Σελίδες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Πιερικός - Χωρίς τέσσερις ο Πιερικός στη Ρόδο - Το απουσιολόγιο των υπόλοιπων τριών αγώνων

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010
 Μετά από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στον οποίο στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου ήταν όλοι παρόντες επιστρέφουμε και πάλι μ’ ένα γεμάτο απουσιολόγιο για τα επόμενα τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές, Τασίδης και Φρέντερικς εκτίοντας την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχουν ενώ Παντελιάδης και Ολγκίν τη μία από τις δύο αγωνιστικές που έχουν.
Στο επόμενο παιχνίδι που είναι το τελευταίο στην Κατερίνη έχουν δηλωθεί και δεν θα παίξουν ο Ολγκίν και ο Μακρής.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, εκτός έδρας με την Κέρκυρα, δεν θα παίξουν ο Παντελιάδης, ο Ολγκίν και ο Μακρής.

Οι απουσίες  αυτές είναι σύμφωνα με την υπάρχουσα σημερινή κατάσταση γιατί μπορεί στο μεταξύ να προκύψει και κάποια άλλη τιμωρία.

Ευχάριστο το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση

Ευδιάθετοι ήταν οι ποδοσφαιριστές στη χθεσινή προπόνηση, την πρώτη μετά τη δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού. Και είναι δικαιολογημένο το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε γιατί οι τρεις βαθμοί που κατακτήθηκαν έφεραν την ομάδα στην εξάδα των πλέι-οφ ανόδου.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε κάτω από τις οδηγίες των κ.κ. Γιώργου Μαυρομουστακίδη και Παναγιώτη Νάση, συνεργατών του προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου που βρισκόταν στην Αθήνα για σοβαρό προσωπικό του θέμα.

Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα στο οποίο πήραν μέρος όλοι και συνεχίστηκε με πρόγραμμα αποκατάστασης γι’ αυτούς που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ενώ οι άλλοι συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό γήπεδο αλλά με κανονικές εστίες.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Κόιτς και ο Γιαζιτζόγλου ενώ δεν προπονήθηκαν Τσιτλακίδης και Λαζαρίδης. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο.

Μαγνητική Τσιτλακίδης και Λαζαρίδης

Δεν προπονήθηκαν χθες ο Τσιτλακίδης και ο Λαζαρίδης γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα. Και τους δύο εξέτασε ο γιατρός της ΠΑΕ Πιερικός κ. Μανώλης Παπακώστας και τους υπέδειξε να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί ποιο είναι το πρόβλημα και να ακολουθήσουν στη συνέχεια ένα πρόγραμμα πλήρους αποθεραπείας εάν δεν χρειαστεί να υποστούν κάποια επέμβαση. Η μαγνητική θα γίνει στην Θεσ/νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0: ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ. - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010