Σελίδες

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009
Εύκολο απόγευμα για τους άδρες του Πιερικού
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(14-25, 12-25, 12-25)  




Πολύ εύκολα πέρασε με νίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού από το κλειστό της Βέροιας όπου κέρδισε τον τελευταίο στην βαθμολογία Φίλιππο με 3-0 σετ. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν πολύ μεγάλη. Οι άνδρες του Πιερικού απλά έπαιξαν για να κερδίσουν σε 40 λεπτά την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.
Και στα τρία σετ οι άνδρες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μεγάλες διαφορές στο σκορ και τις διατήρησαν μέχρι τέλους. Η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε χωρίς τους Σαμαλή, Καλιακό ενώ πρωτοεμφανίστηκαν οι Χρυσικός και Στεφανίδης. Ο Κ. Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη ΄Β Εθνική κατηγορία, όπου είναι και ο μεγάλος στόχος.
Η σύνθεση: Σαρρής, Σουλής Κ., Γερομιχαλός, Σουλής Δ., Γρηγοριάδης, Γεωργόπουλος, Πάπας, Στεφανίδης, Χρυσικός, Αδαμίδης, Κρομύδας, Αλεξίου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΦΣ ΑΡΙΩΝ
0-3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
1-3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ -ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
0-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΑΣ ΑΤΛΑΣ
0-3
Η βαθμολογία
α/α
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ


1
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
18-2
17

2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
17-4
16

3
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
16-4
15

4
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
10-11
8

5
ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
9-11
8

6
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
8-13
7

7
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
3-18
1

8
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
0-18
0

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες ‘‘NISSAN’’ ‘‘FORD’’ ‘‘SUBARU’’ & ‘‘CHINA MOTOR’’ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Η ΠΑΕ Πιερικός Ζήτησε τη λύση των συμβολαίων με Κοτταρά και Ντεμπελέ Θ’ ακολουθήσουν και άλλες

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο ρόστερ του Πιερικού και βέβαια δεν αφορούν μόνο τους Ντεμπελέ και Κοτταρά από τους οποίους ζητήθηκε να λύσουν τα συμβόλαιά τους αλλά και άλλους.
Οι προσεχείς ημέρες θα είναι καθοριστικές και για άλλους για την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός.
Ήδη η ΠΑΕ Πιερικός ζήτησε από τον Κοτταρά και τον Ντεμπελέ να λύσουν τα συμβόλαιά τους, έγινε μάλιστα και η πρώτη επαφή και σ’ αυτό συναινεί και ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος. (το είχε προαναγγείλει εξάλλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη)

Ο γάλλος Γκαρά Ντεμπελέ το βράδυ του Σαββάτου, ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα που δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το δεύτερο που σημαίνει ότι είναι υπότροπος και πλέον η Διοίκηση τον κάλεσε για να λύσει το συμβόλαιό του αλλά αρνήθηκε.
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να πούμε ότι η πρόταση για λύση του συμβολαίου τόσο για τον Κοτταρά όσο και για τον Γκαρά Ντεμπελέ γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου.
Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος με τον ερχομό του ζήτησε να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις ο Γκαρά Ντεμπελέ και ενώ και τότε υπήρχε θέμα απομάκρυνσής του και η Διοίκηση δέχτηκε την εισήγησή του.
Στο μεταξύ οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι εκτός από τους δύο αυτούς υπάρχει θέμα για την απομάκρυνση και άλλων 4-5 ποδοσφαιριστών.
Μετά το παιχνίδι της Κυριακής και με τη διακοπή του πρωταθλήματος που θα έχουμε αναμένονται οι εξελίξεις για τους άλλους ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ζητηθεί η λύση των συμβολαίων με την ΠΑΕ Πιερικός και οι οποίες γίνονται και πάλι με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Σήμερα στο γήπεδο των Ν. Πόρων
Ακαδημία Πλαταμώνα – Πιερικός
Φιλικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο και αήττητη Ακαδημία Πλαταμώνα δίνει σήμερα ο Πιερικός στο γήπεδο των Ν. Πόρων.
Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν οι παίκτες που δεν έπαιξαν στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με την Καλαμάτα. Όσοι έπαιξαν έχουν ρεπό. Οι υπόλοιποι θα μεταβούν στο γήπεδο των Ν. Πόρων για το σημερινό φιλικό.

