Σελίδες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Καλαμάτα – Πιερικός 2-1 - ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


ΔΕΥΤΕΡΑ 19-4-2010
Μαύρες μέρες για το ποδόσφαιρο τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην Καλαμάτα σε βάρος του Πιερικού που με το έτσι θέλω οδηγήθηκε σε ήττα με 2-1 από την τοπική ομάδα με κάλπικο πέναλτυ πουανακάλυψε ο απαράδεκτος διαιτητής της συνάντησης στην εκπνοή του αγώνα.
Ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Πιερικού στερώντας την ομάδα της Κατερίνης από το τρίποντο και ουσιαστικά φάνηκε ότι κάποιοι δεν την θέλουν στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.
Η Καλαμάτα ευτύχησε να προηγηθεί με το καλημέρα.
Μόλις στο 4΄ ο Κουτσοσπύρος δέχθηκε μία βαθιά μπαλιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Γουμάγιας απέκρουσε, όμως ο Ετέροβιτς πήρε το ριμπάουντ και με προβολή άνοιξε το σκορ.
Στο 11΄ ο Κοντέων μετά από εκτέλεση φάουλ, βρέθηκε κοντά στο 1-1 με γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Μπαλτιμάς έδειξε την κλάση του.
Στο 29΄ ο Κουτσοσπύρος οριζοντιώθηκε μέσα στην μικρή περιοχή για να προλάβει με το κεφάλι μία σέντρα από δεξιά, όμως δεν τα κατάφερε.
Στο 44΄ ο Πέντα εκτέλεσε με αρκετό φάλτσο ένα φάουλ από δεξιά, ο Μπαλτιμάς έκανε άστοχη έξοδος, αλλά δεν το πλήρωσε για εκατοστά.
Ο Πιερικός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και έβαλε φωτιά στον αγώνα.
Στο 58΄ ο Μαρτίνεζ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Παντελιάδης με το κεφάλι έφερε το ματς στα ίσια.
Ένα λεπτό μετά ο Ολγκίν σκόραρε για το 1-2, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ.
Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 62΄, αφού από κοντά κατάφερε να αστοχήσει μετά από σέντρα του Παντελιάδη.
Στο 64΄ και στο 70΄ ο Τάσιτς απείλησε δύο φορές τον Γουμάγια με καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.
Στο 71΄ ο Σπυριδάκης με σκαστό σουτ ανάγκασε τον Γουμάγια να πέσει στην γωνία και να διώξει.
Στο 83΄ ο Γουμάγιας έκανε κακή εκτίμηση στην έξοδο, όμως ο Σιλά με δύο σουτ δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πορτιέρε του Πιερικού.
Στο 90΄ ο διαιτητής ανακάλυψε χέρι στον Εξουζίδη μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Τάσιτς το εκτέλεσε και λύτρωσε στην «Μαύρη Θύελλα».
Αρκετές διαμαρτυρίες και αψιμαχίες ακολούθησαν μέχρι το τέλος του αγώνα και φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν τους παίκτες του Πιερικού.
Κίτρινη κάρτα είδαν οι Παπουτσής, Κωνσταντόπουλος, Ετέροβιτς, Τάσιτς, Σπυριδάκης, Παντελιάδης, Ολγκίν, ενώ αποβλήθηκε ο Σπυριδάκης.
Οι συνθέσεις των ομαδων
Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης)
Μπαλτιμάς, Παπουτσής (62΄ Ψυχογιόπουλος), Χατζής, Κωνσταντόπουλος Α., Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μανιάτης, Τσιμικλής, Σιλά, Ετέροβιτς (62΄ Σπυριδάκης), Κουτσοσπύρος (74΄ Κωνσταντόπουλος Χ.)
