Σελίδες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πιερικός - Και τώρα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 
Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού άρχισαν χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της.. πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής αφού πλέον απέμειναν μόνο έξι ημέρες για το εναρκτήριο λάκτισμα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.
Κάποια μικροπροβλήματα από ελαφρούς τραυματισμούς δεν ανησυχούν τον προπονητή του Πιερικού κ. Χατζάρα γιατί σήμερα επιστρέφουν ο Δήμου και ο Γιάννης Λαζαρίδης και αύριο η Μήτρου.
Έτσι από αύριο Τετάρτη ο προπονητής του Πιερικού θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα. Είναι η μόνη μέρα που θα γίνει διπλή προπόνηση. Όλες τις άλλες ημέρες θα γίνει μόνο μία προπόνηση.

Η εντεκάδα της πρεμιέρας
Σε ότι αφορά την εντεκάδα της πρεμιέρας δεν θα είναι κάτι άγνωστο γι’ αυτούς που παρακολουθούν ανελλιπώς την ομάδα αν και ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας έχει καταλήξει στους έντεκα της πρεμιέρας όπως τουλάχιστο μας είπε χθες πριν από την προπόνηση.
Ποιοι είναι οι έντεκα της πρεμιέρας το γνωρίζει μόνο ο Γιώργος Χατζάρας. Το ευχάριστο για τον προπονητή του Πιερικού είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τραυματισμό ή περσινή τιμωρία και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.