Σελίδες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου                                                                   
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134
E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153    



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ:
«Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις λεπτομέρειες»
Μετά τη μεγάλη νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα, σίγουρα θα βρει το βηματισμό της και θα επανέλθει εκεί που ανήκει. Εμείς πήραμε πολλά στοιχεία από τον Απόλλωνα όσο αφορά την οργάνωση, τον κόσμο, το γήπεδο και τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύουν οι άνθρωποι στην Πάτρα. Όσο αφορά το παιγνίδι ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά του κόσμου στην Πάτρα. Το πρωτάθλημα έχει ποlύ δρόμο ακόμη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τον Απόλλωνα Πατρών και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας
Ευχαριστήριες επιστολές έστειλε το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου στον πρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία εκ μέρους της πατρινής ομάδας.
Ανάλογη ευχαριστήρια επιστολή έστειλε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την άρτια συνδρομή των αστυνομικών οργάνων.
Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών κ. Ανδρέα Μολφέτα, αναφέρει:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Οι αθλητές, οι προπονητές, οι φίλοι της ομάδας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία στην πόλη σας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Επίσης, στην επιστολή προς την Αστυνομικά Διεύθυνση Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: «Κύριε Διευθυντά, Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας νοιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή των οργάνων της υπηρεσίας σας σε ότι αφορά την παραμονή της αποστολής μας στην Πάτρα, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Πατρών. Η συνδρομή τους ήταν άρτια και υποδειγματική. Παρακαλούμε δεχθείτε και μεταβιβάστε τα θερμά μας συγχαρητήρια».

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Νίκες για γυναίκες και παίδες του Πιερικού Τμήμα γυναικών ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (18-25, 15-25, 13-25)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Τη νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού μέσα στη Σκύδρα επί του τοπικού Αριστοτέλη με 3-0 σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, και με όπλο το πολύ καλό σερβίς και την άμυνα έφτασε εύκολα στην επικράτηση.


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αν και αγωνίστηκε με αρκετές βασικές ελλείψεις εντούτοις το βάθος που έχει αυτή η ομάδα της επέτρεψε να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι, μη δίνοντας σε κανένα σημείο του αγώνα την ευκαιρία στην ομάδα της Σκύδρας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Τα κολακευτικά λόγια των παρευρισκόμενων στο γήπεδο για τη νεανική ομάδα του Πιερικού, την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι και την άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
     Η σύνθεση: Ντακούλα, Παναγιωτίδου, Πούλιου, Μουλαδάκη, Μελέτη, Τσολακίδου, Κατσίκα, Παπαδημητρίου.
     Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τον κ. Πούλιο Αθ. & τον κ. Ζουνζουρα Μ. και τις εταιρείες GLASS SYSTEM & INOXIMAGINE για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού.
    
     Τμήμα παίδων
     ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-3
     (13-25,25-23,15-25,25-22,10-15)
    
     Τη νίκη πέτυχε και η παιδική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού όπου και αυτή κέρδισε, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, την ομάδα της Σκύδρας με 3-2 σετ.
     Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη εκατέρωθεν όπου οι παίκτες του Πιερικού πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία πήραν τελικά τη νίκη.
     Κορυφαίος του Πιερικού ήταν ο Αδαμίδης Στέφανος και πολύ καλός ο Ευαγγελόπουλος Θόδωρος.
     Η σύνθεση: Γερομιχαλός, Αδαμίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιώκας, Χριστοφορίδης, Μπατσαράς, Τόλιας.
      Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τον κ. Κουνή Πασχάλη και την εταιρεία TERABIT για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού.

     Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Για το πρωτάθλημα Νέων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας - Απρόσμενη ήττα Πιερικός –Αγροτικός Αστέρας 2-3 Οφ-σαϊντ το δεύτερο γκολ του Αγροτικού Αστέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Παρά την καλή τους απόδοση και το ότι προηγήθηκαν  στο σκορ με 2-0 έχασαν τελικά από την αντίστοιχη ομάδα των Νέων του Αγροτικού  Αστέρα  με 2-3
Είναι ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφορα τους νέους του Πιερικού γιατί στο σαφώς μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αν και έπαιζαν  από το εικοστό λεπτό με παίκτη λιγότερο ....και δημιούργησαν ευκαιρίες. Αντί αυτών όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ με ένα σουτ πολύ τυχερό ενώ το δεύτερο ήταν οφ-σαϊντ   για σεμινάριο δυστυχώς μέτρησε και στις καθυστερήσεις δέχτηκε άλλο ένα γκολ από ένα απίθανο  σε κατάληξη σουτ (δοκάρι και γκολ) και έχασαν το βαθμό της ισοπαλίας. Κλείνοντας να πούμε ότι λόγω τιμωρίας και ασθένειας δεν αγωνίστηκαν τέσσερις παίκτες της βασικής εντεκάδας. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία και σε κάποια άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε αγώνα πρωταθλήματος.
Τα γκολ
Στο 5΄ ο Παναγιωτίδης έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ο Καμπερίδης με νέο σουτ το 1-0
Στο 10΄ ο Τσικαδέρης έβγαλε την όμορφη παράλληλη σέντρα και ο Νίκου με προβολή ανεβάζει το σκορ στο 2-0
Στο 20΄ αποβλήθηκε ο Καμπερίδης
Στο 61΄μετά το σουτ του Τσίτζελου η μπάλα  βρίσκει το εσωτερικό της καθέτου δοκού καταλήγει στα δίχτυα και έγινε το 2-1
Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν με το Σπάση από εμφανή θέση οφ-σαϊντ με σουτ.
Στις καθυστερήσεις ο  Αγροτικός Αστέρας  παίρνει το παιχνίδι με γκολ του Σμίλτου που πλάσαρε η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα και έγινε το 2-3.
Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας, Τσανάκας (64 Πουτσίκης),
Καραγκούνης, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης (85 Ατανάσοφ), Μίγκος, Παναγιωτίδης (80  Μετενίδης), Μάρκογλου,
Καμπερίδης.
Αγροτικός Αστέρας: Πασβάντογλου, Σοϊλενεζίδης (46 Τσινόπουλος) Παλάσκας, Αθανασιάδης  ( 46 Μπουτσίκης), Βαφέας, Βουτσάς (70 Σμίλτος), Καμπόνης, Νικολόπουλος, Ζαγοράρης, Τσιτζελος, Σπάσης (ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - Δ ΕΘΝΙΚΗ - Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009



 

(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/