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος)
Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος (82΄ Τασίδης), Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνεζ, Κοντέων (85΄ Μακρής), Πέντα, Παντελιάδης, Γκουγκουλιάς (63΄ Ρέγες), Ολγκίν
«Αν μια ομάδα νιώθει αδικημένη,αυτή είναι η Καλαμάτα»! Στην πίεση και το άγχος που έχουν οι ποδοσφαιριστές για το αποτέλεσμα, απέδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος τα επεισόδια που έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη διαιτησία. Από την πλευρά του, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης  εκθείασε τον Ιβάν Τάσιτς και τόνισε πως αν μια ομάδα πρέπει να φωνάζει για τη διαιτησία, αυτή είναι η Καλαμάτα!
Η συνέντευξη Τύπου
Σούλης Παπαδόπουλος (προπ. Πιερικού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας για τη νίκη της και δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο στο παιχνίδι. Σχετικά με κάποια επεισόδια που έγιναν με τη λήξη του αγώνα, είναι λογικό με την πίεση και το άγχος που υπάρχει να δημιουργούνται και τους κατανοώ. Λυπάμαι για το διαιτητή που μας ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ στο 1-1, ενώ αντίθετα έδωσε ένα πέναλτι στην Καλαμάτα, το οποίο είδε μόνο αυτός και χάσαμε το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για τη νίκη της, σίγουρα φταίμε και εμείς που δεν κάναμε τις φάσεις μας γκολ, άλλα κάποια μπαίνουν και κάποιοι χάνονται. Εύχομαι στην Καλαμάτα καλή συνέχεια. Σχετικά με το γεγονός ότι χάσαμε και πέρσι και φέτος εδώ στην πόλη της Μεσσηνίας δεν σημαίνει ότι είναι και παράδοση, γιατί κι άλλες φορές στο παρελθόν και ως ομάδα και ως προπονητής έχω φύγει νικητής. Η ομάδα της Καλαμάτας από τη στιγμή που κέρδισε σήμερα και έχει καλές μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα παραδοσιακή που έχει παίξει αρκετά και στην Α’ εθνική κατηγορία, έχει πολύ κόσμο- αν και σήμερα δεν είχε-, και αν κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα της και πάρει και κάποιους βαθμούς εκτός, μπορεί να πάει στα πλει άουτ».

Θανάσης Κολιτσιδάκης (προπ. Καλαμάτας): «Ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι, αφού στα πρώτα λεπτά πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Ετέροβιτς μετά από μια ωραία ενέργεια του Κουτσοσπύρου. Δεν είχαμε όμως ανάλογη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα. Δεν τα καταφέραμε παίζοντας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αφού Πιερικός έδειξε πολύ ταλέντο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο ένα γκολ, και να είχε κερδίσει το παιχνίδι. Εκεί σταθήκαμε τυχεροί, τη στιγμή που η τύχη μάς έχει εγκαταλείψει σε πολλά παιχνίδια και πολλές φορές και μας έδωσε στο τέλος αυτό που μας «χρωστούσε».
Δεν έχω άποψη για το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Πιερικού ή για το πέναλτι που δόθηκε σε εμάς και θέλω να τα δω ξανά, αλλά πιστεύω ότι αν μια ομάδα νιώθει σήμερα αδικημένη από τη διαιτησία, αυτή πρέπει να είναι Καλαμάτα. Είχαμε πάρα πολλά σφυρίγματα γύρω γύρω από την περιοχή μας, πολλά φαουλ που άλλες φορές ήταν και άλλες δεν ήταν και ήμασταν κλεισμένοι μέσα στην περιοχή μας και δεν μπορούσαμε να «ανασάνουμε».
Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την τόλμη που έδειξαν στο τέλος. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε και τον Κουτσοσπύρο με αναγκαστική αλλαγή και παίξαμε με τον Σπυριδάκη προωθημένο. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Ιβάν Τάσιτς που πραγματικά σήμερα ήταν αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης!
Στα τελευταία δέκα λεπτά θα μπορούσα να πω ότι κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι σχεδόν μόνος του. Το πέναλτι που κερδίσαμε σήμερα μπορεί να ήταν το πρώτο για φέτος, αλλά μια αγωνιστική νωρίτερα στην Ηλιούπολη, είχε γίνει ένα καταφανέστατο πέναλτι και κόκκινη κάρτα και όμως δεν το κερδίσαμε, που θα άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάποια πράγματα που έγιναν στη λήξη του σημερινού αγώνα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, έχει δείξει ότι όταν η ομάδα δυσκολεύεται την βοηθάει και ελπίζουμε με τον Βόλο να έχουμε περισσότερο κόσμο. Εφόσον κερδίσαμε σήμερα έχουμε ελπίδες να μπούμε στα πλει άουτ. Καλή συνέχεια στον Πιερικό να εκπληρώσει τους στόχους του».
