Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Ανανέωσαν" με τους Μελανόλευκους Μαρσέλο Πέντα και Παύλος Δήμου


Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Κοντά σε συμφωνία με Γκουγκουλιά
Παίκτες του Πιερικού και τη νέα σαιζόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Μαρσέλο Πέντα και Παύλος Δήμου. Ο Αργεντινός μέσος, που αποτελεί βαρόμετρο στην ανάπτυξη (Πέντα), αλλά και ο «βράχος» στην άμυνα (Δήμου) συναντήθηκαν με την διοίκηση, συμφώνησαν για τον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων τους και έδωσαν τα χέρια για να παραμείνουν κάτοικοι Κατερίνης, ο μεν πρώτος για τα επόμενα δυο χρόνια, ο δεύτερος τουλάχιστον για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Πολύ κοντά σε συμφωνία για νέα συνεργασία με την Κατερινιώτικη ομάδα είναι και ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Πιερικού Γιώργος Γκουγκουλιάς με την νέα διοίκηση του Πιερικού δείχνει έμπρακτα ότι θα κρατήσει κάποιους πολύτιμους παίκτες του «κορμού», ενώ χθες το απόγευμα από τα γραφεί της ΠΑΕ πέρασαν ακόμη Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδης, Κ. Λαζαρίδης, Κοιτς, Γιατζιτζόγλου με τον τελευταίο να αποτελεί ερωτηματικό όσον αφορά τη συνέχεια στην Κατερινιώτικη ομάδα.
Σίγουρα με χθεσινές δηλώσεις του Παναγιώτη Σατσίδη στόχος της νέας διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο "κορμός" της περσινής ομάδος, ενώ όσον αφορά το θέμα της συγκρότησης της νέας διοίκησης ανέφερε πως εκτός από τον ίδιο και τους Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Τσικούρα θα συμμετάσχουν εκπρόσωπος του Μάκη Αμβροσιάδη, εκπρόσωπος του Βύρων Πασχαλίδη, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού και καλύπτοντας την περιφέρεια του νομού Πιερίας θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση πιθανότατα ο Λευτέρης Μπουζούκης και ένας εκπρόσωπος από τον ερασιτέχνη Πιερικό.
Τέλος το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του νέου προπονητή με την περίπτωση του Ούγγου Αντρέας Κομιάτι να απομακρύνεται καθώς δέχθηκε πρόταση από την Ουγγρική ομοσπονδία για συνεργασία.
Δηλώσεις των ποδοσφαιριστών Πέντα και Δήμου λίγο μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων
Μαρσέλο Πέντα: "Ήταν από την αρχή η πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, είμαι πολύ καλά στην Κατερίνη και τον Πιερικό, μου αρέσει η ζωή στην πόλη, συνεχίζω για δυο ακόμη χρόνια και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας".
Παύλος Δήμου: "Εύχομαι στην ομάδα μας στον Πιερικό να κάνει στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά το νέο βήμα και στη νέα διοίκηση της ομάδος να πετύχει τους στόχους που έθεσε. Περισσότερα θα πούμε στο γήπεδο".