Σελίδες

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Κατέθεσε την αίτηση συμμετοχής του ο Πιερικός - Πολύ κοντά Πιερικός-Ζαλίκας

Κατέθεσε την αίτηση συμμετοχής του ο Πιερικός

Μετά τις χθεσινοβραδινές ευχάριστες εξελίξεις για τον ...Πιερικό, με νέα διοίκηση στο «τιμόνι» του, σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου και μια ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία, 

ο Πιερικός κατέθεσε στην ΕΠΟ την αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. 
Έτσι, κλείνει και τυπικά αυτό το θέμα και η νέα Διοίκηση του Πιερικού προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς στις επόμενες κινήσεις ώστε η ομάδα να είναι «έτοιμη» για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Γραφείο Τύπου
ΣΦΚ Πιερικος

=============================

Πολύ κοντά Πιερικός-Ζαλίκας

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση της συνεργασίας του Πιερικού με τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα, με τις δυο πλευρές να φαίνεται πώς τελικά καταλήγουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Pieriasport, δε θα αργήσουν να "πέσουν" οι υπογραφές και θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός του αγωνιστικού κομματιού 
το οποίο ομολογουμένως έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής.

Ο Νίκος Ζαλίκας εργάστηκε στο παρελθόν σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Λαμία, Θερμαϊκό, Πυργετό και τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα ήταν για μικρό χρονικό διάστημα η Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Β΄εθνική κατηγορία.

Ακόμη εκτός συνόρων ήταν βοηθός σε ομάδα του Καζακστάν, ενώ ως δεύτερος ήταν σε αρκετές ομάδες ακόμα (Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κ.α.).
http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: