Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΧΟΡΧΕ ΟΜΑΡ ΜΙΜΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 
mima
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χόρχε Ομάρ Μίμα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο (μέχρι τον Ιούνιο του 2012). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μέσου και είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1988.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 syn typoy 002
Εμίλιο Φερέρα (Προπονητής Πανθρακικού): Νομίζω πως σήμερα νίκησε η καλύτερη ομάδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη και κατάφερε να τα κάνει γκολ. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο αντίπαλος ήταν πολύ γερό, πολύ καλό με πολλές προκλήσεις και πολύ μεγάλο συναγωνισμό των παικτών. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας δεν βρήκαμε λύσεις εναντίον του αντιπάλου και δεν έχουμε βρει γενικά λύσεις σε παιχνίδια εκτός έδρας.
Δημοσιογράφος: Γιατί δεν κάνατε καμία αλλαγή;
Φερέρα: Ήμασταν έτοιμοι σαν ομάδα να κάνουμε κάποιες αλλαγές 20 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σκορ άλλαξε πολύ γρήγορα από 3-1 σε 4-1 και δεν θέλησα να βγάλω κάποιους παίκτες και να βάλω κάποιους άλλους ρίχνοντας το φταίξιμο σε αυτούς που έχουν παίξει ήδη. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια αλλαγή γιατί το σκορ είχε ξεφύγει πάρα πολύ. Γι’ αυτό προτίμησα ν’ αφήσω την ομάδα με τους ίδιους παίκτες.
Σταύρος Διαμαντόπουλος (Προπονητής Πιερικού): Παίξαμε με μια ομάδα με οργανωμένο ρόστερ , με καλούς παίκτες υψηλού επιπέδου τεχνικής που είχε τη δυνατότητα να βγει στην ευκαιρία και στο γκολ, να παλέψει ένα παιχνιδι. Μια ομάδα η οποία προέρχεται από την Σούπερ Λινγκ πριν από ένα-δύο χρόνια και με νοοτροπία καλής ομάδας.  Εμείς απέναντι σ’ αυτή την ομάδα αντιτάξαμε   την ποδοσφαιρική ισορροπία που πρέπει να δημιουργήσουμε σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση να κοιτάξουμε να πάρουμε το παιχνίδι οπωσδήποτε, γιατί ναι μεν καλοί οι βαθμοί απ’ έξω αλλά όταν δεν τους συμπληρώνεις και με βαθμούς από μέσα δεν θα είσαι στο επίπεδο που πρέπει να είσαι. Ευτυχήσαμε να κάνουμε τα γκολ σε  χρόνο που χρειαζότανε. Προηγηθήκαμε στη λήξη του ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλα τρία γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποία είχα προβλέψει, είχα πει στο ημίχρονο τον παίκτη αυτόν , θα μαρκάρεις αυτόν το παίκτη όταν η μπάλα θα πάει εκεί. Αυτός δεν τον μάρκαρε. Φυσικά δεν θέλω να θίξω πρόσωπα και πράγματα. Απλούστατα φάγαμε γκολ προγραμματισμένο. Καλή επιτυχία στον Πανθρακικό και καλή χρονιά σε όλους μας.
Άκης Πέτρου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είπαμε ότι πάσει θυσία η ομάδα του Πιερικού πρέπει να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς ώστε να πιάσει τόπο το μεγάλο χ που πήραμε μέσα στον ΟΦΗ. Το πετύχαμε. Όμως τελειώνουν οι χαρές σήμερα το βράδυ. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στον Εθνικό Πειραιώς. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και το ό,τι καλύτερο για μας είναι η νίκη. Αλλά έχουμε βάλει στόχο στα εκτός έδρας ότι αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν θα χάσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, δυνατή ομάδα. Παρ’ όλο που βάλαμε τέσσερα γκολ πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα γιατί σίγουρα κάναμε λάθη. Και τα λάθη πρέπει να τα επισημαίνουμε στις νίκες. Πλέον πρέπει να κοιτάμε ψηλά και να σταματήσουμε να λέμε για σωτηρίες.
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΤΕΛΙΚΟ
4-1
Κίτρινες: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: ΛΟΠΕΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΛΒΕΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ, ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ, ΠΟΥΛΑΚΟΣ (90+ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ), ΧΑΤΖΗΣ, ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ (90' ΚΟΪΤΣ), ΛΟΠΕΖ (77' ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΕΜΙΛΙΟ ΦΕΡΕΡΑ): ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΝΩΤΙΔΗΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΛΟΠΕΖ, ΑΛΒΕΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΙΜΟΣΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ.

26' Δυνατό σούτ του Χατζή έξω από τη μεγάλη περιοχή, σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.
45' 1-0 ΓΚΟΛ !!! Σέντρα του Γιαζιτζόγλου από αριστερά  στον Μιλόσκοβιτς ο οποίος σημείωσε από το ύψος του πέναλτι το 1-0
46'  ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Πουλάκου από δεξιά, ο Γκουγκουλιάς κερδίζει την κόντρα με τον Νατσούρα και με σουτ κάνει το 2-0.
50' ΓΚΟΛ!!! Ο Ρομπέρ σεντράρει από τα αριστερά και ο Περπερίδης και κοντινή κεφαλιά κάνει το 2-1.
67' ΓΚΟΛ!!! Σουτ του Λόπεζ η μπάλα στο δοκάρι, καταλήγει στον Μιλόσκοβιτς και αυτός με σουτ κάνει το 3-1
75' ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Πουρτουλίδη, μέσα στη μικρή περιοχή ο Πουλάκος με πλασέ διαμορφώνει το 4-1
http://www.pierikosfc.gr/portal/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

kopi pitas

ΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ  ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ...ΜΙΣΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργιου, Μαρία Μίχου και Κώστας Κουκοδημος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Μακρίδης και Λάκης Παπαϊωάννου. Επίσης το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού. Συγκεκριμένα το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας καθώς και οι Θεόδωρος Κυζίρογλου και Στάθης Παρουσιάδης. 


kp079
Οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Γιάννης Ντούμος και Δημήτρης Ελευθεριάδης, κόβουν την πίτα υπό το βλέμμα της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.
kp055




kp027
Το τεχνικό τιμ: ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο βοηθός προπονητή Σταύρος Ζουγκουρίδης. Μαζί τους ο γενικός αρχηγός (αριστερά) Αχιλλέας Ιωακειμίδης.


kp045
Οικογενειακό το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Πιερικού 
http://www.pierikosfc.gr/portal/

Σούπερ… Κατερίνη! - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-1- ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΓΚΟΛ

Σούπερ… Κατερίνη! 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 
Εδώ άρχισε να μη χάνει εκτός, στην Κατερίνη θα κολλούσε;
Ο φορτσάτος Πιερικός επιβεβαίωσε πως διαθέτει μια από τις πιο δυνατές έδρες στη Football League (μία μόλις ήττα) και σαρώνοντας 4-1 τον Πανθρακικό, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.
Με πρωταγωνιστή τον Μιλόσκοβιτς, που άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους και έκοψε τα «φτερά» των Θρακιωτών, όταν ο Περπερίδης τους ξανάβαλε στο ματς (νωρίτερα ο Γκουγκουλιάς είχε διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων), ο Πιερικός έδωσε και διαστάσεις στο τέλος στη νίκη του με τον Πουλάκο.
Κατάφερε, δε, με αυτή να βγει από τη ζώνη των play-out και ταυτόχρονα να αφήσει εκτός εκείνης των play-off τη σημερινή της αντίπαλο (που αγνοεί ακόμα την εκτός έδρας νίκη).
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Κυριακή 9/1
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός 0-1
(8’ Περέιρα πεν.)
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0
(21’ Ρούτσης, 63’, 84’ Μαρκόφσκι, 73’ Καρακώστας)
Λεβαδειακός-Ιωνικός 2-1
(46’ Μπάρκογλου πεν., 64’ Ντιμπαλά - 45’ Ντε Φαρία)
Παναιτωλικός-Ηλιούπολη 2-0
(59’ Μπαϊκαρά, 84’ Θεοδωρίδης)
Θρασύβουλος-Καλλιθέα 3-2
(58’ Κατσίκης, 61’ Ζαχαρόπουλος πεν., 89’ Μουστόγιαννης - 3’ Καραδήμος, 26’ Μαρουκάκης)
Τρίκαλα-Διαγόρας 1-0
(85' Κοντογουλίδης)
Βέροια-Εθνικός Αστέρας 2-0
(50’, 76’ Καλογέρης)
Δευτέρα 10/1
Πιερικός-Πανθρακικός 4-1
(45', 67' Μιλόσκοβιτς, 46' Γκουγκουλιάς, 75' Πουλάκος - 51' Περπερίδης)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 19:00
Η επόμενη αγωνιστική (18η)
Σάββατο 15/1
Καλλιθέα-Δόξα Δράμας (16:00)
Κυριακή 16/1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Αστέρας (16:00)
Διαγόρας-Λεβαδειακός
Εθνικός-Πιερικός
Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας
Ιωνικός-Θρασύβουλος
ΟΦΗ-Βέροια
Τρίκαλα-Παναιτωλικός
Δευτέρα 17/1
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
ΠΗΓΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011


