Σελίδες

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης 15:00 Με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς Πιερικός – Καλαμάτα


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009


Τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη δεν έχουν για στόχο οι παίκτες του Πιερικού, στο αυριανό παιχνίδι με την Καλαμάτα για ν’ ανέβουν βαθμολογικά.
Πέρα όμως από αυτό ο Πιερικός θέλει τη νίκη για να σπάσει και την αρνητική παράδοση αφού στα δύο τελευταία χρόνια δεν κέρδισε στην Κατερίνη την ομάδα της Καλαμάτας (1-1 το 2007-2008 και 1-2 το 2008-2009).
Η ομάδα της πόλης μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη γιατί παίζει στην έδρα της αλλά κυρίως γιατί βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύουμε ότι στο αυριανό παιχνίδι οι παίκτες του Πιερικού δεν θα κερδίσουν μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τους βαθμούς της νίκης μετατρέποντας τις ευκαιρίες σε γκολ.
Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται ο Γκαρά Ντεμπελέ που έχει πρησμένο το γόνατο από χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι και υποτροπή στην προπόνηση της Τετάρτης.
Ο τεχνικός του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με την Καλαμάτα εκτός απροόπτου (αφού θα γίνει προπόνηση και σήμερα) θα πάρει μαζί του τους παίκτες:
Κοταρά, Καρακούτση, Καλλιμάνη, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Γιαζιτζόγλου, Τασίδη, Εξουζίδη, Παστό, Τόσκα, Αγγελόπουλο, Μακρή, Μαρτίνεζ, Πέντα, Γκουγκουλιά, Θάνο, Φρέντερικς, Ολγκίν, Τσιτλακίδη και Κόιτς.
Από τους παραπάνω θ’ αποκλειστούν δύο, λίγο πριν από  την έναρξη του παιχνιδιού.
Χωρίς εμπόδια η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού
Κανονικά προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά την κατακόρυφη αλλαγή του καιρού αφού ο λαμπερός ήλιος και οι άριστες καιρικές συνθήκες ήταν τα στοιχεία της χθεσινής ημέρας.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος αφού μπόρεσε να προπονήσει τους παίκτες του και να κάνει πράξη όλα τα στοιχεία τακτικής που θα εφαρμοστούν στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα, που θα γίνει στην Κατερίνη.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Δεν προπονήθηκε χθες ο Ντεμπελέ λόγω τραυματισμού και θα είναι αύριο απών.
 Κύπελλο Ελλάδος
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, 17:00
Παναθηναϊκός – Πιερικός
Σε αγώνα νοκ – άουτ
Από την επιτροπή του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πιερικός αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 τον Παναθηναϊκό.
Ο αγώνας είναι νοκ – άουτ. Εφόσον στην κανονική διάρκεια δεν έχουμε νικητή θα δοθεί ημίωρη παράταση και εφόσον και πάλι δεν υπάρχει νικητής οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη – πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτυ.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/   

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ανδρών - Στο Κλειστό της Κατερίνης την Κυριακή 17:00 Για ωραίο θέαμα αλλά και για το αήττητο και την πρωτιά Πιερικός Αρχέλαος – ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009


Μπροστά στους φίλους του που θα κατακλύσουν το Κλειστό της Κατερίνης ο Πιερικός Αρχέλαος μετά τη νέα εκτός έδρας νίκη του επί του ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας φιλοξενεί αύριο την ομάδα της ΜΕΝΤ.
Έχουμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ ότι όταν οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου παίζουν σύμφωνα με τις μεγάλες τους δυνατότητες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο και εύκολα ή δύσκολα παίρνουν τη νίκη.
Είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου διανύουν περίοδο θαυμάσιας απόδοσης, κάτι που καταγράφεται στα άλλα θετικά του προπονητή της ομάδας κ. Γαλάνη που οδηγεί την ομάδα της πόλης μας από νίκη σε νίκη και την διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Πιερικός Αρχέλαος είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, έχοντας μάλιστα συμπαραστάτη και το μεγάλο τους όπλο που είναι οι φίλαθλοι και που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί θα φτάσουν πολύ πιο γρήγορα στη νίκη και την κατάκτηση των δύο βαθμών που θα διατηρήσουν την ομάδα στην πρώτη θέση και μπορεί μάλιστα να παραμείνει μόνη στην πρώτη θέση.
Ο προπονητής της ομάδας όπως πάντα ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του με μεθοδικότητα σ’ όλους τους τομείς και θα συναντηθεί μαζί τους και πάλι αύριο για το παιχνίδι με την ομάδα της ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης.
Στη διάθεση του Δημήτρη Γαλάνη για το αυριανό παιχνίδι είναι οι παίκτες:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκης, Μόρφης, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας, Ράπτης,. Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλος, Τσουκ, Τσαϊτουρίδης και Νίτσιος.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή στο Κλειστό της Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις πέντε το απόγευμα.
Ο αγώνας Απόλλωνα Πατρών
με τον Πιερικό Αρχέλαο στη ΔΙΟΝ TV


Το Σάββατο στις 7 μ.μ. η ΔΙΟΝ TV θα δείξει μαγνητοσκοπημένο, για τους φίλους του μπάσκετ, τον αγώνα μεταξύ Απόλλωνα Πατρών και Πιερικού Αρχελάου.

Το παιγνίδι έγινε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα και παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που η κατερινιώτικη κατάφερε και επιβλήθηκε.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/   

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Αύριο 11 το πρωί στο γήπεδο της Καρίτσας Πιερικός – Καλαμάτα

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Με τον αγώνα κόντρα στην Καλαμάτα συνεχίζει η ομάδα Νέων του Πιερικού τους αγώνες της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι Νέοι του Πιερικού είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη όχι μόνο γιατί παίζουν στην έδρα τους στην οποία έχουν μέχρι τώρα τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αλλά και γιατί σαν ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τους αντιπάλους της κρίνοντας τις δύο ομάδες από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού Κώστας Μυστακίδης  ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του με τη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους παίκτες που παίρνει μαζί του.
Οι παίκτες αυτοί είναι:
Τσιντώτας, Γκεβρέκης (οι δύο τερματοφύλακες), Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Καραγκούνης, Ντόσης, Παναγιωτίδης, Μουστακίδης Γρηγόρης και Ατανάσοφ.
Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Καρίτσας, αύριο Κυριακή, θ’ αρχίσει στις 11 το πρωί και θα το διαιτητεύσει ο κ. Παπαευσταθίου με βοηθούς τους κ.κ. Αποστόλου και Λιάρο από το Σύνδεσμο Θεσ/νίκης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/