Σελίδες

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Football League 1: Στην Ηλιούπολη εκστρατεύει ο Πιερικός

 
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 
Σήμερα παίζεται η συμετοχή των Μιλόσκοβιτς και Χατζή
Την Κυριακή ο Πιερικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της FOOTBALL LEAGUE 1 και οι Κατερινιώτες κατεβαίνουν ξανά στο Λεκανοπέδιο όπου θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την πρόκρισή του ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη τον Αστέρα Τρίπολης που παίζει στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικου ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πιερικού Γιώργος Γουμάγιας που αναδείχθηκε το πρόσωπο της αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος συγκέντρωσε πάνω απ’ όλα τα φώτα της δημοσιότητας και αποτελεί τον φύλακα άγγελο της εστίας της Κατερινιώτικης ομάδας δίνοντάς της μάλιστα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Χθες ο Θεσσαλονικέας προπονητής του Πιερικού Γιώργος Χατζάρας έκανε αποθεραπεία στους παίκτες του που έπαιξαν στο παιχνίδι του κυπέλλου τα 120 λεπτά στο πέραμα και τους έστειλε στην πισίνα προκειμένου να χαλαρώσουν.
Οι υπόλοιποι που δεν έπαιξαν έκαναν κανονικό πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ όσον αφορά τις απουσίες των παικτών του Πιερικού αμφίβολος παραμένει ο Μήτρου ενώ σήμερα θα αποφασισθεί αν θα μετέχει στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ηλιούπολη ο Χατζής.
Σήμερα επίσης αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παρουσία του Σέρβου Μιλόσκοβιτς στο Κυριακάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.
Ο Γ. Χατζάρας θα κάνει σήμερα στις 16.00 το πρόγραμμα της προετοιμασίας και όλα δείχνουν ότι θα δουλέψει σε στοιχεία τακτικής για το παιχνιδι με την Ηλιούπολη.(πηγή)