΟΣ 10
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 10
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 8
ΑΙΓΑΛΕΩ 3

ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 3-2

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Σήμερα στις 15:15 στη Ρόδο Διαγόρας – Πιερικός Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009


Με τον αγώνα Διαγόρα – Πιερικού που γίνεται σήμερα στη Ρόδο ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Ρόδο και χθες το απόγευμα προπονήθηκε στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μαζί του στη Ρόδο 19 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι:
Κοταράς, Καρακούτσης (οι δύο τερματοφύλακες), Καλλιμάνης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Ολγκίν, Τόσκας, Τσιτλακίδης και Κόιτς.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αναμένεται να κάνει κάποια έκπληξη όπως τουλάχιστο έδειξε στο εκπαιδευτικό δίτερμα που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα.
Στο παιχνίδι με το Διαγόρα οι παίκτες του Πιερικού είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά και αποφασιστικά στοχεύοντας όχι απλά το θετικό αποτέλεσμα αλλά τη νίκη. Ο προπονητής του Πιερικού δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την εντεκάδα αλλά πάντα με βάση αυτά που είδαμε στις προπονήσεις πιστεύουμε ότι μια πιθανή εντεκάδα είναι η παρακάτω:
Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος και Γκουγκουλιάς.
Θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Γιαζιτζόγλου. Στη Ρόδο δεν ταξίδεψε ο Γκαρά Ντεμπελέ που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:15, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3 και θα τον διαιτητεύσει ο κ. Ανούσας Ν. από τη Σπάρτη με βοηθούς τους κ.κ. Παλαμίδα Γ. από τη Σπάρτη και Αθανασόπουλο από την Αθήνα.
Τέταρτος είναι ο κ. Ρούσσος από την Πρέβεζα. (ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας - Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Μπάμπη Πεϊδη.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCQX1Of6fGzbPO_6shejbjKInUzBDP5ldUd-9akUTvyhSNipnXaCSLaM6uU5u73gRESurbccrgZlFbuU1-4ZVtzgiMor4AJvOtPUxjXoFMD_vZCrr4m-6OJzgVIGnGYgwkZHk9w1KmTrWx/s320/%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3.JPG
ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2009
Φάνης Τσαϊτουρίδης
Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας

Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Μπάμπη Πεϊδη.
¨Γύρισα από έναν δύσκολο τραυματισμό και είμαι πλέον έτοιμος να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, στη μεγάλη φετινή της προσπάθεια. Αγωνίστηκα στη Νέα Ερυθραία για ένα μικρό χρονικό διάστημα και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για όσο χρόνο χρησιμοποιηθώ από τον προπονητή μου. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε σημαντικά. Ήρθαν σε αυτήν επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι έχουν επαγγελματική συμπεριφορά. Έτσι όλα έχουν αποκτήσει έναν επαγγελματισμό ο οποίος είναι το νέο στοιχείο που πέρασε σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτή η δουλειά βγαίνει κάθε αγωνιστική στα παιχνίδια μας. Η Ελευσίνα είναι πρώτη στη βαθμολογία και συγκατοικεί με εμάς, αλλά όπως καταφέραμε να ξεπεράσουμε δύο φορές μια τέτοια κατάσταση με ισόβαθμες μας στην κορυφή ομάδες, έτσι πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που είναι πάντα κοντά μας. Παίρνουμε δύναμη από την παρουσία του και σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας ενισχύει για να φτάνουμε στις επιτυχίες. Τους θέλουμε και με την Ελευσίνα αύριο στο πλευρό μας, για να πανηγυρίσουμε μαζί την νίκη μας.

Φάνης Τσαϊτουρίδης
Καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχέλαου

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/