Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΙΟΥ - ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 6-5-2010
ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΙΟΥ 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τρεις μέσα - τρεις έξω με Εθνικό

ΠΕΜΠΤΗ 06.05.2010
Τρεις απουσίες και τρεις επιστροφές για τον αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς έχουν οι Κατερινιώτες και ο Κορυδαλιώτης τεχνικός Σ. Παπαδόπουλος ψάχνει μέσα από τις προπονήσεις το καλύτερο δυνατό σχήμα για το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ολγκίν, Μακρής, Πέντα είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν, επιστρέφουν όμως οι Τασίδης, Παντελιάδης, Φρέντερικς οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη Ρόδο κόντρα στην τοπική ομάδα.
Στη χθεσινή προπόνηση, η οποία ξεκίνησε στις 17.00 δεν πήραν μέρος ο Γκουγκουλιάς που ήταν αδιάθετος, ο Λαζαρίδης που περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο Τσιντώτας που έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Τσιτλακίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Όλοι οι υπόλοιποι, ύστερα από το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα, έκαναν κάποια σπριντ και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής μπάλας και σωστής κυκλοφορίας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 19.00 με δίτερμα τακτικής και αποθεραπεία.(Π.Α)

Πάνω από 100 οι αθλητές που πήραν μέρος Με επιτυχία έγινε το τουρνουά μπάσκετ των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου

ΠΕΜΠΤΗ 06.05.2010
Συμμετείχε και ο Πρωτέας Νέου Κορδελιού
Πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή στην Κατερίνη το τμήμα ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.
Συμμετείχαν ομάδες Κορασίδων, Παμπαίδων, Μίνι αγοριών και Ακαδημιών με παιδιά που γεννήθηκαν το 1998-1999 και 2000-2001.
Εκτός από τον Πιερικό Αρχέλαο, τα τμήματα ήταν και από την Κατερίνη 2008 και το φιλοξενούμενο Πρωτέα Νέου Κορδελιού Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση αυτή ήταν αναμφισβήτητα μια γιορτή του μπάσκετ που σκοπό είχε τη συμμετοχή των παιδιών σε ομαδικές δραστηριότητες.(Π.Α)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΩΤΟ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 6-5-2010
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

.

.