Σελίδες

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΓΚΟΛ - 30Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-4-2010

http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΙΟΥ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Απριλίου 2010

Στο ενδιαφέρον τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα πάρουν μέρος όλα τα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις 15 και 16 Μαίου. Αυτό προγραμματίστηκε απο τον Ερασιτέχνη Πιερικό και τμήματά του θα αγωνιστούν σε αυτό το ποδοσφαιρικό τουρνουά.


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΣΗΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ (1996-97) (11x11) Διάρκεια 30΄
•ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (1998-99) (9x9) Διάρκεια 30΄
•ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2000-01) (9x9) Διάρκεια 30΄•
ΜΙΝΙ (2002-03) (7x7) Διάρκεια 25΄
απο τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πιερικός - Πρωί - απόγευμα προπονήθηκαν χθες οι μελανόλευκοι

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.04.2010 (pierik antil)
Φιλικό σήμερα με Βατανιακό
Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε χθες την εβδομαδιαία του προετοιμασία ο Πιερικός για την κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στην μάχη για μία θέση στην προνομιούχο εξάδα των πλέι - οφ.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ στις 9:00 και 10:00 αντίστοιχα, ξεκινώντας με ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης και ασκήσεις κατοχής.
Το απόγευμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προπόνηση της ημέρας που περιελάμβανε και ασκήσεις τακτικής. Δεν γυμνάστηκε ο νεαρός Λαζαρίδης ενώ για το ματς με τους Σερραίους επιστρέφουν από τιμωρία οι Φρέντερικς, Θάνος, Χατζηζήσης.
Τον Βατανιακό αντιμετωπίζει σήμερα ο Πιερικός στο δημοτικό γήπεδο Βατάν και ο Κορυδαλιώτης τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ "1GOAL" ΤΗΣ FIFA
"Συστρατεύθηκαν" και οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Πιερικού στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η FIFA με την παγκόσμια καμπάνια "1GOAL" προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της παγκόσμιας δέσμευσης των αναπτυγμένων κρατών για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά μέχρι το 2015.
Το πρωί της Τρίτης 20 Απριλίου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πιερικού επισκέφτηκε τα εκπαιδευτήρια "ΠΛΑΤΩΝ" όπου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου ζήτησαν και πήραν τα αυτόγραφά τους ενώ είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πράγματα για τη ζωή των ποδοσφαιριστών, πόσες ώρες προπονούνται, για τη διατροφή τους, τι κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο και πολλά άλλα. Οι μικροί μαθητές δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τη γνωριμία τους με τους παίκτες και δεσμεύτηκαν να βρεθούν κοντά στις προσπάθειες της ομάδας στο γήπεδο μαζί με τους γονείς τους!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "1GOAL"
Το 1GOAL είναι η νέα Παγκόσμια Εκστρατεία για την Εκπαίδευση με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το Ποδόσφαιρο (FIFA). Το 2010, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (Moυντιάλ) θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αφρική και εκατομμύρια άνθρωποι θα εστιάσουν την προσοχή τους εκεί. Με την ευκαιρία αυτή, η FIFA στηρίζει την εκστρατεία 1GOAL και δεσμεύεται να δημιουργήσει μια παράδοση παιδείας στην Αφρική αλλά και σε όλες τις φτωχές χώρες παγκοσμίως, με την στήριξη των εκατομμυρίων φιλάθλων του Moυντιάλ. Στην Ελλάδα την εκστρατεία συντονίζει η ActionAid Ελλάς υπό την αιγίδα της UNESCO και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσποδίας και της Superleague!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ
Ποιος είναι ο στόχος; Να συγκεντρωθούν 30 εκατομμύρια υπογραφές μέσα σε ένα χρόνο από θεατές και φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Οι υπογραφές αυτές θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της παγκόσμιας δέσμευσης των αναπτυγμένων κρατών για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά μέχρι το 2015.
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 1GOAL
Ποιοι στηρίζουν την εκστρατεία 1GOAL; Την εκστρατεία υποστηρίζουν μέχρι στιγμής δεκάδες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσά τους ο Μπόνο, ο Κέβιν Σπέισι, ο Σερ Μπομπ Γκέλντοφ, ο Γκόρντον Μπράουν, o Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Τιερί Ανρί, ο Νουάνκο Κανού, η Τζέσικα Άλμπα, η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ο Σεπ Μπλάτερ και άλλοι πολλοί!