Σάκης Παντελιάδης
(παίκτης Πιερικού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και πιστεύω ότι σήμερα δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο γήπεδο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ γρήγορα. Από κει και πέρα η Καλαμάτα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο πιστεύω εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο και ειδικά από κάποιες στημένες φάσεις και στη συνέχεια από τα πλάγια και τονίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν η ομάδα που άξιζε να πάρει τη νίκη.
Τελικά από ένα πέναλτι που μας καταλογίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κρίθηκε το αποτέλεσμα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας για το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ κρίσιμο και να ξέρει ότι κάτι τέτοια παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς. Καλή συνέχεια στην Καλαμάτα και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».
Μάτε Ετέροβιτς (παίκτης Καλαμάτας): «Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στον κόσμο γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν οι τρεις πόντοι. συγχαρητήρια στην ομάδα του κληρικό για την προσπάθεια και το καλό παιχνίδι και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο που είναι ένα ισχυρό κίνητρο για μας και πρέπει να το κερδίσουμε».
Ποια spreads; Ο Ολυμπιακός Βόλου…

Μπορεί τα ΜΜΕ το τελευταίο δίμηνο να μας «πυροβολούν» ασταμάτητα με το «τρελό ράλι» και την συνεχή άνοδο των spreads (δεν μπορεί, όλοι έχετε ακούσει) που σχετίζονται άμεσα με τις δανειακές δυνατότητες της χώρας, όμως στον Βόλο την μόνη «εκτόξευση» που έχουν στο μυαλό τους είναι αυτή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι βρέθηκαν να χάνουν από τον Αγροτικό Αστέρα γύρισαν με άνεση το ματς και επιβλήθηκαν με 4-1. Αυτό που μένει είναι η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ, η οποία δεν επιτεύχθηκε ούτε αυτή την αγωνιστική αφού ο ΟΦΗ πέρασε από την Φυλή με 1-0.
Η νίκη της Ρόδου επί του Παναιτωλικού σήμανε ταυτόχρονα και τον οριστικό υποβιβασμό του Αιγάλεω στην Γ΄ Εθνική, ενώ σπουδαία νίκη για την είσοδο στην εξάδα έκανε στο τέλος ο Πανσερραϊκός απέναντι στην Ηλιούπολη.
ΒΟΛΟΣ: Αφού κατάφερε να βάλει τέσσερα γκολ στον Αγροτικό Αστέρα που δέχεται τέρμα με αίτηση, τότε τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τσουκαλίδη, όμως αντέδρασαν θυμωμένα και οι φιλοξενούμενοι την πλήρωσαν τέσσερις φορές. Ο Σολάκης σκόραρε δις και με αυτά τα γκολ πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 18 τέρματα.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Η συσπείρωση που επιχείρησε μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Πηρούνιας βρήκε έδαφος στον Εθνικό. Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από 5 αγώνες και μάλιστα απέναντι στην Κέρκυρα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φαρινόλα με κεφαλιά στο 62΄.
ΦΥΛΗ: Μετά από τις Σέρρες, περίπου δύο μήνες πριν, ο ΟΦΗ κέρδισε και πάλι μακριά από το Ηράκλειο. Οι Κρητικοί πήραν το σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Θρασύβουλο με το γκολ του Ογκουνσότο στο 39΄. Οι «πράσινοι» στάθηκαν άτυχοι, αφού είδαν την μπάλα να σταματά δύο φορές στο δοκάρι, τόσο από κεφαλιά του Σαπάνη όσο και από φάουλ του Ντελγκάδο. Ο Θρασύβουλος τελείωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηπαντελίδη στο 57΄.

