Σελίδες

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009

Θετικά σχόλια ακούγονται στα ποδοσφαιρικά στέκια για τις συντονισμένες  κινήσεις της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την ενίσχυση της ομάδος στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.Αφενός μέν αποδεσμέυει - ή λύνει κοινή συναινέσει συμβόλαια παικτών που κατά την κρίση του τεχνικού τίμ, δέν μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον Πιερικό, για τον μελλοντικό προγραμματισμό της ομάδος και αφετέρου αποκτά παίκτες εγνωσμένης αξίας για να καλύψει τα κενά.Ο Φώτης Κωνστασντινίδης είναι ο πρώτος, πιθανόν και ο  Στέφανος Σκέντος, ίσως και άλλα ονόματα που είδαν το φώς της δημοσιότητος.
Αλλά εκείνο ππου κάνει αίσθηση και επικροτείται θετικά, είναι η πρόθεση της ΠΑΕ να προωθήσει και άλλους 5 παίκτες της ομάδος Νέων στην επαγγελματική ομάδα.Με δεδομένο την ύπαρξη ήδη πέντε επαγγελματιών νέων παιδιών απο την Πιερία που έγιναν το καλοκαίρι, άν αυτό πραγματωθεί, θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά το κρυφό μεράκι όλης της Πιερίας, να απαρτίζεται ο Πιερικός σε μεγάλο ποσοστό, με ρόστερ που προέρχεται απο τα σπλάχνα της ομάδος, με παίκτες που θα "πονάνε" τη φανέλλα του Πιερικού και έτσι χρόνο με το χρόνο ίσως δούμε τον Πιερικό στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και με μέλλον.Να αποκτήσει επιτέλους και η ΠΑΕ έμψυχο δυναμικό, που θα αποτελεί το μέλλον και την περιουσία της ομάδος απο τη μιά, αλλά και παίκτες που θά εχουν μέλλον για μιά δεκαετία και θα αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδος.

Αναδημοσίευση απο το http://kraxtis-gr.blogspot.com/
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Από σήμερα ο Πιερικός στις Σέρρες Αύριο 15:00 Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μετά την ελαφρά προπόνηση που θα κάνει σήμερα στις δύο το μεσημέρι θ’ αναχωρήσει ο Πιερικός για τις Σέρρες για το αυριανό παιχνίδι με το Πανσερραϊκό.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών που είχε για στόχο την άμεση επιστροφή στην Α’ Εθνική Κατηγορία βρίσκεται μαζί με τον Πιερικό στην 9η θέση και προέρχεται από εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Ηλιούπολη.
Στον Πιερικό επανήλθε η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση και οι ποδοσφαιριστές που με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσαν την εβδομαδιαία προετοιμασία τους είναι απόλυτα έτοιμοι και αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν τις πολύ καλές μέχρι τώρα εκτός έδρας εμφανίσεις τους (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα) και θα επιστρέψουν από τις Σέρρες με θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη χθεσινή προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές που είναι οι παρακάτω:
Καρακούτσης, Κουδουνάς (οι δύο τερματοφύλακες), Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόιτς και Νίκου.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Παπαδόπουλος από τη Θεσ/νίκη με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα από την Ξάνθη και Πετρόπουλο από την Αρκαδία.
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Τοπούζης από τη Θράκη.
Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παρακολουθήσουν και φίλοι του Πιερικού από την Κατερίνη και τη Θεσ/νίκη και θα δώσουν το δικό τους χρώμα και το δικό τους παλμό ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που δεν αποκλείεται να είναι και η νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Την Κυριακή στις 11:30 το πρωί Στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τον πρωτοπόρο και αήττητο εντός και εκτός έδρας Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει αύριο στις Σέρρες η ομάδα Νέων του Πιερικού.
Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών είναι πάρα πολύ καλή και στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα έχει μόνο νίκες (επτά εντός και έξι εκτός) και επιπλέον έχει την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα (40-4) και είναι φυσικό το έργο των παικτών του Πιερικού να είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι δέν θα βρίσκονται στην αποστολή οι Τόσκας ,Κόιτς και ο Νίκου (είναι στην αποστολή των ανδρών). Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Σερρών την περσινή περίοδο ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα στην σούπερ λίγκα ,ομάδα που αγωνίζεται με τον ίδιο κορμό.
Ο Πιερικός προέρχεται από εντός έδρας νίκη και μεταβαίνει στις Σέρρες έχοντας για στόχο να σταματήσει το σερί των επιτυχιών του γηπεδούχου Πανσερραϊκού. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά συγχρόνως και μία πρόκληση για τους Νέους του Πιερικού.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού Κώστας Μυστακίδης, ολοκλήρωσε χθες την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του στι γήπεδο της Ν Εφέσσου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες:
Τσιντώτας, Γκεβρέκης, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Ντόσης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Μυστακίδης Γρηγόρης και Ατανάσοφ.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στα 7:45 το πρωί της Κυριακής και το παιχνίδι θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών και θ’ αρχίσει στις 11:30 το πρωί.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Συμφώνησε με Φώτη Κωνσταντινίδη

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η πρώτη μεταγραφή του Πιερικού. Ο λόγος για τον δεξιό μπακ-χαφ Κωνσταντινίδη Φώτη του Πανθρακικού. Για τους επόμενους 18 μήνες, μέχρι δηλαδή το τέλος Ιουνίου του 2011.
Ο Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Δράμα και από την περίοδο 1996-97 μέχρι το καλοκαίρι του 1999 ήταν παίκτης του Πανσερραϊκού που έπαιζε στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Ήταν η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια έπαιξε στον Πανδραμαϊκό (Δ’ Εθνική) και Ανακάλυψη Δράμας (Δ’ Εθνική) μέχρι την περίοδο 2004-2005.
Το καλοκαίρι του 2005 μεταγράφεται στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και έχει 30 συμμετοχές και ο Πανθρακικός το καλοκαίρι του 2006 ανεβαίνει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Τις περιόδου 2006-2007 και 2007-2008 είναι βασικός στον Πανθρακικό και έχει την πρώτη χρονιά 29 συμμετοχές και τη δεύτερη χρονιά 27 συμμετοχές. Είναι η χρονιά 2007-2008 που ο Πανθρακικός ανεβαίνει στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στην Α’ Εθνική έχει την περίοδο 2008-2009 17 συμμετοχές και από το καλοκαίρι μέχρι πριν από λίγες ημέρες 7 συμμετοχές, συνολικά δηλαδή στην Α’ Εθνικής έχει 24 συμμετοχές.
Ο Φώτης Κωνσταντινίδης είναι 31 χρονών και είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανότατος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/