Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Τετ α τετ της...νέας διοίκησης με τους παίκτες του Πιερικού


Κυριακή 29 Μαίου 2011
Μπορεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός από τους Γιάννη Ντούμο και Δημήτρη Ελευθεριάδη στους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώτη Σατσίδη να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, μιας και αυτό που απομένει είναι τυπικές λεπτομέριες, όμως το "ντιλ" είναι "τελειωμένο", κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι οι Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώτης Σατσίδης είχαν συνομιλία με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις.
Ο, πιθανότατα, νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος μαζί με τους Χρήστο Τσικούρα και Κώστα Κελαηδίτη που λογικά θα βρίσκονται ξανά σε Δ. Σ. της ΠΑΕ Πιερικός, μίλησαν με όλους τους ποδοσφαιριστές για να τους γνωστοποιήσουν πως όσον αφορά στα οφειλόμενα θα πρέπει να τα "βρουν" με την απερχόμενη διοίκηση και εν συνεχεία θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Πάντως, η νέα διοίκηση ενημέρωσε τους παίκτες ότι προτίθεται να χαμηλώσει τον "πήχη" των αμοιβών στα συμβόλαια, ελέω της οικονομικής κρίσης, και οριοθέτησε τους στόχους της για τη νέα περίοδο σε μια "καλή πορεία με είσοδο στα πλέι οφ".
Παράλληλα, έγινε γνωστό πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τρεις τεχνικούς για την ανάληψη του "τιμονιού" εν όψει της νέας περιόδου (Σούλης Παπαδόπουλος, Αντρέας Κομιάτι και πιθανότατα Περικλής Αμανατίδης) με το θέμα να ξεκαθαρίζει μέχρι την Πέμπτη.http://www.katerinisport.gr