Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πιερικός Πρωινή η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού Κανονικά και ο Μαρτσέλο Πέντα

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μόνο πρωί προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς.
Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και συνεχίστηκε με μία άσκηση αντοχής, διάρκειας μιας περίπου ώρας.
Το χθεσινό πρόγραμμα είχε αντικείμενο τη φυσική κατάσταση και γι’ αυτό το έκανε και ο Μαρτσέλο Πέντα. Κανονικά προπονήθηκε και ο Μαρτσέλο Περουτσίνι που δοκιμάζεται. Μοναδικός απών ο Γουσούλης που δεν άρχισε ακόμα κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θ’ αρχίσει στις 15:00 και θα πάρουν μέρος όλοι. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό επιστρέφει ο Κοντέων που εξέτισε την ποινή του.

Νέοι Πιερικού Στην ταβέρνα «Γεύσεις» Δείπνο η ομάδα Νέων του Πιερικού

Με τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η Διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικού απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία των Νέων στο πρωτάθλημα που βρίσκονται στην πρώτη θέση μαζί με τον Πανθρακικό, παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο στην ταβέρνα «Γεύσεις» της πόλης μας.
Ήταν μια κίνηση πέρα από την έκφραση της ικανοποίησης για την αγωνιστική τους παρουσία για την ακόμα καλύτερη σύσφιξη των σχέσεων Διοίκησης και Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
Από την πλευρά του Ερασιτέχνη ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Παπαδόπουλος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ την ΠΑΕ Πιερικός εκπροσώπησαν οι κ.κ. Χάρης Παναγιωτίδης και Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011
Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν έχει επίσημο αγώνα πρωταθλήματος το Σαβατοκύριακο, αφού ο Ηρακλής ζήτησε αναβολή για το μεταξύ του παιγνίδι.
Το ίδιο και με το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, αφού δέν διεξάγονται αγώνες των ολων των τμημάτων υποδομής.
Γι αυτό ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με πρωτοβουλία του ,διοργανώνει "μίνι" "τουρνουά" στις εγκαταστάσεις του Ν. Κεραμιδίου, με τη συμμετοχή 4άρων τμημάτων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΙΤΣΗ και τα αντιστοιχα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Μετά τους αγώνες με τον ΠΛΙΤΣΗ, πιθανόν να γίνει και ο τελευταίος αγώνας με αλλη ακαδημία στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
Το τουρνουά θα γίνει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΩΡΑ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΩΡΑ 10.00:ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α - ΠΛΙΤΣΗΣ Α (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 1998 - 1999) (ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ)
ΩΡΑ 10.00:ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΛΙΤΣΗΣ        (ΠΑΙΔΙΚΟ 1996-1997)          (ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ)
ΩΡΑ 11.00:ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β - ΠΛΙΤΣΗΣ Β (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 1998-1999)  (ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΩΡΑ 11.15:ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΛΙΤΣΗΣ        (ΕΦΗΒΙΚΟ 1994-1995)        (ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ)
ΩΡΑ 12.45 :ΠΙΕΡΙΚΟΣ ...................................................ΠΑΙΔΙΚΟ 1996-1997)
(ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ) 

Σ.Φ.Κ. "Ο Πιερικός" - Τμήμα Βόλεϊ Συνέχισαν το "απόλυτο" οι άνδρες του Πιερικού


Πέμπτη13 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0 (25-17, 25-11, 25-20)
Παίζοντας όσο χρειάστηκε για να κερδίσουν εύκολα το παιχνίδι, πέτυχαν το 4 στα 4 οι άνδρες του Πιερικού διατηρώντας το απόλυτο και σε νίκες και σε σετ. Οι παίκτες του Πιερικού χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης νίκησαν την ομάδα του Ικάρου και διατηρήθηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στο 1ο σετ οι άνδρες του Πιερικού μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν με 6-1 και 8-3 αλλά γρήγορα με αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά, παίρνοντας μια σημαντική διαφορά στο σκορ την οποία διατήρησαν ως το τέλος του σετ, το οποίο το κέρδισαν με 25-17.
Στο 2ο σετ οι παίκτες του Πιερικού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Ικάρου και το κέρδισαν εύκολα με 25-11.
Στο 3ο σετ επαναλήφθηκε η εικόνα του 1ου σετ αλλά τελικά η ομάδα του Πιερικού πήρε το σετ με 25-20 και τη νίκη με 3-0 παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι την ποιότητα της, έδειξε ότι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Β' Εθνική εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Πιερικού οι οποίοι μπορούν την φετινή χρονιά με σκληρή δουλειά να τον πετύχουν.
Ο κόσμος του Πιερικού βρέθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι στο ΔΑΚ Κατερίνης και μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους του Πιερικού δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας και ενισχύοντας την ομάδα του Πιερικού δείχνοντας ότι θέλουν και αυτοί πάρα πολύ να καμαρώσουν την ομάδα στη Β' Εθνική αλλά και υψηλότερα.
Ο Κ. Σαρρής
Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: "Είμαι ικανοποιημένος μόνο από την νίκη και όχι από την εμφάνιση, καθώς κινηθήκαμε σε μέτρια επίπεδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την υλοποίηση του στόχου μας".
Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Πάπας, Γκουγκουρέλας και Κρομύδας.
Η σύνθεση
Σαμαλής Θ., Πάπας Κ., Χρυσικός Τ., Γρηγοριάδης Κ., Μπατσαράς Κ., Καλιακός Σ., Αλεξίου Γ., Ηλίδης Γ., Γιατσίδης Απ., Γκουγκουρέλας Γ., Κρομύδας Π., Στεφανίδης Ν.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-3
ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3-1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0
Η βαθμολογία
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 12
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 11
ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 6
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 4
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 0
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0
Ευχαριστήριο
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κ. Κουτσιμάνη Θόδωρο και τις εταιρείες NISSAN, FORD, SUBARU & CHINA MOTOR για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.
Ανακοίνωση
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.