Σελίδες

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ 77-71 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ.- ΒΙΝΤΕΟ


ΤΡΙΤΗ 16-3-2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
Β΄ ΓΥΡΟΣ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ - ΓΚΟΛ - 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΗ 16-3-2010

Πιερικος - Ρεπό χθες ο Πιερικός Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου Πιερικός – Εθνικός Αστέρας

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010
Η διεξαγωγή του προσεχούς αγώνα του Πιερικού με τον Εθνικό Αστέρα τη Δευτέρα 22 Μαρτίου είναι ο λόγος που δόθηκε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία της ομάδας θ’ αρχίσει αύριο Τετάρτη με καθημερινές προπονήσεις.
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό.... Αστέρα δεν υπολογίζεται ο Μαρτίνεζ που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική που χρωστάει. Επιστρέφει όμως ο Παντελιάδης που δεν έπαιξε στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω.,
Ο Πέτρος Κοντέων δέχτηκε την Κυριακή στον αγώνα με το Αιγάλεω κάρτα και συμπλήρωσε τέσσερις και έτσι θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Την ποινή αυτή θα εκτίσει σύμφωνα με πληροφορίες μας στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-3-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του προπονητή του Πιερικού Αρχελάου
Δημήτρης Γαλάνης: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχει πολύ δρόμο ακόμη και όποιος έχει εφησυχάσει θα βρεθεί προ αρνητικών εκπλήξεων»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Πανερυθραϊκό στην Κατερίνη, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
 «Ήταν ένα παιγνίδι μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, καθώς είχαμε διαφορά σε όλο το παιγνίδι. Απλά στο τέλος λίγο χαλαρώσαμε. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχει πολύ δρόμο ακόμη και όποιος έχει εφησυχάσει θα βρεθεί προ αρνητικών εκπλήξεων. Η νίκη αφιερώνεται τόσο σε όλους τους φιλάθλους που ήταν εδώ στο πλάι μας με έκδηλη την ανησυχία και την αγωνία, όσο και στον καθένα χωριστά που όπως είδαμε, έδωσε και σήμερα την ψυχή του. Ιδιαίτερα την αφιερώνουμε μαζί με όλη μας την αγάπη στον κύριο Τάκη Πόδα, τον πατέρα του προέδρου μας, ο οποίος αγωνιά και αυτός για την πορεία μας».
ΦΩΤΟ:
 Ο Δημήτρης Γαλάνης (Φώτο: Ν. Γκιμπής)