Σελίδες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEGEUE - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2010
 
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEGEUE

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΙΕΡ ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πιέρ Καλαγκάνη ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΙΕΡ ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 25-03-1982
ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Καλαμάτα, Κέρκυρα, Εθνικός Πειραιώς, Καλαμάτα.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Καρακούτσης, Γουμάγιας, Τασίδης, Κοντέων, Τόσκας, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης Γ., Λαζαρίδης Κ., Πουρτουλίδης, Παυλίδης, Προβατίδης, Κωνσταντινίδης, Γκόνι, Λόπεζ (ήρθε η μπλε κάρτα), Σεχολάρι, Αμπράμοβιτς, Πουλάκος, Καραγκούνης, Νίκου (ΠΗΓΗ - http://www.pierikosfc.gr )

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής - Πιερικός – Εθνικός Πειραιώς 1-3

Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2010
Την ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας ο Πιερικός από τον Εθνικό Πειραιώς που έδειξε ότι ήταν περισσότερο έτοιμος και ομοιογενής.
Η ομάδα Νέων του Πιερικού είναι μία νέα ομάδα αφού πολύ λίγοι παίζουν από την περσινή και δεν είναι ακόμα έτοιμη. Οι παίκτες του έδειξαν ότι ακόμα δεν γνωρίστηκαν μεταξύ τους αγωνιστικά. Έδωσαν όμως τη δική τους μάχη για το καλύτερο δυνατό και υποσχέσεις για πολύ καλύτερο μέλλον.
Τα γκολ του αγώνα
Σο 1’ μετά από σουτ του Κατσιγιάννη η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι, έφυγε πλάγια, έγινε κάτοχός της ο Ντούλιας που γύρισε παράλληλη σέντρα και ο Κατσιγιάννης με σουτ εύκολα έκανε το 0-1.
Στο 14’ σέντρα του Ντόση, ο Νίκου έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά ο Μεϊμάρογλου απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 65’ ο Κατσιγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το σκορ στο 0-2.
Στο 83’ ο Σαμπάσα με νέο τέρμα δίνει διαστάσεις στη νίκη του Εθνικού γράφοντας το 0-3.
Στο 89’ ο Παπατόλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, πέναλτυ, το χτύπησε εύστοχα ο Κόιτς και μείωσε σε 1-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαστροδήμος, Αρχοντής και Καράμπουλας από τη Λάρισα.
Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ιατρού του Εθνικού.

Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης, Λαγδάρης, Ζανέτας, Δολμίδης, Νίκου, Τσιανάκας (34’ Κόιτς), Παπατόλιος, Καραγκούνης (77’ Νούλας), Ντόσης, Παναγιωτίδης (66’ Τσιώμης).
Νέοι Εθνικού: Μεϊμάρογλου, Ιατρού, Τσιούμας, Σαμλίδης, Ρούσσος, Σαμιώτης, Ντούλιας (85’ Ρούστας), Μωϋσιάδης, Κατσιγιάννης (78’ Κοτζαπαναγιώτης), Σαμπάσα, Μπίτσας (66’ Μάντσιος).(ΤΟΠΙΚΗ)
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:45 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Στο γήπεδο του Περάματος θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου (Β' Φάση) ανάμεσα στον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Πιερικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 15:45). Η αποστολή θα αναχωρήσει αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (12:00)
http://sfkpierikos.blogspot.com

Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής - Δεν ήταν η αναμενόμενη πρεμιέρα Πιερικός - Εθνικός 1-1 Δοκάρι στο 54΄ ο Παπαγεωργίου

