Σελίδες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΓΚΟΛ - 31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 29-4-2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πιερικός - Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις «Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας»

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010
Μετά τη χθεσινή προπόνηση αποθεραπείας που έγινε, αφού το παιχνίδι επί του Πανσερραϊκού που έγινε τη Δευτέρα ήταν νικηφόρο, άρχισε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το εκτός έδρας παιχνίδι που θα γίνει στη Ρόδο με την ομώνυμη τοπική ομάδα την Κυριακή. Η προπόνηση ....άρχισε λίγο μετά τις 11:30.
 Πριν από την προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά γενικά και για το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε:
«Συγχαρητήρια για τη νίκη γιατί έτσι δε θα έχουμε καμία εμπλοκή με τα πλεϊ-αουτ κάτι που είναι πολύ σημαντικό στη Β΄ Εθνική, όπως σας το έχω πει και άλλες φορές.
Από δω και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Ρόδου στο οποίο θα έχουμε αρκετές ελλείψεις.
Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που με ανησυχεί γιατί και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε πολλές απουσίες, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις άλλες ομάδες, γιατί οι παίκτες που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες θα ανταποκριθούν  πάρα πολύ καλά αλλά δεν το κρύβω ότι κάποιοι από τους απόντες είναι βασικοί, πιστεύω όμως ότι αυτοί που θα παίξουν θα δείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στον Πιερικό και γι’ αυτό νομίζω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και έχει πετύχει σημαντικές νίκες και η έδρα είναι αυτή που της δίνει τους βαθμούς. Είναι γεγονός ότι η Ρόδος εκτός έδρας παρουσιάζεται αδύνατη αλλά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο γιατί  η Ρόδος άλλαξε προπονητή, έναν όμως προπονητή που ξέρει  πολύ καλά την ομάδα γιατί ήταν στην αρχή της περιόδου και έκανε όλη την προετοιμασία είναι ο κ. Στράντζαλης.
Εμείς όμως κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα  στοχεύοντας να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι που πέρασε, όπως σας είπα,  σας αξίζουν συγχαρητήρια αλλά θα πρέπει  να σταθούμε και στα λάθη που κάναμε κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο όταν κλειστήκαμε και έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες καταστάσεις που μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Κατά γενική ομολογία μέχρι το 65΄ ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ και έτσι θα ήταν για μας τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.
Στο τέλος, όπως και στις δηλώσεις στην κοινή συνέντευξη τύπου, σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού. Νομίζω όμως ότι εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον Πανσερραϊκό για την πίεση του τελευταίου 20λεπτου για να μας δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις.
Καταλαβαίνω το άγχος και την πίεση που σας διακατείχε και από το 65΄ βιαζόμασταν να τελειώσει το παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό δεν πρέπει να ξαναεπαναληφθεί γιατί την άλλη φορά μπορεί να μην είμαστε τυχεροί όπως στη φάση του δοκαριού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πιερικού που ήταν συγκλονιστικός και μας βοήθησε πάρα πολύ για να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)