Σελίδες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Υποχρέωσε τον πρωτοπόρο στην πρώτη απώλεια βαθμών Πανσερραϊκός – Πιερικός 3-3


ΤΡΙΤΗ 22-12-2009



Πολύ καλοί οι Νέοι του Πιερικού απέναντι στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε το απόλυτο των νικών με 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στο ισόπαλο 3-3 κόβοντάς του έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του.
Οι Νέοι του Πιερικού ήταν πολύ καλοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο σκορ και λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αφού προηγουμένως είχαν δεχτεί δύο τέρματα κατάφεραν να φύγουν στ’ αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κάπως γρήγορα και προσπάθησαν για να πάρουν τη νίκη όμως οι παίκτες του Πιερικού κράτησαν πολύ καλά και αν ήταν λίγο τυχεροί στις καθυστερήσεις μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη μέσα στις Σέρρες.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 10’ ανατρέπεται ο Τσικαδέρης, πέναλτυ, το εκτελεί ο Σεχολάρι και γίνεται το 0-1.
Στο 15’ πέναλτυ σε βάρος του Πιερικού, το εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε.
Στο 25’ μετά από κόρνερ ο Ζιγκερίδης με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 30’ ο Πανανός ανατρέπει τον Σιδηρόπουλο, πέναλτυ, το εκτελεί ο ίδιος και γίνεται το 2-1.
Στο 39’ ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2
Στο 42’ ο Ντόσης έβγαλε τη σέντρα και ο Σεχολάρι με ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έγραψε το 2-3.
Στο 55’ Πανανός και Κραγιόπουλος γλίστρησαν, κάτοχος της μπάλας ο Ζιγκερίδης που ισοφάρισε σε 3-3.
Στις καθυστερήσεις ο Κραγιόπουλος που προωθήθηκε έπιασε ένα έξοχο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων αλλά ο τερματοφύλακας Μπίμπας πετάχτηκε και με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σωτήρια.
Οι συνθέσεις
Πανσερραϊκός: Μπίμπας, Κασσέρης, Ταντζής (46’ Τριανταφύλλου), Μπουφίδης, Νάτσκος, Χατζηνάβρης, Τσαούσης, Λιούσας, Ζιγκερίδης (90’ Πανόπουλος) Σιδηρόπουλος, Σερέτας (75’ Ρούμπος).
Πιερικός: Τσιντώτας, Μετενίδης, Πανανός (53’ Μάρκογλου), Κραγιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης, Μίγκος, Σεχολάρι, Ντόσης (75’ Τσανάκας), Καραγκούνης.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος - «Στις Σέρρες κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009


Πριν από τη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού που έγινε μετά την έβδομη εκτός έδρας επιτυχία στις Σέρρες με τον τοπικό Πανσερραϊκό και αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό και απονέμοντας τα εύσημα στους παίκτες είπε:
«Συγχαρητήρια για την πολύ καλή σας εμφάνιση που ήταν η καλύτερη φετινή από την ημέρα που εγώ ανέλαβα τον Πιερικό.
Και αν αναλογιστούμε ότι προερχόμασταν από ένα παιχνίδι στο οποίο ισοφαριστήκαμε στα τελευταία  δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων που σίγουρα μας επηρέασε στον ψυχολογικό τομέα, η απόδοσή σας ήταν πάρα πολύ καλή.
Δείξατε όμως ότι έχετε μεγάλη καρδιά και πολλά αποθέματα ψυχολογικής δύναμης και τα όσα κάναμε την εβδομάδα που προηγήθηκε φάνηκαν μέσα στο γήπεδο των Σερρών.
Αψευδής μάρτυρας της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών και ίσως της πολύ καλής εμφάνισης του Πιερικού είναι τα κολακευτικά σχόλια και ο χαρακτηρισμός της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα ως της καλύτερης που πέρασε από τις Σέρρες.
Γι’ αυτό το λόγο τους δίνω και πάλι συγχαρητήρια αλλά είναι κρίμα που χάσαμε τη νίκη γιατί μας την στέρησαν και πάλι κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν προσέξαμε.
Θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε να τελειώσουμε θετικά κάποιες φάσεις και τότε σίγουρα θα είμασταν πιο καλά.
Δεν πειράζει όμως.
Θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και οι παίκτες θα πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να χαρούν με τους οικείους τους και θα επιστρέψουν όλοι την Κυριακή για ν’ αρχίσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ρόδο που θα γίνει στην Κατερίνη τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Και όλα αυτά γιατί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειες που κάνουμε και οι βαθμοί που κερδίζονται στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Εθνικό Αστέρα, το Διαγόρα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πανσερραϊκό και να μην ωφελούν την ομάδα. Είναι κρίμα να πετάμε τους βαθμούς αυτούς που παίρνουμε με μεγάλη προσπάθεια».
Παραμένει ο Ντεμπελέ στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός
Παρών στη χθεσινή προπόνηση και ο έγχρωμος γάλλος Γκαρά Ντεμπελέ που όμως δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα εξαιτίας του προβλήματος που έχει στο γόνατο.
Η παρουσία λοιπόν του Ντεμπελέ και πάλι σε προπόνηση του Πιερικού μας έδωσε το έναυσμα για να ρωτήσουμε τον προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλο πως έχει το θέμα του και να τι μας είπε:
«Έχουν αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε ότι αφορά το θέμα Ντεμπελέ. Δεν φεύγει από την ομάδα ο Ντεμπελέ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον Πιερικό αν το μυαλό του είναι πιο ήρεμο και η συμπεριφορά του είναι καλή. Ο κ. Ελευθεριάδης μίλησε μαζί του και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για να είναι κοντά μας και να μας βοηθήσει.
Εγώ προσωπικά εκτιμώ πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή Ντεμπελέ αλλά τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο γιατί πιστεύω ότι δεν είναι κακό παιδί.
Σίγουρα κάνει λάθη και το ξέρει και ο ίδιος και αδικεί τον εαυτό  του. Από εκεί και πέρα ο προπονητής δεν είναι για να ασχολείται μόνο με το κομμάτι του ποδοσφαίρου αλλά να είναι και παιδαγωγός και λόγω και των ημερών και μετά από συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ.κ. Ντούμο και Ελευθεριάδη που είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν θα δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον Ντεμπελέ».(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΕΠΣΠ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΙΤΗ 22-12-2009

