Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Το πιστεύουμε, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.05.2010 Αθλητισμός
Αισιόδοξος ότι ο Πιερικός μπορεί να τα καταφέρει στα play - off και να κατακτήσει το "εισιτήριο" της ανόδου, εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο 43χρονος προπονητής μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου κυρίως για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, αναφερόμενος στην κομβική σημασία του και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της Κατερίνης να στηρίξουν την προσπάθεια των "μελανολεύκων" στη "μάχη" των μπαράζ.
"Με νίκη μας κόντρα στον ΟΦΗ ξαναρχίζουμε το πρωτάθλημα"!
"Καταφέραμε να μπούμε έστω και στο τέλος στα play - off, και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τον κόσμο. Τα play - off είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Ξέρουμε πολύ καλά το βαθμό δυσκολίας του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα τα κάνουμε αντίστοιχα εύκολα ή δύσκολα αναλόγως με το αποτέλεσμά μας κόντρα στους Κρητικούς" δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε:
"Σίγουρα μειονεκτούμε ευρισκόμενοι στο 0 αλλά μπορούμε να εκμηδενίσουμε τη διαφορά αν κερδίσουμε τον μεγάλο μας αντίπαλο. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής μας δίνεται η ευκαιρία, αν κερδίσουμε, να ξεκινήσουμε τη διαδικασία των play - off ουσιαστικά από την αρχή. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορεί ακόμη κι αν συγκεντρώσουμε 2 βαθμούς περισσότερους από τον ΟΦΗ και έναν από τους άλλους δυο αντιπάλους, να μη μας αρκέσουν ωστόσο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.
Ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερο το παιχνίδι λόγω της βαθμολογικής διαφοράς. Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για τη διαδικασία των μπαράζ όπου όποια ομάδα έχει διάρκεια στην απόδοσή της, κάνοντας τα λιγότερα λάθη, έχοντας περισσότερη φρεσκάδα και απολαμβάνοντας τη στήριξη του κόσμου της, θα τερματίσει πρώτη. Ο κόσμος του Πιερικού θα πρέπει να είναι στο πλευρό μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι".
"Όλοι θέλανε να αποφύγουν τον ΟΦΗ".
"Μπορεί να λένε όλες οι ομάδες ότι δεν ενδιαφέρονται για τη σειρά των αγώνων, όμως Εθνικός και Πανσερραϊκός θέλανε να αποφύγουν τον ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι. Είχα πει στους παίκτες μου πριν από τον αγώνα με την Κέρκυρα ότι κανείς δε θα θυμάται την προσπάθεια όλης της σαιζόν, αν η ομάδα δε μπει στα μπαράζ. Τώρα επίσης, κανείς δε θα θυμάται τη συμμετοχή μας στα μπαράζ αν δεν ανεβούμε. Με μπράβο και καλά λόγια δεν κερδίζονται οι τίτλοι. Αυτό που μετράει είναι η ουσία" είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.
"Δύσκολη η αποστολή μας, μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε"
Οι φίλαθλοι αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μιας ομάδας, και ο Σούλης Παπαδόπουλος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ανάγκη στήριξης από τον κόσμο, αφού εξέφρασε πρώτα την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Κυριακής: "Από τη στιγμή που έχουμε τον ΟΦΗ στον πρώτο παιχνίδι, μπορεί το βράδυ της Κυριακής να είμαστε ισόβαθμοι.
Βέβαια η αποστολή μας είναι δύσκολη μιας και ο αντίπαλός μας είναι μια έμπειρη και ιστορική ομάδα με έμπειρους παίκτες και προπονητή, και με πολύ κόσμο. Γι' αυτό κι εμείς θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί για την άνοδο τώρα, αλλά στο τέλος του αγώνα μπορεί το φαβορί να είναι άλλος"!
