Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Κατηγορίας Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 15:00

Νίκη και μόνο νίκη για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου
Πιερικός – Ηλιούπολη
Νέα προπόνηση για τον Πιερικό σήμερα συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο και θ’ αρχίσει στις 15:00.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ολοκληρώσει την
 προετοιμασία των παικτών του με την ελαφρά προπόνηση του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας θ’ ανακοινώσει και την αποστολή. Είναι όμως γεγονός ότι ο προπονητής του Πιερικού θα έχει μέχρι το Σάββατο έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της αποστολής αφού πλην του Γουσούλη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και του Μαρτσέλο Πέντα που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά είναι ανέτοιμος, όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεσή του.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι έτοιμο και το δελτίο του Περουτσίνι.
Στο παιχνίδι της Κυριακής οι παίκτες του Πιερικού θα παίξουν με πάθος και αγωνιστικότητα αλλά και πειθαρχημένα και μέσα από την ικανοποίηση για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που θα παίξουν θα προσφέρουν στους φιλάθλους και τη χαρά της νίκης.

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Την Κυριακή στις 11 το πρωί στο γήπεδο Ν. Κεραμιδίου

Νέοι Πιερικού – Νέοι Ηλιούπολης
Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Πιερικού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης θα έχει στη διάθεσή του
 τους παίκτες:
Πατσιογιώργο, Τζιούτζιο, Ζανέτα, Λαγδάρη, Τσιανάκα, Νούλα, Παναγιωτίδη Γ., Τσιώμη, Παναγιωτίδη Αν., Πανικίδη, Τσιμόπουλο, Σκούρτι, Γεωργαντά, Τσικαδέρη Εμμ., Μπαμπαΐτη. Στράντζαλη.
Στους παραπάνω θα προστεθούν και οι επαγγελματίες που θα δοθούν από τον προπονητή της ΠΑΕ Πιερικός και αυτοί είναι οι Συμεωνίδης, Νίκου, Καραγκούνης και Κόιτς.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011
  
              
     ΘΕΜΑ:   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) προσέλαβε ως προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου τον κο  Ζάμπα Γεώργιο.
                
                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                  ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011
Εγινε αλλαγή στο πρόγραμμα της ΕΠΣΠ, έτσι Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ  αντι της Κυριακής, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στις 12.00 η ώρα στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού, θα δώσει αγώνα πρωταθλήματος τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, με αντίπαλο την ομάδα των PLAYZONE.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος θα προσέλθουν στο γήπεδο στις 11.00 η ώρα.
Σήμερα Παρασκευή κανονικά στην προπόνηση  στις 16.00 μ.μ. στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.

το ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18,00 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πιερικός - "Κοντά" σε Γιάννου οι Μελανόλευκοι

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Γιάννου βρίσκεται ο Πιερικός στην προσπάθεια ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής και μετά την αποχώρηση του Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς.
Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικό ανήκει στο δυναμικό της Καβάλας και είναι πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα από τους Κατερινιώτες ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού μέχρι ...το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεισμού από τους "Αργοναύτες".
Στα αγωνιστικά, στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Πιερικού για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλιούπολης, ενώ συμμετοχή στο μεγαλύτερο "κομμάτι" του προπονητικού προγράμματος έχει και ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος στο μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο με χαλάρωμα, ενώ γίνεται προσπάθεια να "φτάσει" έγκαιρα η μπλε κάρτα του Μαρτσέλο Περουτζίνι, ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.