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι Πιερικού – Καλαμάτας
Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, Αργύρης Νικητόπουλος
Στην κοινή συνέντευξη τύπου ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Αργύρης Νικητόπουλος εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του δήλωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί και πιστεύω ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε.
Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και συνεχίζουμε πιο δυνατά και πιο καλά».

Θανάσης Παντελιάδης, ποδοσφαιριστής του Πιερικού
Μιλώντας και για τους συμπαίκτες του τους οποίους εκπροσώπησε στην κοινή συνέντευξη τύπου ο Θανάσης Παντελιάδης και αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καλαμάτα δήλωσε:
«Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, προηγηθήκαμε και αφού η Καλαμάτα δεν κατάφερε στις δύο – τρεις φάσεις που είχε μέχρι το εβδομήντα με τα δοκάρια να βάλει γκολ στη συνέχεια χάσαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες.
Πιστεύω ότι είναι κρίμα τέτοιο παιχνίδι να ισοφαριζόμαστε στο τελευταίο λεπτό. Είναι αλήθεια ότι μας πείραξε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτε και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στις Σέρρες και είναι δύσκολο.
Στο παιχνίδι των Σερρών πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε εκτός έδρας και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καλαμάτα».(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ".

ΤΡΙΤΗ 15-12-2009


"Ο Πιερικός θα ενισχυθεί στις μεταγραφές. Θα γίνουν μερικές αλλαγές στο ρόστερ, με 4-5 άτομα να αποχωρούν για να ρθουν στη θέση τους κάποιοι άλλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι θα φύγουν δεν είναι καλοί παίκτες ή καλοί χαρακτήρες. Απλά κρίνω ότι δε μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή την ομάδα. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και εξετάζουμε ήδη περιπτώσεις παικτών παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα η μεταγραφική περίοδος" ήταν τα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου όσον αφορά στις διαφοροποιήσεις που αναμένονται στο έμψυχο δυναμικό του Πιερικού κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο, σε συνέντευξη που έδωσε ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός στην εκπομπή "Ματιές Στα Σπορ" και στον Δημήτρη Πάππα, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κατερίνης Ενημέρωση 92,2 fm. Ο 42χρονος προπονητής απέφυγε να μιλήσει για συγκεκριμένες θέσεις (έχει κάνει πάντως σε παλαιότερη συνέντευξη λόγο για ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου) τονίζοντας πάντως ότι θα γίνει ό,τι πρέπει για να ισχυροποιηθεί το έμψυχο δυναμικό των "μελανολεύκων".
Όσον αφορά στο γκολ της Καλαμάτας που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω αντικανονικής θέσης του σκόρερ Ετέροβιτς (οφσάιντ), τη χθεσινή εμφάνιση του Πιερικού, αλλά και το προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Παπαδόπουλος είπε: "Αναμφισβήτητα το γκολ ήταν οφσάιντ, το είδαμε από τον αγωνιστικό χώρο ακόμα και με γυμνό μάτι, όπως οφσάιντ ήταν το πρώτο δοκάρι της Καλαμάτας. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας αδικεί η διαιτησία. Δε θέλησα ωστόσο να μιλήσω γι' αυτό στη συνέντευξη τύπου γιατί δεν είναι άνθρωπος που ψάχνω για άλλοθι. Εξάλλου, δώσαμε κι εμείς το δικαίωμα στην Καλαμάτα να πάρει το "Χ" γιατί θα μπορούσαμε, αν ήμασταν όπως πρέπει, να κερδίσουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στη Β' Εθνική, όπως είπα και χθες στη συνέντευξη τύπου. Τώρα πάμε σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Πανσερραϊκό ο οποίος ψάχνει επίσης βαθμούς γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε.(katerinisport)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/