Σελίδες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς 76 – 73


ΤΕΤΑΡΤΗ 17-2-2010
                       Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς 76 – 73
Ακόμη ένα πολύ ωραίο παιγνίδι πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη. Έγινε ένας αγώνας που ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά τις κερκίδες, αφού ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε, με δυσκολία βέβαια, το φιλοξενούμενο Απόλλωνα Καλαμαριάς με 76 – 73. Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν στην Κατερίνη για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά …το πείσμα των Κατερινιωτών για τη διατήρηση της πρώτης θέσης τους εμπόδισε.
Τα δεκάλεπτα: 11-14, 40-38, 60-57, 76-73.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μερτζάνης και Φακίτσας.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 19(3), Μόρφης, Νίτσιος, Παπαμιχαήλ, Βίλλας, Ράπτης 4, Γκογκίδης 8, Γκέρος, Ροδοστόγλου 15(2), Ψαρόπουλος 4, Τσουκ 26.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γράψας): Γκαμούρας 14, Δημητρίου 13(3), Κλουντζός 10(2), Τζινόπουλος 5, Νάνης 18 (2), Θυμνιός 7, Βαλαβανίδης 3(1), Πάντσιος, Παπαθανασίου, Χατζατούροβ 3(1), Κουγιουμτζής, Μελίδης.
Στην επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 21.2.2010): Κομοτηνή - Πιερικός Αρχέλαος.  Κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής, ώρα 5 μ.μ.
ΦΩΤΟ:


Μια πετυχημένη προσπάθεια του Μητσάκη.

Από τους πανηγυρισμούς των παικτών στο τέλος του αγώνα. 
 
Ο Νεμάνια Τσουκ υπογράφει στο συλλεκτικό ημερολόγιο που προμηθεύτηκαν μικροί φίλοι του Πιερικού Αρχελάου.

Καλά νέα για Ολγκίν στον Πιερικό

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-2-2010
Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ολγκίν Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το στόχο του Πιερικού στο κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό. Ο τεχνικός της ομάδας της Μακεδονίας, Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Παστό, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Ολγκίν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες μιας και δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.
Στο μεταξύ, το Γυμνάσιο και το λύκειο της Κονταριώτισσας θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέπτεται σχολεία της Πιερίας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού αλλά και να συζητήσουν θέματα του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ να έρθει κοντά στη νέα γενιά φιλάθλων της Πιερίας.
Τέλος, η τιμή στα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκε στα δέκα ευρώ.
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΛΕΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΕΠΙΣΚΕΦΕΤΕ ΤΗΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-2-2010
ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ NEW ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!
/pierikosfc.gr
Π.Α.Ε. Πιερικός
Βρίσκεστε στον επίσημο ιστότοτοπο της Π.Α.Ε. Πιερικός.  Μέσα από αυτές τις σιελίδες θα μπορείτε να παρακολουθείτε άμεσα και γρήγορα όλα τα τελευταία νέα από την Π.Α.Ε. Πιερικός, όπως βαθμολογία, σχόλια, Δελτία Τύπου, ανακοινώσεις, λεπτομερή στοιχεία για τον έμψυχο υλικό της ομάδας μας, σχέδια για το μέλλον και άλλα πολλά.
Ο ιστότοπος είναι υπό ριζική κατασκευή, ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση, σύντομα όλες οι ενότητες θα είναι διαθέσιμες.

Πιερικός - Ικανοποίηση για το Β΄ ημίχρονο Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Πιερικός

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010
Ικανοποίηση στον Πιερικό για την καλή απόδοσή του στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου κυρίως στο Β΄ ημίχρονο.
Οι παίκτες του Πιερικού παρά το σε βάρος τους σκορ αντέδρασαν πολύ καλά και μπορούσαν με την εμφάνιση τους στο Β΄ Ημίχρονο να πάρουν και την ισοπαλία.
Το γεγονός μάλιστα ότι ο Πιερικός απέδωσε καλύτερα στο β΄ ημίχρονο  είναι ενδεικτικό  και της πολύ καλής αγωνιστικής του κατάστασης. Αν   μάλιστα αναλογιστούμε ότι στο γήπεδο του Β΄9ολου επικρατούσε και μια κατάσταση από την πλευρά των φιλάθλων όχι συνηθισμένη τότε η εμφάνιση των παικτών χαρακτηρίζεται πιο καλή.
Οι παίκτες του Πιερικού προπονήθηκαν χθες κανονικά μετά το ρεπό της δευτέρας με μοναδικό απόντα τον Ολγκίν λόγω τραυματισμού του, και γι’ αυτό άλλωστε αντικαταστάθηκε.
Οι παίκτες ξεκίνησαν όλοι μαζί με το ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις με μπάλα σε περιορισμένο χώρο.
Όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι έκαναν προπόνησης για εβδομήντα λεπτά και αποχώρησαν. Οι υπόλοιποι συνέχισαν  με παιχνίδι έξι εναντίον έξι για περίπου μισή ώρα και ακολούθησε η αποθεραπεία. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνη (ΤΟΠΙΚΗ)

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010
Σήμερα στο Κλειστό της Κατερίνης, 17:00 - Πολύ καλό θέαμα και τη χαρά της νίκης - Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς
Να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του κατακτώντας άλλη μία νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Πιερικού Αρχελάου στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η ομάδα της πόλης μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη που μάλιστα θα είναι το αποτέλεσμα μιας ακόμα πολύ καλής εμφάνισης από τις πάρα πολλές που πραγματοποίησε στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου κ. Γαλάνης φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα με καθημερινές προπονήσεις αδιαφορώντας για την αργία της Καθαράς Δευτέρας αφού προπονήθηκαν και αυτή την ημέρα.
«Τα αγαθά κόποις κτώνται» έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι μας πρόγονοι και αυτό τηρήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια από τους παίκτες του Πιερικού Αρχελάου που ήταν παρόντες και στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας.
Ο προπονητής της ομάδας με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του, τους οποίους περιμένει σήμερα το απόγευμα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι παίκτες αυτοί είναι οι:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκης, Μόρφης, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας, Ράπτης, Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλος, Τσουκ, Τσαϊτουρίδης και Νίτσιος.
Από τους παραπάνω θ’ αποκλειστούν δύο λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
Ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν ο νικητής και του πρώτου γύρου με 71-64, στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσ/νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)