"Ήθελα τον ΟΦΗ - Διαφορετικά τα play - off"
Τα "κέφια" φαίνεται πως έκανε στον τεχνικό του Πιερικού η κληρωτίδα μιας και αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα λεγόμενά του, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που επιθυμούσε να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε: "Θα ήθελα τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα παρότι μας κέρδισε δυο φορές φέτος όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου. Καμιά άλλη ομάδα δεν το κατάφερε αυτό. Έχουν το πλεονέκτημα οι αντίπαλοί μας αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι διαφορετικά από εκείνα του πρωταθλήματος.
Το θετικό είναι πως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, γιατί ούτως ή άλλως είμαστε πιο πίσω. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τον αγώνα, για να πιάσουμε τον αντίπαλό μας στη βαθμολογία. Όπως και να έχει, η σειρά των αγώνων δε μας ενδιαφέρει. Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς".
"Πιστεύουμε στην άνοδο"
"Πιστεύουμε πολύ στην άνοδο, αν και ακόμη αρκετοί στην Κατερίνη δεν το πιστεύουν. Θα θέλαμε να το πιστέψουν κι αυτοί και να μας στηρίξουν" είπε ακολούθως ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: "Δεν μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία, αλλά να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και στους ποδοσφαιριστές μου και αν έχουμε και τύχη, με όλο το σεβασμό στους αντιπάλους μας, θα τα καταφέρουμε. Όλοι λένε πως ο Πιερικός από το πρώτο παιχνίδι θα τεθεί εκτός στόχων, ίσως όμως μετά το πρώτο παιχνίδι να είμαστε το πρώτο φαβορί".
"Μετά από καιρό πλήρεις"
Με αφορμή την αναφορά του στον Πέτρο Κοντέονα που θα εκτίσει τις δυο αγωνιστικές της ποινής του εντός και εκτός έδρας με Πανσερραϊκό, ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός δήλωσε: "Στα δυο πρώτα παιχνίδια θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πληρέστεροι. Έχουμε βέβαια κάποια μικροπροβλήματα με τους Φρέντερικς και Ρέγιες, είναι πάντως γεγονός ότι μετά από αρκετό καιρό θα είμαστε σχεδόν πάνοπλοι".
"Μας δίνει πλεονέκτημα η κλήρωση"
"Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι όπως βγήκε η κλήρωση μας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αν κερδίσουμε στην πρεμιέρα πλησιάζουμε την κορυφή. Βέβαια πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διαδικασία έχει έξι αγώνες και όχι έναν. Ακόμη και η ισοπαλία λοιπόν κόντρα στον ΟΦΗ δε θα είναι καταδικαστική. Η νίκη μπορεί να έλθει ακόμη και στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, προσηλωμένοι στο στόχο μέχρι το τέλος. Πολύ συγκεκριμένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τότε όλα θα πάνε καλά" ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε τη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Λαζαρίδης - Τσιτλακίδης
Η σημερινή προπόνηση στις 17.00
Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του "μίνι" πρωταθλήματος των play - off.
Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε στις 11.30 πριν το μεσημέρι με ζέσταμα με μπάλα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο οποίο το ζητούμενο ήταν οι γρήγορες επιστροφές.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Λαζαρίδης - Τσιτλακίδης, ενώ η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 και η αυριανή την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, δηλαδή στις 20.00.
Για τον αγώνα με την κρητική ομάδα στο Ο.Α.Κ.Α. Κατερίνης, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς επιλέχθηκε ο Πέτρος Κοντέων που συμπλήρωσε επτά κάρτες να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια (εντός - εκτός) με τον Πανσερραϊκό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ PLAY - OFF ΚΑΙ PLAY - OUT
Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής των PLAY - OFFS του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. B' Εθνικής Κατηγορίας είναι:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ 20:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΦΗ Ο.Α.Κ.Α. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 20:00
Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής των PLAY - OUT του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. B' Εθνικής Κατηγορίας είναι:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ 17:30
ΡΟΔΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜ. ΣΤ. "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" ΡΟΔΟΥ 17:30
ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY - OFF ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ
Από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώθηκε ότι θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας για τους τρεις αγώνες των play - off έναντι 30 ευρώ.