Σελίδες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - επισκεψη στο νοσοκομειο

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-12-2009

Το Νοσοκομείο Κατερίνης, θα επισκεφθεί άυρι το απόγευμα στις 17.00, και θα μοιράσει δώρα σε νοσηλευόμενους.Στην αποστολή θα συμμετέχουν αθλητές και μέλη του Δ.Σ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/


ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-12-2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης στο Σβορώνο Πιερίας θα επισκεφθεί η ομάδα και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:00 το πρωί προκειμένου να βρεθούν κοντά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και να τους μοιράσουν δώρα αλλά και ευχές.
Επίσης την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα επισκεφθεί τη Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ (2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ν. Εφέσσου).
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/


Πιερικός - Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος για τα μεταγραφικά Συμπλήρωσαν κάρτες Μαρτίνεζ και Πέντα Την Τρίτη φιλικό με την Α.Ε. Ποντίων Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο αγώνας Πιερικός – Ρόδος Στους παίκτες που αποχωρούν και ο Παέζ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος για τα μεταγραφικά
«θα αποκτηθούν παίκτες αλλά θα προωθηθούν και γηγενείς ποδοσφαιριστές»

 Σε  ότι αφορά  τα μεταγραφικά θέματα του Πιερικού θα γίνουν μεταγραφές για συγκεκριμένες θέσεις.
Αποκτήθηκε ήδη ο Φώτης Κωνσταντινίδης ένας ποδοσφαιριστής πολύ έμπειρος και ικανότατος που ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου για τον οποίο δήλωσε:
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει πολλά χρόνια στη Β΄ Εθνική και την ξέρει, έπαιξε βέβαια και σούπερ λίγκ αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει μεγάλη σημασία. Δεν θέλουμε ποδοσφαιριστές για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Στη συνέχεια θα προωθηθούν και γηγενείς ποδοσφαιριστές  και η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είχαμε στην αποστολή τρεις γηγενείς και ο ένας έπαιξε στα τελευταία λεπτά. Και αυτό θα συνεχιστεί αρκεί όλοι τους να δουλεύουν όπως τώρα».
Ο προπονητής του Πιερικού απαντώντας σε ερώτηση εάν θα γίνουν μεταγραφές είπε: «Στις άμεσες επιλογές μας είναι η απόκτηση ενός τερ/κα για να συμπληρωθεί η τριάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Καρακούτση και τον Κουδουνά και θα πάρουμε ένα τερ/κα, πρώτης όμως γραμμής για να διεκδικήσει την πρώτη θέση και θα υπάρχει ανταγωνισμός.
Ακόμα θα αποκτηθούν και αμυντικά χαφ. Βλέπουμε ότι και ο Μαρτίνεζ και ο Μακρής έχουν κουραστεί αλλά υπάρχουν και οι κάρτες. Οι δύο αυτοί είναι από τα καλύτερα χαφ της κατηγορίας, αλλά πρέπει και να ξεκουράζονται».
Συμπλήρωσαν κάρτες Μαρτίνεζ και Πέντα
Δύο από τους βασικούς παίκτες του Πιερικού συμπλήρωσαν κάρτες και μοιραία δεν θα παίξουν σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα ο Μαρτίνεζ συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές ενώ ο Πέντα τέσσερις κίτρινες και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.
Και για τους δύο δεν έχει αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Από χθες σε πενταήμερες διακοπές οι ποδοσφαιριστές
Την Τρίτη φιλικό με την Α.Ε. Ποντίων
Την προσεχή Τρίτη 29 Δεκεμβρίου ο Πιερικός μετά τις προπονήσεις που θα γίνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα 27 και 28 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Ήδη από χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού κάνουν το ρεπό τους και ο μόνος που βρίσκεται εκτός Ελλάδας είναι ο Φρέντερικς λόγω του θανάτου της αγαπημένης του γιαγιάς, με την οποία μεγάλωσε αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της.
Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο αγώνας Πιερικός – Ρόδος
Έχει γνωστοποιηθεί στην ΠΑΕ Πιερικός ότι ο προσεχής αγώνας της ομάδας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο Στάδιο Κατερίνης.
Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Κυριακή.
Στους παίκτες που αποχωρούν και ο Παέζ
Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και με αφορμή το ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, ο προπονητής αναφέρθηκε και στο θέμα των παικτών που είναι παρελθόν για τον Πιερικό.
Όπως γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ επιστρέφει ο Ντεμπελέ αλλά στους αποχωρούντες προστέθηκε και ο Παέζ. Να λοιπόν γιατί στα τελευταία παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής.
Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται, τουλάχιστον με τα τελευταία δεδομένα, είναι οι: Καλλιμάνης, Λαναρής, Μανουσαρίδης, Σουλίδης και Παέζ.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΝΕΟ BLOG ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2212-2009


Νέο blog στον αέρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ.
Μετά το http://www.pierikosbc.gr/  τώρα και το
http://www.pierikosbc.blogspot.com/.
οΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (http://sfkpierikos.blogspot.com/
εύχεται καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια..

ΣΟΠ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/