Σελίδες

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Πιερικος - Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος: «Η ήττα μας πείραξε γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε»

ΤΡΙΤΗ 30-3-2010
Για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, και μετά από δεκατρείς αγώνες, γνώρισε ο Πιερικός την ήττα, και μάλιστα με χτύπημα πέναλτυ, για το οποίο υπάρχουν και αμφιβολίες αν και κατά πόσο ήταν. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Χατζής πήρε από τον παρατηρητή διαιτησίας χαμηλή βαθμολογία για πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε και δεν γλιτώνει την τιμωρία. Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις του είπε:
«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με το Διαγόρα αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που γνωρίσαμε την ήττα. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη σαν ομάδα αλλά πιστεύω ότι και ο διαιτητής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε σε βάρος μας πολλά λάθη.
Μπροστά μας τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Διαγόρα που είναι πολύ σημαντικό και χωρίς να έχουμε τον ανάλογο χρόνο για να ξεκουραστούμε, όπως βέβαια και όλες οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και στην Σούπερ Λίγκα και γι’ αυτό άλλωστε είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αν και έχασε στην έδρα της. Από μας θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας στον οποίο ήδη βρισκόμαστε.
Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα σ’ όλα τα παιχνίδια δείχνει καλό πρόσωπο και τα παλεύει είτε παίζουμε στην έδρα μας είτε μακριά από αυτήν.
Η ήττα από τον ΟΦΗ μας πείραξε γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί έρχονται και δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για να μπορέσουμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Μακρής ίσως να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Διαγόρα».
Η χθεσινή προπόνηση
Τη δεύτερη προπόνησή τους έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προετοιμαζόμενοι για το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.
Στη χθεσινή προπόνηση ήταν παρόντες όλοι αλλά οι Μακρής, Εξουζίδης, Κόιτς και Νίκου έκαναν ειδικό πρόγραμμα. Τόσο ο Μακρής όσο και ο Εξουζίδης θα είναι κανονικά στη αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Στο μεταξύ δέχτηκαν κάρτες στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Θάνος και ο Χατζηζήσης και συμπλήρωσαν επτά και θα κτίσουν την ποινή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και την Καλαμάτα.
Τρεις οι τιμωρημένοι του Πιερικού
Στο αυριανό παιχνίδι στη διάθεση του προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχει τιμωρημένος. Στην αποστολή θα είναι και ο Μακρής όπως δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος όπως και ο Εξουζίδης που δεν έπαιξε στην Κρήτη λόγω ελαφρού τραυματισμού.
Τιμωρημένοι με δύο αγωνιστικές είναι ο Θάνος και ο Χατζηζήσης που δηλώθηκαν και θα εκτίσουν την ποινή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα και Καλαμάτα. Με τον Αγροτικό Αστέρα δεν παίζει και ο Κοντέων που είναι τιμωρημένος.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ

ΤΡΙΤΗ 30-3-2010
Τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων και των νικών, στοχεύει η ομάδα Νέων του Πιερικού, που άυριο το πρωί στις 12.00 στο γήπεδο της Ανδρομάχης, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.
Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη είναι πανέτοιμη και χτές και σήμερα προπονήθηκε κανονικά στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου.