Σελίδες

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Αιγάλεω - Πιερικός - Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13-3-2010
Στην Αθήνα παίζει αύριο ο Πιερικός με το Αιγάλεω σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα της Κατερίνης καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της για την άδοξη ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία το πρωί στις 10.45 και ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του 20 παίκτες που είναι οι παρακάτω:
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Ρέγιες Κοντέων, Πέντα, Φρέντερικς , Θάνος, Κωνσταντινίδης, Γκουγκουλιάς, Ολγκιν , Παστός , Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Μαρτίνες, Κωτσιόπουλος, Πλάτανος.
Χθες οι παίκτες έκαναν τακτική με τον Τασίδη να βγάζει το ατομικό πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνεται στην 20άδα.
Απών ο Μακρής που έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα αλλά και ο Παντελιάδης που εκτίει την ποινή της τιμωρίας του.
Οι νεαροί Κόϊτς και Τόσκας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα αφού ο δεύτερος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Ο Πιερικός θέλει το θετικό αποτέλεσμα αύριο στο Σίτυ απέναντι στο Αιγάλεω ώστε να μη χάσει σε καμία περίπτωση την επαφή του με την προνομιούχο εξάδα των πλέϊ- οφ.
Στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος ο Πιερικός δείχνει πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά έχει αποκτήσει πάρα πολλούς βαθμούς και καλείται στο αυριανό παιχνίδι να δείξει ανάλογο χαρακτήρα και να επιστρέψει με τους πολύτιμους βαθμούς στην Κατερίνη ώστε να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα που κάνει προκειμένου να εξασφαλίσει τη θέση του στην 6άδα των πλέϊ- οφ.
Στο αυριανό παιχνίδι στην Αθήνα θα βρισκονται κοντά στην ομάδα πάρα πολλοί Πιεριείς που σ’ όλα τα παιχνίδια του Πιερικού δίνουν βροντερό παρόν και ενισχύουν την αγαπημένη ιστορική ομαδα τους που τους κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις της.(Ο.Β)