Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Γήπεδο: Δημ.Αμπελοκήπων (πλαστικό) - Ώρα: 12.00
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Γελαδάρη Αναστασία
είναι ο επόμενος αγώνας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
το πλήρες πρόγραμμα του 11ου ομίλου..

Πιερικός - Αστέρας Τρίπολης 1 - 3 - Για το κύπελλο Ελλάδος Ο Αστέρας την πρόκριση, οι Κατερινιώτες τις εντυπώσεις

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν τελικά ο νικητής της χθεσινής αναμέτρησης στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης κόντρα στον Πιερικό που, για ένα ακόμη παιχνίδι, άφησε άριστες εντυπώσεις μεσοεπιθετικά.
Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 3 - 1 τέρματα, βασιζόμενη στην ποιότητα και στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών της.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν, παίρνοντας και το προβάδισμα στο σκορ και τον Πιερικό, μετά το πρώτο 20λεπτο να παίρνει τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας στην ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε μέχρι την ανάπαυλα να "γυρίσει" ακόμη και το παιχνίδι.
Στο β' μέρος, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, οι Κατερινιώτες ήταν πολύ καλοί μεσοεπιθετικά, όμως πλήρωσαν για ακόμη ένα παιχνίδι ατομικά αμυντικά λάθη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου από τα Τρίκαλα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 6' ο Αράς σούταρε διαγώνια, δεν ανησύχησε όμως ο Καρακούτσης, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.
Στο 11' το μακρινό πλασέ του Μπαστία πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 13' ο Αστέρας ανοίγει το σκορ με τον Καρέρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καρακούτση.
Στο 24' Πυλάκος και Πουρτουλίδης άλλαξαν τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα και ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Ουριμπαρι, με το διαιτητή Αρετόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Πουλάκος ήταν εύστοχος και οι Κατερινιώτες ισοφάρισαν σε 1 - 1.
Στο 35' σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Πέντα τροφοδότησε τον Λόπεζ, αυτός από το ύψος της περιοχής σούταρε, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αναστασόπουλου.
Στο 39' ο Πορτουλίδης απέφυγε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έδωσε την πάσα στον Πουλάκο, αυτός όμως καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
Στο 45' ο Καρακούτσης έδιωξε εντυπωσιακά την επικίνδυνη σέντρα - σουτ τους Κρις.
Στο 48' ο Πέντα εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο προωθημένος Δήμου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το σώμα του Αναστασόπουλου, όμως κατέληξε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 50' ο Αστέρας, ύστερα από λάθος στην άμυνα από τον Τασίδη, ο Φράνκου πήρε την πάσα από τον Αρας και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 70' σουτ - φάουλ του Πέντα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αναστασόπουλου.
Στο 71' ο Καρακούτσης πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει σε κόρνερ το καλοτραβηγμένο σουτ - φάουλ του Ουριμπάρι.
Στο 77' σε γρήγορη κόντρα των φιλοξενούμενων ο Καρέρα πλάσαρε τον Καρακούτση, αυτός απέκρουσε και ο επερχόμενος Ροτζέριο την έστειλε στα δίχτυα 1 - 3.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ. Χατζάρας)
Καρακούτσης, Γιατζιτζόγλου, Δήμου, Λαζαρίδης Ι., Τασίδης, Λαζαρίδης Κ. (46' Χατζής), Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Πέντα, Λόπεζ (73' Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (46' Αμπράνοβιτς).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Β. Βλάχος)
Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Οροθκο, Ουριμπάρι, Πουλιπο, Κρις, Αρας (80' Φορτούνης), Καρερα, Ριος (46' Ρογκέριο), Βαστια, Φρανσου (60' Μπακασέτας).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (προπονητής Αστέρα Τρίπολης)
Έχω πει ότι όταν δεν είσαι σοβαρός στο θεσμό του κυπέλλου, θα το πληρώσεις.
Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα νέα πρόσωπα που είδα σήμερα, πρέπει να δουλέψουν κάποιοι για να "φτάσουν" εκεί που πρέπει.
Ο Πιερικός μου άρεσε, ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, γίνεται φοβερή δουλειά και εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψει στη Super League".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ (προπονητής Πιερικού)
Δώσαμε έναν αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα από την Super League. Το χαρήκαμε, όμως δεχόμαστε "φτηνά" τέρματα. Σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα ήμασταν στο παιχνίδι και διεκδικούσαμε την πρόκριση και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.
Συγχαρητήρια σε Αστέρα Τρίπολης και Βαγγέλη Βλάχο και εύχομαι καλή συνέχεια".