Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής Κατηγορίας - Πήρε τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 0-3


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ανώτεροι οι νέοι του Πιερικού και στα δύο ημίχρονα  πήραν δίκια τη νίκη από τους γηπεδούχους Νέους του  Αγροτικού Αστέρα  με 0-3 τέρματα.
Με τη νίκη τους αυτή οι Νέοι του  Πιερικού πήραν τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου, μια ήττα που ήταν άδικη πέρα για πέρα αφού οι Νέοι του  Πιερικού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στη ρεβάνς ήταν και πάλι καλύτεροι και πέτυχαν τρία τέρματα χωρίς μάλιστα να απειληθούν άμεσα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν αμφίρροπο οι Νέοι του  Πιερικού κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Τα γκολ
Στο 20΄ ο Σεχολάρι με πολύ ωραία πάσα έβγαλε τον Παπαδόπουλος σε τετ-α-τετ με τον τερ/κα του Αγροτικού Αστέρα  Πασβάντογλου και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 60΄ ο Μίγκος έβγαλε με κάθετη πάσα τον Παπαδόπουλος σε θέση βολής και ο τελευταίος με σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έγραψε το 0-2.
Στο 88΄ ο   Τσανάκας μπήκε γρήγορα μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Παναγιωτίδη και αυτός εύκολα με σουτ έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις
Νέοι  Αγροτικού Αστέρα:  Πασβάντογλου, Σολεϊμετζίδης, Αθανασιάδης, Φασέας, Αμπελάς, Νικολόπουλος, Στάχτης, Σμίλτος (81 Καριουζίδης), Τσιρακίδης (46 Κυριακού), Καθάριος, Σολομωνίδης (46 Παπακωνσταντίνου).
Νέοι  Πιερικού:  Τσιντώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Πανανός, Μπαρέκας (70 Τσιανάκας), Τσικαδέρης (75 Παναγιωτίδης), Μίγκος,  Παπαδόπουλος, Σεχολάρι, Καμπερίδης (62 Μετενίδης) (ΤΟΠΙΚΗ)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - 15ο Τουρνουά Ποδόσφαιρου Ακαδημίας ΄΄Ηρακλής΄΄ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ



