Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΓΗΠΕΔΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ο αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΠΑΟΝΕ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγίας Τριάδος στις 11.00.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011
Αλλαγή γηπέδου στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΝΕ  του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ .
Λόγω των καιρικών συνθηκών και της μεγάλης πιθανότητας να μήν γινόταν το παιγνίδι στα γήπεδα του ΜΑΤΤΑ, ο υπέυθυνος του τμήματος Δημήτρης Καλαιτζής, σε συνεννόηση με την ΕΠΣΜ, προχώρησαν στην αλλαγή του γηπέδου.
Ετσι ο αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΠΑΟΝΕ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγίας Τριάδος στις 11.00.
Αναχώρηση στις 8.30 το πρωί...
Αναλυτικα το πρόγραμμα του 11ου ομίλου...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Λαυρίου - Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Το Σάββατο στο Λαύριο στις 5.30 μ.μ.
Σήμερα το μεσημέρι ξεκινάει για την Αθήνα η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου, όπου το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. θα φιλοξενηθεί στο Λαύριο από τον τοπικό Γ.Σ. που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Αναμφισβήτητα πρόκειται πάλι για έναν δύσκολο αγώνα, όπως άλλωστε όλοι στην Α2. Η ομάδα της Κατερίνης προετοιμάζεται εντατικά και βέβαια μετά τη νίκη του περασμένου Σαββάτου επί της Ολυμπιάδας Πατρών, υπάρχει και το πλεονέκτημα του ανεβασμένου ηθικού.
Κώστας Σορώτος: «Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μας και μεγαλύτερη διάρκεια, για να μπορέσουμε έτσι να διεκδικήσουμε τη νίκη»
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Έχουμε πάλι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μας και μεγαλύτερη διάρκεια από ότι δείξαμε μέχρι τώρα, για να μπορέσουμε έτσι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι βέβαια ένας δύσκολος αγώνας, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Μαχαιριανάκης, Κατραχούρας και Μπαρμπαντωνάκης.
Οι γιορτές του μπάσκετ στην Κατερίνη
Το περασμένο Σάββατο που ήταν και μια ηλιόλουστη μέρα, αρκετή ώρα πριν τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπάσκετ.
Έτσι, τα δύο υπαίθρια γήπεδα φιλοξένησαν «εσωτερικούς» αγώνες και η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη, όσο και των γονιών τους που τους παρακολουθούσαν.
Αυτές είναι οι γιορτές του μπάσκετ στην Κατερίνη...
Επιλέγουμε την τοπική αγορά - Στηρίζουμε την Πιερία
«Επιλέγουμε την τοπική αγορά - Στηρίζουμε την Πιερία/Λέμε όχι στο παρεμπόριο». Είναι το κείμενο που αναφέρεται στην πινακίδα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πιερίας που τοποθετήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.
Μια πολύ καλή κίνηση στις δύσκολες μέρες. Χιλιάδες μάτια το βλέπουν και πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας.
Μπράβο στους ιθύνοντες του ΕΒΕΠ.
Πολλοί φίλοι στους αγώνες
Ανάμεσα στους πολυπληθείς και καλούς φίλους του μπάσκετ, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ήταν και οι Διονύσης και Γιώργος Σιώκας μαζί με το χορηγό της ομάδας Κώστα Ζησόπουλο της DILOS OIΚΟΝΟΜΙΚΗ.
Και το κατάστημα FOTISTORES ...
...του Φώτη Περχανίδη συνεχίζει τη χορηγική του συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο. Βρίσκεται στην οδό Σβορώνου 18, στην Κατερίνη.

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Συνεχίζουν νικηφόρα οι Παγκορασίδες του Πιερικού

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ-Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (19-25, 9-25, 18-25)
Την νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι παγκορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν και μέσα στο Λιτόχωρο την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Μια θέση που οδηγεί στα play-off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων.
Η πορεία της ομάδας των παγκορασίδων είναι συνέχεια της εντυπωσιακής πορείας που έχουν διαγράψει όλα τα γυναικεία τμήματα της ομάδας του Πιερικού (Γυναίκες – Νεανίδες - Κορασίδες) δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού.
Ο πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών-τριων και οι συνεχιζόμενες νέες εγγραφές παιδιών στο τμήμα αποτελούν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Στο 1ο σετ οι μικρές παίκτριες του Πιερικού μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, βρέθηκαν να χάνουν με 6-1 αλλά γρήγορα συνήλθαν, ισοφάρισαν στο σκορ και πήραν μια διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ κερδίζοντας το με 25-19.

Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, από την αρχή πήραν μεγάλη διαφορά και δεν άφησαν ούτε ένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πάνθεον γεγονός που οδήγησε στην εύκολη επικράτηση του σετ με 25-9.

Στο 3ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ και τελική επικράτηση της ομάδας του Πιερικού με 25-19 και 3-0 σετ. Η νίκη αυτή ήταν συνέχεια των πολύ καλών αποτελεσμάτων του τμήματος των παγκορασίδων, μια νίκη που την εδραίωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας και την έδωσε το εισητήριο για τα play-off.

Οι παίκτριες του Πιερικού κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο και πειθαρχημένο βόλεϊ αν και είναι η πιο μικρή ομάδα σε ηλικία του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά έδειξε με τις εμφανίσεις της ότι το μέλλον της ανήκει και οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι θέμα χρόνου.

Η σύνθεση

Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Καραφουλίδου, Κωνσταντινίδου Π., Κωνσταντινίδου Κ., Μαυρίδου, Γκουτζαμάνη, Τσιουτσιούλη. Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη.

Τα άλλα αποτελέσματα

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-2

ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3

Η βαθμολογία

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 8

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 8

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 5

ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πλούσιο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα για όλες τις ομάδες του Πιερικού το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου. Και οι 5 ομάδες του Πιερικού έχουν αγωνιστική δράση.

Η συμμετοχή και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλα τα τμήματα του Πιερικού έχουν προκαλέσει το θαυμασμό όλων αφού η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ από το προπονητικό τιμ και η αξιοποίηση του πολύ μεγάλου αριθμού αθλητών-τριων φέρνουν τα αποτελέσματα αυτά.

Η καθημερινή εγγραφή συνεχώς νέων αγοριών και κοριτσιών στο τμήμα αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της άριστης δουλειά που γίνετε στο τμήμα τόσο από τη διοίκηση του τμήματος βόλει και τον έφορο κ. Ζάννα Γρηγόρη και τον κ. Αγγελή Βασίλη όσο και από το προπονητικό τιμ των Σαρρή-Παναγιωτίδου.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας αγωνίζεται η ομάδα των παμπαίδων του Πιερικού με την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας.

Επίσης, στις 16:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται για τα play-off με την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού αγωνίζεται στο ΔΑΚ Κατερίνης στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Αρχελάου. Οι παγκορασίδες του Πιερικού θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και να κλείσει με νίκη το πρωτάθλημα παγκορασίδων στη φάση των ομίλων.

Την Κυριακή επίσης 20 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης η ομάδα των ανδρών του Πιερικού αντιμετωπίζει την ομάδα της Φλώρινας θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί (10 στα 10) και φυσικά να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται από την 1η αγωνιστική. Μια θέση όπου οδηγεί στην άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.

Την ίδια μέρα και ώρα 19:00 η ομάδα των γυναικών του Πιερικού αγωνίζεται στο ΔΑΚ Κατερίνης στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Αρχελάου θέλοντας τη νίκη για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα play-off γυναικών για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Ανέτοιμος" ο Μαρσέλο Πέντα..επιστρέφει ο Κοντέων με Βέροια

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι στην Βέροια με την ομώνυμη τοπική ομάδα και στην συνέχεια ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα η οποία θα αναχωρήσει για την πόλη της Ημαθίας όπου και θα διανυκτερεύσει στις 6.00 το απόγευμα.

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο "ζέσταμα", συνεχίστηκε με εικοσάλεπτης διάρκειας δίτερμα και ολοκληρώθηκε με πολλές εκτελέσεις "στημένων φάσεων".

Σε αυτήν πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γουσούλη, όμως ο προερχόμενος από τραυματισμό Μαρσέλο Πέντα πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή καθώς "κρίνεται" ως ανέτοιμος, ενώ ο έμπειρος Κατερινιώτης προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τον Λόπεζ που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

Ως πιο πιθανός αντικαταστάτης του Ισπανού μέσου "φαντάζει" ο Πέτρος Κοντέων που επιστρέφει από τιμωρία εκτός εάν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προτιμήσει σύστημα με τρεις αμυντικούς μέσους οπότε, θέση στο βασικό σχήμα θα διεκδικήσει ο Κώστας Λαζαρίδης.