Σελίδες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΦΚ Πιερικός Ποδοσφαιρική κυψέλη στην Πιερία - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΦΚ

Παρασκευή, 04 Φεβρουάριος 2011
ΣΦΚ Πιερικός
Ποδοσφαιρική κυψέλη στην Πιερία
Οι ακαδημίες του ΣΦΚ Πιερικός, διαθέτουν στις τάξεις τους περίπου 200 παιδιά, ηλικίας από 2004 έως και 1996. Από τα τμήματα αυτά ...

Για το πρωτάθλημα των Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας Την Κυριακή 12 το μεσημέρι Παναιτωλικός - Πιερικός

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Να συνεχίσουν τις εκτός έδρας επιτυχίες του έχουν για στόχο  οι Νέοι του Πιερικού που την Κυριακή παίζουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τους Νέους του Παναιτωλικού.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού θα έχει στη διάθεσή
 του εκτός των Ερασιτεχνών και τέσσερις επαγγελματίες και η ομάδα θα παραταχθεί δυνατή απέναντι στους αντιπάλους τους που είναι  από τις καλές ομάδες αφού βρίσκεται στην 3η θέση με τριάντα εννιά βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πιο κάτω από τον Πιερικό που είναι με σαράντα τρεις βαθμούς μόνος δεύτερος.
Αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και η ομάδα που θα παρουσιαστεί καλύτερη θα πάρει τη νίκη.
Ο τεχνικός των Νέων του Πιερικού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης για το παιχνίδι του Αγρινίου υπολογίζει τους Πατσιογιώργο-Τζιούτζιο-Ζανέτα-Λαγδάρη-Τσιανάκα-Νούλα-Παπατόλιο-Παναγιωτίδη Ανέστη-Παναγιωτίδη Γιώργο-Τσιώμη-Πανικίδη-Τσιμόπουλο-Σκούρτι-Τσικαδέρη-Μπαμπαϊτη και Στράντζαλη.
Η αποστολή θα συμπληρωθεί και με τους επαγγελματίες που θα στείλει ο προπονητής της μεγάλης ομάδας.
Το παιχνίδι των Νέων θα γίνει στις 12 το πρωί την Κυριακή. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Εσωτερικό δίτερμα χθες στον Πιερικό -Δοκιμάστηκε εντεκάδα για την Κυριακή - Δεν παίζουν την Κυριακή Μιλόσκοβιτς και Πέτρου

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Η απουσία δύο παικτών από νευραλγικούς χώρους λόγω τιμωρίας ήταν ένα επιπλέον λόγος για να δοκιμαστούν κάποια σχήματα εντεκάδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό αν και είναι γνωστό στο εσωτερικό διπλό που γίνεται κάθε Πέμπτη δοκιμάζεται η
 εντεκάδα της Κυριακής.
Δεν παίζουν την Κυριακή ο Μιλόσκοβιτς και ο Πέτρου, δύο παίκτες που είναι βασικοί και αυτό υποχρέωσε τον προπονητή κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο να δει τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για τις δύο θέσεις.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν διάφορες ασκήσεις τακτικής σχετικές με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Στη διάθεση του προπονητή είναι το τελευταίο απόκτημα του Πιερικού, ο Κολτσίδας, που προπονήθηκε όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία θα συνεχιστεί με τη σημερινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί με την ελαφρά προπόνηση του Σαββάτου που θ’ αρχίσει στις δέκα το πρωί και θα είναι ένα χαλάρωμα. Μετά το τέλος θ’ ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία και θ’ αναχωρήσει αμέσως για το Αγρίνιο.

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Αγωνιστική δράση για τις ομάδες του Πιερικού


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός

Πλούσια αγωνιστική κίνηση για τα τμήματα του Πιερικού το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου. Άνδρες, γυναίκες, παμπαίδες και παγκορασίδες σε πλήρη αγωνιστική δράση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Βικέλης της Βέροιας η αήττητη και πρωτοπόρος ομάδα ανδρών του Πιερικού αντιμετωπίζει την ομάδα του Φίλιππου με στόχο το 8 στα 8 και την διατήρηση της 1ης θέσης τη βαθμολογίας. Στόχος η νίκη με 3-0 αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.
Το Σάββατο επίσης η ομάδα των παμπαίδων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουν στα Καλύβια την τοπική ομάδα. Η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των παμπαίδων αποτελεί το στόχο της ομάδας για να ξεκινήσουν θετικά το πρωτάθλημα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο ΔΑΚ Κατρίνης η ομάδα του Πιερικού αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος παγκορασίδων την ομάδα της Νίκης Αιγινίου. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 1η θέση της βαθμολογίας και ο στόχος για καθαρή νίκη είναι μονόδρομος.
Την Κυριακή η ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αλεξάνδρεια και ώρα 18:00 την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Με καθαρή νίκη η ομάδα του Πιερικού περνάει στα play off.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighti

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος - Το Σάββατο στην Ελευσίνα στις 5.30 μ.μ.