Για 15η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΄΄ Ηρακλής΄΄ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το ετήσιο τουρνουά παιδικών ομάδων από 7 έως 10 Απριλίου  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.
 Στο φετινό τουρνουά πήραν μέρος 15 ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας με 33τμήματα και 700 περίπου μικρούς και εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, που για 4 μέρες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι φίλαθλοι .....
(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ) ..χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών που σε παιχνίδια χωρίς μεγάλη σκοπιμότητα τα έδωσαν όλα για την δική τους περισσότερο ευχαρίστηση. Το θετικό στην όλη υπόθεση ήταν οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και συντέλεσαν και αυτές στο να διεξαχθεί ένα απόλυτα πετυχημένο τουρνουά.
Από τις 7  ως τις 9 Απριλίου έγιναν οι αγώνες των ομίλων και το Σάββατο 10 έγιναν οι αγώνες κατάταξης οι τελικοί, καθώς και οι απονομές.
Την Πέμπτη το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης η ακαδημία υποδέχθηκε τις αποστολές των υπόλοιπων ομάδων σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής και ο δημοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας Γιάννης Ασπράγκαθος.
Ο εκπρόσωπος της ακαδημίας Γιάννης Κουλίδης στο σύντομο χαιρετισμό του καλοσώρισε τις υπόλοιπες ομάδες στις οποίες δόθηκαν διάφορα αναμνηστικά ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι της ακαδημία τίμησαν την Γραμματούλα Χρηστίδου.
Οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε 4 κατηγορίες (μίνι, τζούνιορ, προπαιδικό και μίνι)   και η κατάταξη σε κάθε μια από αυτές είχε ως εξής:
Στη κατηγορία μίνι στον αγώνα για την 7η θέση ο Μακεδονικός Κοζάνης κέρδισε την ομάδα των Λέοντων Μουρικίου με 3-0.
Για την 5η θέση είχαμε Δήμος Αναργύρων Καστοριάς  – Ήφαιστος  2-1 και στον μικρό τελικό Ατρόμητος Πτολεμαΐδας- Ακρίτες Κοζάνης 1-0.
Τέλος στο μεγάλο τελικό η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας κέρδισε με 3-0 την ομάδα τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και πήρε την πρώτη θέση
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκαν οι Τσαγκαλίδης του Ηρακλή και Μπιλάκης της Αναγέννησης ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Λέοντες Μουρικίου.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Χρήστος Σάββας ενώ στους πρώτους σκόρερ και το κύπελλο ήθους έδωσε η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Λαζαρίδου Σοφία.
Στη κατηγορία τζούνιορ στον αγώνα για την 7η θέση η Ακαδημία Ηρακλής  κέρδισε τον Ήφαιστο Θεσσαλονίκης  με 2-1, για την 5η είχαμε: ΠΑΟΚ – Ατρόμηοτος Πτολεμαΐδας  2-0 και στον μικρό τελικό Μακεδονικός Κοζάνης  – Ακρίτες Κοζάνης    1-0.
Στο  μεγάλο τελικό η ομάδα των Λέοντων Μουρικίου κέρδισε την Α.Ε. Φαλήρου με 2-1 και πήρε την πρώτη θέση.
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κυζιρίδης του ΠΑΟΚ με 7 γκολ ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Ακρίτες Κοζάνης.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο αντινομάρχης Κοζάνης Γιάννης Στεφανίδης ενώ αυτά του πρώτου σκόρερ και ήθους η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Σαββίδου Κική.
Στο προπαιδικό την 9η θέση πήραν οι Λεόντες Μουρικίου κερδίζοντας την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  με 2-0, την 7η θέση πήρε ο Μακεδονικός Κοζάνης που κέρδισε με 3-0 την Β΄ ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, την 5η μοιράστηκαν οι Ακρίτες Κοζάνης και η ομάδα της Ακαδημίας Σιταριάς , ενώ στο μικρό τελικό η Α.Ε. Φαλήρου κέρδισε στα πέναλτι την ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής  με 3-2 (κ.α. 0-0).
Στο μεγάλο τελικό η ομάδα του Πιερικού κέρδισε πολύ άνετα τη Νίκη Βόλου με 3-0 και πήρε την πρώτη θέση.
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Συμεωνίδης  της Α.Ε. Φαλήρου με 6 γκολ  και ο Σέχι του Μακεδονικού Κοζάνης ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε η Δήμαρχος Μουρικίου Παρασκευή Βρυζίδου.
Στο παιδικό τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Α.Ε. Φαλήρου  που στο τελικό κέρδισε τον Μακεδονικό Κοζάνης  με 7-6 στα πέναλτι( κ.α. 0-0). Η ομάδα της Κοζάνης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα των υποδομών ενώ τη 3η θέση πήρε η Νίκη Βόλου που κέρδισε άνετα την ομάδα του Θρίαμβου Ταγαράδων με 5-1.
Την  5η θέση πήραν οι Ακρίτες Κοζάνης  που κέρδισαν με 8-7 στα πέναλτι (κ.α. 0-0)  την ομάδα του Ηρακλή  και τέλος την 7η πήραν οι Ελπίδες Καβάλας  που κέρδισαν την ομάδα του Δήμου Αναργύρων Καστοριάς με 2-0.  Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ευαγγελόπουλος από την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης  ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα των Ταγαράδων.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής.
Τέλος τα αναμνηστικά στους διαιτητές έδωσε ο γιατρός Ονούφριος Μαυρίδης.
Ένας εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας ο Δημήτρης Σπυρίδης τόνισε κάνοντας του κλείσιμο του τουρνουά « Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να το βελτιώνουμε και εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να βοηθάμε το ποδόσφαιρο να προοδεύει». Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Σπυρίδης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά
Στιγμιότυπα από τον τελικό της κατηγορίας μίνι του 15ου Τουρνουά Ποδόσφαιρου Ακαδημίας ΄΄Ηρακλής΄΄







































Στιγμιότυπα από τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων
















Share/Save/Bookmark

ΠΙΕΡΙΚΟΣ JUNIOR - ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ JUNIOR  

Αλλο ένα κύπελο για τον Πιερικό Junior που τερμάτισε στην πρώτη θέση του τουρνουά.Στη 2η θέση η 25η Μαρτίου,στην 3η θέση η Ακαδημία του Γιώτσα και στην 4η θέση η Σφενδάμη.

Υ.Γ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!

http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-3

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τους Νέους του Πιερικού οι οποίοι με δυο γκολ του Σ. Παπαδόπουλου και ένα του Παναγιωτίδη επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα με 3-0.(http://katerinisport.blogspot.com)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φάση από τον Αγροτικός - Πιερικός ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Πιερικό μπροστά σε περίπου χίλιους φιλάθλους. Το ματς ήταν αρκετά κακό, ειδικά στην επανάληψη και το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αλλά δεν αξιοποίησαν το πέναλτι που κέρδισαν.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ...μεγαλύτερο διάστημα με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Το ματς είχε αρκετή δύναμη αλλά όχι και μεγάλο ενδιαφέρον μιας και δεν υπήρξε γρήγορος ρυθμός.
Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για τη νίκη, καθώς στο 64' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κωνσταντινίδη μετά από προσπάθεια του Μπλαζέφσκι. Ο Μπεκιάρης ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο τερματοφύλακας Γουμάγιας -με τη βοήθεια και του δοκαριού- απέκρουσε και διατήρησε το 0-0.
Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.
Aγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφκσι (80' Ιντι), Χασιώτης, Μπάρμπας, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Δεινόπαπας (66' Τσούκλης), Μπεκιάρης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Παστός, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Ολγκίν, (84' Τσιτλακίδης, 93' Μακρής), Γκουγκουλιάς (71' Ρέγιες).(novasports.gr)