 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ



Κατερίνη, 22 Δεκεμβρίου 2009



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Χριστούγεννα με το μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου
             Στο GOLD CLUB

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11 μ.μ. ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος διοργανώνει στο GOLD CLUB, στην Παραλία, ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους φίλους του μπάσκετ.
Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο, καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ να παραβρεθούν και να …ετοιμασθούν για διασκέδαση, ενισχύοντας έτσι ηθικά και οικονομικά την ομάδα, ιδίως τώρα που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση όλων.
Η τιμή της πρόσκλησης με ποτό είναι 15 €.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη στην Κατερίνη στις 5 μ.μ.  Πιερικός Αρχέλαος – Αγία Παρασκευή
Την ομάδα της Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί την Τετάρτη στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος, σε έναν αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Αναμφισβήτητα είναι και αυτό ένα δύσκολο παιγνίδι, αφού στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι διεκδικητές ανόδου ή παραμονής στην κατηγορία.
Οι παίκτες μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, προπονούνται καθημερινά και σ΄ αυτή τη …μάχη δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Οι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, έχουν ήδη ετοιμασθεί για τη δυναμική και πάλι παρουσία τους.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Κασαπίδης και  Θεοδώρου και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Αετός Κιλκίς – Πιερικός Αρχέλαος 17-59
Στο γυναικείο πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚΕΜ
● Δυναμικά μπήκε στο πρωτάθλημα και η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, η οποία νίκησε στο Κιλκίς τον Αετό με 59-17. Σκορ που πιστοποιεί την ανωτερότητα και την άνεση μιας ομάδας που διεκδικεί την άνοδό της στην Α2 κατηγορία των γυναικών.
Στα 10λεπτα: 0-20, 03-33, 11-39, 17-59.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Λαδάς και Ντέντας. 
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης): Τριανταφυλλίδου 2, Παρδάλη 1, Χριστιφορίδου, Αργυριάδου, Πούπη  Μ, Ποτάποβα 2, Σαρίδου, Πούπη Χ. 2, Χαραλαμπίδου 10.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Μουστακίδου 10, Λάππα, Μυστρίδου Ο. 5, Ζουγκουρίδου 6(1), Ευσταθίου 10, Λαμπριανίδου Ε. 4, Κουζώνη 8, Σιώκου 4, Καρασαββίδου 4, Λαμπριανίδου Α. 4, Καραβέργου 3, Ελευθεριάδου 2. 
● Νίκη και στις κορασίδες
Μόνη παραμένει πρώτη στη βαθμολογία η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου που και αυτή νίκησε τον ΑΟΚ Βεροίας με 49-48. Το παιγνίδι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι δύσκολο, αλλά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην ψυχραιμία των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στα 10λεπτα: 16-10, 25-21, 34-38, 49-48.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ.  Χατζημπαλίδης και Τσολογιάννης.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης - Δόβα): Σαμαρά 6, Χελιδώνη 22(2), Χατζηαγοράκη, Ρούστα Π, Γρηγοριάδου 4, Λάππα 5, Ρούστα  Α, Χαραλαμπίδου, Λαμπριανίδου 12, Τζήκα, Ξυγωνάκη, Γιανναράκη.
ΑΟΚ  ΒΕΡΟΙΑΣ (Ξανθοπούλου): Χιονίδου 8, Καραμητσιοπούλου 12,Σαρηγιαννίδου 12, Μανωλοπούλου.6, Γεωργοπούλου 11, Ζωγράφου, Παρχαρίδου, Διαλεκτοπούλου.


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Π

ΤΡΙΤΗ 22-12-2009


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/