Σελίδες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΥΤΙΚΑΣ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά ΜΥΤΙΚΑΣ αγωνίστηκε η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο της ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΠΛΙΤΣΗ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 3-1, σε εναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού η ομάδα μας απο το 10΄λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, αφού αποβλήθηκε σε μία άτυχη φάση, που δόθηκε πέναλτυ και αποβολή.Το πέναλτυ ήταν σωστή απόφαση του διαιτητή κ Σταυρίδη, αλλά η αποβολή πολύ τραβηγμένη,αφού ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδος ήταν πολύ πλάγια, όχι σε προφανή πλεονεκτική θέση για γκόλ όπως απαιτεί ο κανονισμός και επιπλέον μέσα στην μικρή περιοχή και στην εστία είχαν ήδη τοποθετηθεί αμυντικοί της ομάδος μας.
Οφείλουμε να πούμε ότι αυτό έκοψε τα πόδια των παιδιών της ομάδος.
Ομως στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, πάλεψε, μείωσε τη διαφοράς σε 2-1, έχασε απανωτές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και αφού ρισκάρισε σε μία αντεπίθεση δέχτηκε απο λάθος της άμυνας και το τρίτο γκόλ.
Το αποτέλεσμα θεωρείται ότι δέν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία των ομάδων, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας στην πορεία του τουρνουά ΜΥΤΙΚΑΣ, έδωσε 5 αγώνες, 4 νίκες και μία ήττα στον τελικό, πέτυχε 28 γκόλ και δέχτηκε 4 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση..
Συγχαρητήρια στα παιδιά...
Για την ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΔΩ,ΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..καλή επιτυχία...
 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΥΤΙΚΑΣ - ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ JUNIOR ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010
Στην διαφορά τερμάτων κρίθηκε η πρώτη θέση της ομάδας junior του Πιερικού, αφού στο τελευταίο παιγνίδι χθές ήλθε ισόπαλη 0-0  με την ομάδα της LIDO FK και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 4 νίκες και μία ισοπαλία, αλλά κατετάγη δέυτερη λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων με την ομάδα της Κύπρου.
Μπράβο στα παιδιά...
 


Πιερικός - Παίκτης του Πιερικού για έναν χρόνο ο 27χρονος Νίκος Πουρτουλίδης - παίκτης του Πιερικού και ο Κώστας Χατζής


 

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010
Έναν ποδοσφαιριστή φορτωμένο με εμπειρίες από τα πρωταθλήματα Α’-Β’ και Γ’ Εθνικών Κατηγοριών απέκτησε ο Πιερικός ενισχύοντας σημαντικά την μεσαία του γραμμή.
Ο 27χρονος Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στις  
7 Οκτωβρίου 1983, είναι το νέο απόκτημα του Πιερικού και είναι ο παίκτης που τις δύο προηγούμενες ημέρες γράψαμε σε ρεπορτάζ ότι είχε συμφωνήσει με τον Πιερικό και απέμειναν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και αυτό έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.
Το νέο απόκτημα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο όπως φυσικά και δελτίο με τον Πιερικό.
Ο Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στη Νέα Καρβάλη Καβάλας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Το καλοκαίρι του 2002 μεταγράφεται στην ΑΕΚ και για δύο χρόνια ανήκε στην Ένωση και ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της για τις δύο συνεχόμενες περιόδους και έπαιξε βασικός σε τέσσερις αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφεται στο Θρασύβουλο της Γ’ Εθνικής και αγωνίζεται δύο περιόδους στην Γ’ Εθνική και μία στην Β’ Εθνική με 73 συμμετοχές και 13 γκολ στο ενεργητικό του.
Το καλοκαίρι του 2004 μετακομίζει στον Αστέρα Τρίπολης της Β’ Εθνικής και έπαιξε στα 22 παιχνίδια που έφεραν τον Αστέρα στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Ο ερχομός στον Αστέρα πολλών Νοτιαμερικανών αφήνει τον Πουρτουλίδη στον πάγκο και παίζει μόνο δύο παιχνίδια.
Τον Ιούνιο του 2007 φεύγει από τον Αστέρα Τρίπολης και μεταγράφεται στον Ηλυσιακό της Β’ Εθνικής και παίζει σε μία περίοδο σε 22 παιχνίδια.
Επόμενος σταθμός του πριν έρθει στον Πιερικό είναι η Καλαμάτα της Β’ Εθνικής και από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και τον Ιούνιο του 2010 είναι παίκτης της Καλαμάτας με την οποία είχε 53 συμμετοχές.
Συνολικά ο Νίκος Πουρτουλίδης έχει στα πόδια του 184 παιχνίδια σε αγώνες Α’-Β’ και Γ’ Εθνικών  πρωταθλημάτων.
Παίζει στη μεσαία γραμμή και είναι ο παίκτης που δουλεύει για την ομάδα του αθόρυβα αλλά πολύ δημιουργικά και ουσιαστικά και θα βοηθήσει τον φετινό Πιερικό.
- Στο μεταξύ, παίκτης του Πιερικού και επίσημα είναι ο Κώστας Χατζής, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κατερίνης.(ΠΗΓΕΣ:ΤΟΠΙΚΗ - contra.gr)