Βαθμολογία
Β' Εθνικής

Ομάδα Βαθμοί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 59
ΚΕΡΚΥΡΑ 58
ΟΦΗ 46
ΕΘΝΙΚΟΣ 43
ΠΙΕΡΙΚΟΣ 42
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 42
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 40
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 39
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 39
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 39
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 38
ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 36
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 34
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
ΙΩΝΙΚΟΣ 33
ΡΟΔΟΣ 30
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25
ΑΙΓΑΛΕΩ 20

Η συνέντευξη Τύπου
Μάκης Χάβος (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): «Να ευχηθώ και εγώ Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία. Η εικόνα μας στο α’ ημίχρονο δεν ήταν καλή. Ο Πιερικός πατούσε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα δεν μας δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία μας. Στο β' ημίχρονο βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση. Ήμασταν καλύτεροι από τον Πιερικό. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ με αποκορύφωμα το πέναλτι.  Από την αρχή ο αγώνας θα πήγαινε στις μονομαχίες. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Ατυχήσαμε στο πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών στο β’ ημίχρονο. Θέλω να πιστεύω ότι η εικόνα μας θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια».
Κώστας Μπάρμπας (παίκτης Αγροτικού Αστέρα): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Πιερικός.  Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Η ευκαιρία ήρθε για μας με το χαμένο πέναλτι. Αν κάποια ομάδα δικαιούταν την νίκη αυτή ήταν ο Αστέρας.  Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και ότι βγει στο τέλος. 
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): «Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά το Πάσχα. Όταν παίζεις μετά από διακοπή εμείς φοβόμασταν πως θα παρουσιαστούμε γιατί ξέρουμε ότι παίζει ρόλο ο ρυθμός. Παρόλο που το παιχνίδι έληξε 0-0 και οι δυο ομάδες ήταν πολύ καλές. Διεκδίκησαν και οι δυο την νίκη. Είμαι ευχαριστημένος γιατί γνωρίζαμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τα play-off και αν κέρδιζε θα μας έπαιρνε το πλεονέκτημα γιατί στο πρώτο ματς είχαμε φέρει ισοπαλία. Είχαμε πει με τα παιδιά πως αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Ήμασταν τυχεροί στην φάση του πέναλτι.Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι αν και ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας δεν είχαμε την τελική πάσα για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Στο α΄ μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον Αγροτικό, ενώ στο β΄ ήταν ο Αγροτικός. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν  και την μεγάλη φάση την είχε ο Αστέρας με το πέναλτι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Χάβο και στην ομάδα του».
Για την αλλαγή του Τσιτλακίδη που έπαιξε μόλις για 8 λεπτά ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Η αλλαγή έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλαμε να φάει κάρτα ο Μακρής αλλά δεν προλάβαμε και προέρχεται από τραυματισμό. Και δεν ήθελα να αλλάξω τις  ισορροπίες γιατί οι υπόλοιποι είναι έμπειροι παίκτες. Και ο Τσιτλακίδης αυτό που έκανε το έκανε πολύ καλά».
Γιώργος Γουμάγιας (παίκτης Πιερικού): «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ένα πολύ μεγάλο σερί. Και για μας σκοπός μας ήταν αν δεν κερδίσουμε να μην χάσουμε. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και προχωράμε για την συνέχεια. Για την φάση του πέναλτι δεν ήταν εσκεμμένο το χέρι που έκανε ο Κωνσταντινίδης  γιατί είχε το χέρι του πίσω. Σεβαστή η απόφαση του διαιτητή.  Είχαμε ενημερωθεί από τον προπονητή μας για το που στοχεύουν οι παίκτες του Αστέρα».
ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ
* Περίπου χίλια άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Ευόσμου εκ των οποίων οι 200 φίλοι του Πιερικού.
** Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην μνήμη της κόρης του τραυματιοφορέα του Αγροτικού Αστέρα Χρήστου Τσιαμπάζη που η κόρη του «έσβησε» σε ηλικία 15 μηνών.
*** Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού Γιάννης Ντούμος.
**** Ο Ηλίας Τζιόκας βρέθηκε στο γήπεδο του Αστέρα.
***** Ένα γύρο στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα συμπλήρωσε ο Μάκης χάβος. Το ντεμπούτο του το είχε κάνει στον αγώνα του α' γύρου με αντίπαλο τον Πιερικό.
(Μικρη Λιγκα)