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Ακόμη ένα ενδιαφέρον εκτός έδρας παιχνίδι έχει αυτό το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος. Αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Πανελευσινιακό που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος για την κατερινιώτικη ομάδα είναι σαφώς η κατάκτηση της νίκης.
Κώστας Σορώτος: «Εμείς βέβαια σε κάθε αγώνα κυνηγάμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι η νίκη»
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι πολύ φορμαρισμένη. Εμείς βέβαια σε κάθε αγώνα κυνηγάμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι η νίκη. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε και πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε.
Σιγά - σιγά βάζουμε καινούργια πράγματα στην ομάδα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και δεν έχουμε περιθώριο για πολλά πράγματα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».
Χορηγοί και τα Φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΙΚΟ - ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΙΚΟ – ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» είναι χορηγοί στις φετινές δραστηριότητες του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008. Εδρεύουν στην Κατερίνη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 60.
Με τον ΠΑΟΚ οι Ακαδημίες
Στη Θεσσαλονίκη, στο βοηθητικό της Τούμπας, θα μεταβούν την Κυριακή οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου και συγκεκριμένα τα τμήματα των γεννημένων το 1998, 1999 και 2000 με τους προπονητές τους Γκοτζαμάνη Μιχάλη, Γκαβοτάσιο Σωτήρη και Χατζηιωάννου Στέλιο για να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Μετά τον Γιώργο Τσαλμπούρη και οι Αναστάσιος Πρισκομάτης και Βασίλης Κοντσές πήραν μέρος στην προπόνηση του κλιμακίου της Εθνικής Παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγωνιστική του Τουρνουά Μίνι με την Κατερίνη 2008 να αντιμετωπίζει στις 12.00 στο ΔΑΚ τον Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού.
Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 νίκησε τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου με 38-31.
Με τον ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αγωνίστηκαν οι: Γιαλίδης, Εξίζογλου, Κοντσές, Χασάπης, Σκαμπαρδώνης, Ζησόπουλος, Κοντζές, Σαββίδης, Σαμαράς, Σταυριανίδης, Καραμούζας, Ταμουρίδης.
Στο παιδικό πρωτάθλημα: Μακεδονικός Ν. Εφέσου - Πιερικός Αρχέλαος 41-50. Τα δεκάλεπτα: 7-20, 15-29, 29-42, 41-50.
Οι συνθέσεις
Μακεδονικός Ν. Εφέσου (Αθανασιάδης Π.)
Τασιόπουλος, Οφίδης, Βούλγαρης 12, Αγγελάκης, Ζώγος, Κασιτερόπουλος, Δοϊνάκης 9, Μπούκινατς, Διδασκάλου 9, Σιδηρόπουλος, Πιτσιάβας 11, Κυριακού.
Πιερικός Αρχέλαος (Τσαλμπούρης Κ)
Δαμαλής 15, Βαρδακώστας 16, Μαλαματίδης 7, Μαλέτσκας 2, Νταρλαγιάννης, Κεσίδης, Τσινίκος 7, Κελαδίτης, Τζιτζιφόπουλος, Αγγέλης 3, Καζαναράκης, Πιπερίδης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δείπνο στο "Δανάη" για τους Νέους του Πιερικού


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Στο εστιατόριο του "Hotel Δανάη" στην Κατερινόσκαλα δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα νέων του Πιερικού, ένα δείπνο "επιβράβευσης" για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του Γιάννη Κωνσταντινίδη τον τελευταίο καιρό και την κατάκτηση της "κορυφής" στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος των νέων της football league.
Το δείπνο προσέφερε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Παναγιώτης Σατσίδης, πρώην Γενικός Αρχηγός της Π.Α.Ε. και προσωπικός φίλος του προέδρου του ερασιτέχνη Πιερικού κ. Κώστα Παπαδόπουλου.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, οι ποδοσφαιριστές Νίκου, Κόϊτς, Συμεωνίδης, Τσιντώτας, Σεχολάρι από την επαγγελματική ομάδα που αγωνίζονται με τους νέους, ο τεχνικός Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιώργος Ναρίνογλου, ενώ τη δεξίωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του προέδρου, ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Τσικαδέρης και οι φίλοι της ομάδας κ.κ. Λευτέρης Μπουζούκης, Κώστας Μαυρόπουλος.
Η εκδήλωση "έκλεισε" σε πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.