Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΗΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ.

6.1.10


Οι Γιώργος Μακρής και Σούλης Παπαδόπουλος ήταν οι τυχεροί που βρήκαν τα "φλουριά" κατά την ετήσια κοπή πίτας της ΠΑΕ Πιερικός που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στο "Ολημερίς". Την βασιλόπιτα έκοψε ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρης Ελευθεριάδης με την ευχή την επόμενη πίτα η ομάδα να την κόψει στην Α' Εθνική, ενώ παρόν ήταν σύσσωμο το νέο Δ.Σ. του συλλόγου στη παρθενική του εμφάνιση (Ηλίας Ιωαννίδης, Γιώργος Γκοτζαμανίδης, Παύλος Μπατάλας, Πασχάλης Τσιτηρώκης, Ιωάννης Ντούμος, Ελευθέριος Βασιλειάδης) και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκτός από τον απόντα στη Γαλλιά Γκαρά Ντεμπελέ. Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωποι των βουλευτών του Νομού, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του της ομάδας..
Παρόντες ήταν και οι δυο Ισπανοί Χοσέ Λουίς Ρέγιες Βερντέχο και Νταβίντ Σάντσες (στην προτελευταία φωτόγραφία), χωρίς ωστόσο να έχουν υπογράψει ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Ο Σάντσες που δοκιμάστηκε στο φιλικό με την ΜΑΕ Ποντίων, ήταν από την αρχή της βραδιάς μαζί με τους ομόγλωσσους του Μαρτίνεζ, Πέντα και Ολγκίν ενώ λίγο αργότερα έφθασε στην Κατερίνη και...ενσωματώθηκε στην ισπανόφωνη συντροφιά ο έτερος Ισπανός Ρέγιες που τα είπε σε εγκάρδιο τόνο με τον γνωστό του από τη θητεία του στον Άρη Γιώργο Γκουγκουλιά. Νεότερα για την
τύχη των δυο Ισπανών αναμένονται από αύριο.
Στο τέλος της εκδήλωσης η ΠΑΕ Πιερικός προσέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, συμβολικά, ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, από ένα usb stick για να...μεταφέρουν πιο εύκολα τις ειδήσεις!