FOOTBALL LEAGUE: Πιερικός - Πανθρακικός - Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 18.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
Μονόδρομος η νίκη Νίκη και μόνο νίκη θέλει στο σημερινό παιχνίδι ο Πιερικός επί του Πανθρακικού που θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των απανταχού Πιεριέων.Ο Πιερικός θέλει να ξεκινήσει με νίκη το 2011 να προσθέσει 3 πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα με τον Πανθρακικό να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία.
Οι παίκτες όμως του Πιερικού είναι αποφασισμένοι για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και θα αναγκάσουν τον Πανθρακικό στο ξεκίνημα της χρονιάς σε ήττα.
Χθες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και στη σημερινή αποστολή μετέχουν οι 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές.
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Πουρτουλίδης, Δήμου, Λαζαρίδης Ι., Τασίδης, Πέτρου, Γιαζιτζόγλου, Καλαγκάνης, Χατζής, Λαζαρίδης Κ., Μιλόσκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Γκουγκουλιάς, Πουλάκος, Λόπεζ, Σεχολάρι, Συμεωνίδης, Νίκου.
Οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν σήμερα βροντερό παρών και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Πιερικού ώστε να προσθέσουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Χρειάζεται δύναμη το σημερινό παιχνίδι πάθος και ψυχή από τους παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου που μπορούν να πάρουν τη νίκη με τα παραπάνω στοιχεία τα οποία ξεδίπλωσαν με τον καλύτερο τρόπο στη μάχη της Κρήτης με τον ΟΦΗ όπου απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα.(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 11ου ΟΜΙΛΟΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
Ηρακλής- Αναγέννηση Γιαννιτσών 5-0
Αγροτικός Αστέρας- Κανονιέρηδες 4-1
Μπέμπηδες 2000 (1)- Πόντιοι Κατερίνης 1-0
Απόλλων Καλαμαριάς- Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1
Ακαδ. Γιαννιτσών- ΠΑΟΝ Επιβατών 4-1
*** ο αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΠΑΟΚ αναβλήθηκε ύστερα απο...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΣΚΟΡ 1-3 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
Στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας μετέβη την Κυριακή το πρωί το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και έπαιξε σε φιλικό αγώνα με το ΠΑΙΔΙΚΟ της τοπικής ομάδας, μετά απο πρόσκληση που δέχτηκε απο τους υπευθύνους της ομάδος της Αγίας Βαρβάρας.Σε ένα πολύ καλό γήπεδο, με άριστες καιρικές συνθήκες και με μία φιλοξενία πραγματικά... σπάνια, τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν σε αγώνα δύο ημιχρόνων 45 λεπτών και κέρδισαν με 3-1 την ..