Σελίδες

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πιερικός - Εργομετρικά χθες στην ΠΑΕ Πιερικός

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΙΕΡ ΑΝΤΙΛ
Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010
Η χθεσινή μέρα, δεύτερη του πρώτου σταδίου της ΠΑΕ Πιερικός, ήταν αφιερωμένη στις εργομετρικές εξετάσεις των... επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Δεν υποβλήθηκαν στα εργομετρικές εξετάσεις οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Πουλάκος, Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Μαρτσέλο Πέντα (επιστρέφει σήμερα από την Αργεντινή) και ο Γιαζιτζόγλου που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι δύο νεοαποκτηθέντες ζήτησαν άδεια για να τακτοποιήσουν προσωπικά τους θέματα και εργομετρικά θα περάσουν αύριο ή μεθαύριο.
Σήμερα ο Γιώργος Χατζάρας θα προπονήσει τους παίκτες του πρωί και απόγευμα. Το πρωί η προπόνηση θ’ αρχίσει στις εννιά και το απόγευμα στις επτά.
Τα μεταγραφικά
Οι μεταγραφές που είναι προγραμματισμένες με βάση το σχεδιασμό της νέας ομάδας του Πιερικού είναι τρεις, για συγκεκριμένες θέσεις, παίκτες για θέσεις κλειδιά.
Βέβαια αγκάθι τουλάχιστον σε ότι αφορά για τη θέση του επιτελικού μέσου είναι ο Μαρτσέλο Πέντα του οποίου το θέμα είναι αδιευκρίνιστο λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει. Έχει γίνει κάποια προεργασία για την περίπτωση που ο Πέντα δεν συνεχίσει και υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία με κάποιο παίκτη. Πέρα όμως από αυτή τη θέση ο Πιερικός θέλει ν’ αποκτήσει παίκτη μεσοαμυντικό και ένα μεσοεπιθετικό για την αριστερή πλευρά. Πιστεύουμε ότι το θέμα και των τριών θα τελειώσει μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.(ΤΟΠΙΚΗ)