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι γεγονός ότι όλοι περίμεναν μια νικηφόρο πρεμιέρα για τον Πιερικό και όχι το ισόπαλο με 1-1 τέρματα αποτέλεσμα.
Και αυτό γιατί οι πολύ  καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια της είχαν προδιαθέσει για νίκη.
Ο προπονητής κ. Χατζάρας εκτός από την απουσία των Μιλόσκοβιτς-Λόπεζ λόγω της μπλε κάρτας που δεν ήρθε προέκυψε και ο αιφνίδιος τραυματισμός του Χατζή ενώ ήδη τραυματίας ήταν και ο Μήτρου.
Ο Χατζης έπαιξε αφού δοκίμασε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού αλλά αντικαταστάθηκε λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο ήταν καλύτερος από τον Εθνικό που προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ χωρίς να δημιουργήσει μια ευκαιρία σε μια ακίνδυνη επιθετική ενέργεια μ’ ένα γυριστό σουτ απελπισίας του Χανιώτη που βρήκε το σώμα αμυντικού πήρε μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής έκανε το σχήμα πιο επιθετικό και ισοφάρισε.
Είχε όμως την ατυχία στο τελευταίο τέταρτο να έχει δύο τραυματίες τον Παπαγεωργίου και τον Μήτρου και έτσι προσπάθησε να διαφυλάξει την ισοπαλία και όχι να παίξει επιθετικά. Από το επόμενο παιχνίδι  θα είναι στη διάθεση του κ. Χατζάρα ο Μιλόσκοβιτς και ο Λόπεζ αλλά και ο ανέτοιμος Αμπράμοβιτς.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 20΄ ο Γκόνι μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση έπιασε δυνατό συρτό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Συμεωνίδη.
Στο 25΄έξοχη κάθετη πάσα του Πέντα έβγαλε τον Πουλάκο μέσα στην περιοχή αλλά ο Κοκκίνης με προβολή την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 34΄ ένα αναπάντεχο  γκολ για τον Εθνικό  σε μια ακίνδυνη φάση ο Χανιώτης έπιασε ένα γυριστό σουτ, η μπάλα βρήκε το πόδι αμυντικού πήρε ύψος και μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γιουμάγια που πετάχθηκε αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι και έγινε το 0-1.
Στο 56΄ ο Χανιώτης απέκρουσε με το χέρι πέναλτι, το κτύπησε ο Πουλάκης εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 54΄ μετά από κόρνερ του Πέντα ο Παπαγεωργίου έπιασε γυριστό σουτ αλλά στάθηκε άτυχος γιατί η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 72΄ γυριστό σουτ του Ουταρά έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τοπούζης από τη Θράκη και βοηθοί οι κ.κ Θανασακούδης (Μακεδονίας) και Κούλα Χασάν Ξάνθης. τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Λιαχούδης (Μακεδονίας).
Κάρτες
Πιερικός: Πέντα και Πουρτουλίδης
Εθνικός: Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σύρος, Τσεμπερίδης
Οι συνθέσεις
Πιερικός: Γιουμάγιας, Λαζαρίδης Γιαννης (53 Μήτρου), Τασίδης, Δήμου, Γουσούλης, Παπαγεωργίου, Πουρτουλίδης, Χατζής (40 Λαζαρίδης Κ), Πέντα, Γκονί (46 Γκουγκουλιάς), Πουλάκος.
Εθνικός: Συμεωνίδης, Γκραϊκος, Σύρος, Κοκκίνης, Παγώνης, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Στρατάκης (61 Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (80 Χαϊκάλης), Χανιώτης, Μασμανίδης (73 Ουαταρά)


Οι δηλώσεις των δύο προπονητών
Μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας.
«Ήταν για μας μια πρεμιέρα με αρκετά προβλήματα πριν ακόμα εμφανιστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα ιδίως στο πρώτο ημίχρονο και φανήκανε περισσότερο οι αδυναμίες μας παρά τα προτερήματα που έχει η ομάδα μας.
Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και τον θεωρώ σαν μια από τις τοπ ομάδες της κατηγορίας. το πρώτο ημίχρονο ήταν το πιο άσχημο του Πιερικού και με προβλήματα γιατί ρισκάραμε με τη χρησιμοποίηση του Χατζή. Αυτή την εβδομάδα είχαμε προβλήματα γιατί αλλιώς είχαμε στήσει την ομάδα σε όλη την προετοιμασία και  ξαφνικά λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον Μιλόσκοβιτς και την τελευταία στιγμή με το Χατζή. Είχαμε και αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παίξαμε όλα για όλα ρισκάροντας πάρα πολύ. Αλλάξαμε τακτική, γίναμε πιο επιθετικοί και για είκοσι πέντε λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στη συνέχεια όμως παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα και τα τελευταία 18΄ παίξαμε στην ουσία με οκτώ ποδοσφαιριστές.
Θεωρώ ότι ο πόντος που πήραμε είναι πολύ μεγάλος γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αξιόλογο αντίπαλο που εκείνη τη στιγμή μας πίεζε και με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν θεωρώ ότι πήραμε σπουδαίο βαθμό και αν αυτό το λέγαμε πριν από την πρεμιέρα δε θα ήμασταν ευχαριστημένοι.
Τα παιχνίδια έτσι είναι γιατί δεν ξέρεις τι θα βγάλουν. Είναι σαν τη γέννα που δεν ξέρεις τι θα βγει. Εμάς μας έβγαλε τα χειρότερα και πήραμε αυτό τον πόντο και είμαστε ευχαριστημένοι.
Εύχομαι το καλύτερο για το Νίκο και τον Εθνικό και κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία γιατί πιστεύουμε ότι τόσο δύσκολη εβδομάδα δεν θα έχουμε στο μέλλον.

 κ. Νίκος Γκουλής προπονητής του Εθνικού.
«Θεωρώ ότι στο γήπεδο είμαστε νικητές και το ότι είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι εγώ πιστεύω ότι τα λέει όλα.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δύσκολα θα περάσουν από δω μέσα οι ομάδες. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας και θα τελειώσω εκφράζοντας την ευχαρίστησή μου για τους παίκτες του Εθνικού και θεωρώ ότι μέσα στο γήπεδο εμείς είμαστε νικητές.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο Γιώργο και στην ομάδα του γιατί υπάρχει ένας μαραθώνιος παιχνιδιών και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά.
Ευχαριστώ πολύ. (τοπικη)
http://sfkpierikos.blogspot.com/