Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πιερικός - Στη Ρόδο για να διδάξει στη σχολή προπονητών ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
Μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Γιώργος Χατζάρας, προπονητής του Πιερικού, με τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Πιερικός κ.κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη και ...Γιάννη Ντούμο στην οποία συζητήθηκαν θέματα άμεσα και επείγοντα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας, αναχώρησε για τη Ρόδο.
Φυσικά το ταξίδι του στη Ρόδο δεν είναι ένα ταξίδι αναψυχής αλλά για να διδάξει στη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου.
Ο κ. Χατζάρας θα παραμείνει στη Ρόδο μέχρι τις 18 Ιουνίου.
Σε ότι αφορά το θέμα της συνεργασίας του με τον Πιερικό θεωρείται τελειωμένο και απομένουν τα τυπικά. Ο κ. Γιώργος Χατζάρας θα είναι ο προπονητής της ΠΑΕ Πιερικός για τα επόμενα δύο χρόνια.
Συνεχίζει στον Πιερικό ο Φρέντερικς;
Αν και δεν έχει γίνει καμία σχετική ανακοίνωση στο θέμα της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας του 26χρονου Φρέντερικς με την ΠΑΕ Πιερικός όλα δείχνουν ότι ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στον Πιερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και οι δύο πλευρές έχουν τη διάθεση να ανανεωθεί η συνεργασία και τις προσεχείς ημέρες θα δοθεί η τελική απάντηση για το θέμα αυτό.
Προς αποχώρηση και ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ;
Φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος της αγωνιστικής του προσφοράς και είναι πλέον κάτι περισσότερο από σίγουρη η αποχώρηση του Ντιέγκο Μαρτίνεζ από τον Πιερικό.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που έκανε μια εξαιρετική παρουσία την πρώτη χρονιά και όλα έδειχναν ότι ο Πιερικός βρήκε τον ηγέτη του ήρθε ο τραυματισμό του, και μάλιστα σοβαρός, που τον κράτησε μακριά από την ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στη χρονιά που μόλις τελείωσε, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, βελτιώθηκε πάρα πολύ στο δεύτερο χωρίς όμως να φτάσει το επίπεδο απόδοσης της προηγούμενης χρονιάς. Ο Μαρτίνεζ, του οποίου το συμβόλαιο έληξε ήρθε σε επαφή με τον Πιερικό και φαίνεται πως δεν τα βρήκαν και πιο πιθανή είναι η αποχώρησή του από την ομάδα και όχι η ανανέωση της συνεργασία τους.
Έτσι ο Μαρτίνεζ που διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του είναι αλήθεια ότι αγαπήθηκε από τους φιλάθλους για την προσφορά του αλλά και το ήθος του θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του.
Οριστικό τέλος Πιερικού με Ολγκίν
Παρελθόν για τον Πιερικό αποτελεί ο Λουτσιάνο Ολγκίν, το συμβόλαιο του οποίους λήγει στις 30 Ιουνίου 2010. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έγινε καμία επαφή για το ενδεχόμενο ανανέωσης δείχνει ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και κυρίως δεν ανταποκρίθηκε με την απόδοσή του στο ποσό που εισέπραξε όλο το χρόνο.
Στον Πιερικό δεν υπάρχει πλέον θέμα Ολγκίν και ο παίκτης αυτός θα είναι μια πικρή ανάμνηση για τους φιλάθλους του Πιερικού που είναι αλήθεια ότι περίμεναν πολύ περισσότερα.
Χωρίζουν οι δρόμοι Χοσέ Λουί Ρέγιες και ΠΑΕ Πιερικού
Όλα δείχνουν ότι και ο Ρέγιες αποτελεί παρελθόν για τον Πιερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Πιερικός δεν ήταν διατεθειμένος να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και γι’ αυτό η πρόταση που του έγινε δεν τον ικανοποίησε. Βέβαια δεν απάντησε αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στον Πιερικό παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και θ’ αποχωρήσει μόνος του.(ΤΟΠΙΚΗ)