ΡΟΔΟΣ: Χρυσή αποδείχθηκε η αλλαγή του Ράινερ Μάουρερ στο 79΄. Η είσοδος του Βιγιάρ στο 79΄ άλλαξε τον ρου του αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς ήταν αυτός που με το γκολ στο 85΄ έδωσε την σπουδαία νίκη στην Ρόδο. Στο 12΄ ο Δανάς είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζιλβάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΣΕΡΡΕΣ: Ο Βάλντας Τράκις ήταν ο ήρωας του Πανσερραϊκού απέναντι στην Ηλιούπολη. Ο Λιθουανός που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή έβαλε το χρυσό γκολ και τα «λιοντάρια» μπήκαν εκ νέου στην εξάδα και μάλιστα απέκτησαν τρεις βαθμούς διαφορά από την ζώνη. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Γιώργος Βαζάκας που είχε αψιμαχία με τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Το 0-0 στο «Σ. Μαυροθαλασσίτης» δεν ικανοποίησε κανέναν και πολύ περισσότερο το Αιγάλεω που πλέον και τυπικά δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής και του χρόνου θα παίζει οριστικά στην τρίτη κατηγορία. Η Δόξα με τον ένα βαθμό δύσκολα θα μπορέσει να απειλήσει τους υπόλοιπους για την είσοδο στα πλέι-οφ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Β. - Αγροτικός Αστ. 4-1
(31΄ Ουμπίντες, 45΄, 68΄ Σολάκης, 55΄ Λιαπάκης - 17΄ Τσουκαλίδης)
Ολυμπιακός Β. (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Αρβανίτης, Λιαπάκης, Ζαραδούκας, Αλβάρες, Ροτζέριο, Μόνχε, Σιαλμάς, Ουμπίντες, Σολάκης
Αγροτικός Αστ. (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Καθάριος, Τσούκλης, Τσουκαλίδης, Στεφανίδης
Εθνικός – Κέρκυρα 1-0
(62΄ Φαρινόλα)
Εθνικό (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Σύρος, Μοσχογιάννης, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Κορακάκης, Φερέιρα, Κωστάκης (46΄ Νικολόπουλος), Φαρινόλα, Ροντρίγκο
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Πελαγίας (47΄ Κοντοδήμος), Κολοτούρος, Παρασκευαίδης, Ρεπερνέ, Σίλβα, Γιαννιτσανάκης, Λουρένσο, Τσίγκας
Θρασύβουλος – ΟΦΗ 0-1
(39΄ Ογκουνσότο)
Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Μπαρτζώκας, Χ. Μίχος, Κονέζνι, Βασιλείου (74΄ Κατσίκης), Πιπίνης, Ντελγκάδο, Κόμπο, Σαπάνης, Ντοριβάλ (52΄ Καραμαλίκης), Χατζηπαντελίδης, Κόζλεϊ (60΄ Παληγεώργος)
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Μπερτίν, Νατσούρας, Πίτσος, Κοκκινάκης, Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Ζορμπάς (70΄ Μανούσος), Πόποβιτς (90΄ Καρακατσάνης), Ογκουνσότο (78΄ Βλόνταρτσικ)
Ρόδος – Παναιτωλικός 1-0
(85΄ Βιγιάρ)
Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Παναγιωτόπουλος, Πελέκης, Πρίπου (78΄ Βιγιάρ), Δανάς, Στεργαλάς (46΄ Κόντης), Βεργώνης, Μπιμπίρης, Αθανασιάδης, Σ. Καντιμοίρης, Κακλαμάνος, Λουτσιάνο (74΄ Ζιλβάν)
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Στόρμπαεκ (89΄ Μαρτελότο), Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μουμίν, Μόρετς, Πασάς (74΄ Μανίκας), Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Ζουρούδης
Πανσερραϊκός - Ηλιούπολη 1-0
(87΄ Τράκις)
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Μιχαήλ, Σκάγκλια, Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά
Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Κόλτσης, Παραράς, Τσιώλης, Δημήτρης, Στεφανίδης, Μουνιόθ (55΄ Γήττας), Κρητικός, Νατσέφσκι, Κάμπας
Αιγάλεω – Δόξα Δρ. 0-0
Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Τεγούσης, Κωνσταντόπουλος, Παντίδος, Κακαράς (66΄ Μπερνιδάκης), Βελέτης (85΄ Φρίμπονγκ), Νάστος, Ουμουρί, Μουστόγιαννης, Φραντζεσκί, Πουλάκος
Δόξα Δρ. (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Αγγος, Πακάλτσης, Σαμαράς, Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης, Τσουκαλάς (70΄ Βαν Ες), Μουρατίδης Μ. (46΄ Τσιμπλίδης), Γκονζάλες, Χλωρός (82΄ Μουρατίδης Λ.), Μαρκόφσκι
  (ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ -ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 88-73 // Με το ένα πόδι στην Α2


 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-4-2010
Την αποθέωση γνώρισε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο Πιερικός Αρχέλαος που επιβλήθηκε με 88-73 επί του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης και έπιασε την 2η θέση τουβαθμολογικού πίνακα βαδίζοντας ολοταχώς προς την Α2 ανδρών.
Οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου μέχρι το 3ο 10λεπτο δεν είχαν δείξει το γνωστό καλό τους πρόσωπο και έδωσαν το δικαίωμα στον αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο να παλέψει το παιχνίδι και να δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα αφού παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.
Στο 4’ 10λεπτο ο Πιερικός Αρχέλαος θύμισε με την απόδοσή του τον καλό του εαυτό και με πρωταγωνιστές τους «φρέσκους» Γιάννη Δαμαλή που στην άμυνα έβαλε στοπ στους Θεσσαλονικείς και τον Βαγγέλη Μόρφη που με καθαρό μυαλό ξεσκάλωσε την ομάδα ανοίγοντας την ψαλίδα στο σκορ.
Οι φίλαθλοι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού πήραν την ομάδα στην πλάτη τους την έσπρωξαν στη νίκη και στο τέλος αποθέωσαν τους παίκτες που τους αποζημίωσαν για μία ακόμη αγωνιστική με ωραίο θέαμα και συναρπαστικές μάχες.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού την πρωτοπόρο Ελευσίνα που ηττήθηκε χθες από την μαχητική Καλαμαριά και το Λαύριο  που κέρδισε χθες στην Θεσσαλονίκη τον Αίαντα. και έπιασε ρετιρέ. Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια με την ομάδα της πόλης μας να έχει στόχο πλέον το πρωτάθλημα ενώ υπολείπονται άλλες 5 συγκλονιστικές αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.


Δεκάλεπτα: 15-16, 38-32, 61-58, 88-73
Διαιτητές: Τατούδης, Μερτζάνης


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γαλάνης)
Τσαϊτουρίδης 2, Μητσάκης 15 (3), Μόρφης 9 (1), Παπαμιχαήλ, Δαμαλής 5, Βίλλας, Ράπτης 3, Γκογκίδης 5 (1), Γκέρος 2, Ροδοστόγλου 16 (2), Ψαρόπουλος 5, Τσουκ 12.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κοσμάς)
Δήμας 6, Χρυσοχόου 13 (3), Κελεσίδης 2, Μήτσικας 8, Καρατζάς 7, Μυστιλιάδης 2, Νικολάτος 4, Αρμούτης 3, Μαλτέσιος 18 (2), Μπάκος, Κιγμέτογλου 7, Πατρίκης 3 (1).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  25 αγώνες
                                                   Β Ν.-Η. Πόντοι
1.Πανελευσινιακός 46 21-4 1832-1628
2.Λαύριο  46 21-4 2003-1736        
3.Πιερικός Αρχέλαος 45 20-5 1801-1647
—————————————————————————
4.Πανερυθραϊκός 42 17-8 1884-1770
5.ΑΕΚ Αργους  40 15-10 1658-1663
6.Απόλλων Π.  40 15-10 1842-1735
7.Απόλλων Καλ.  39 14-11 1851-1768
8.Αίας Ευόσμου  38 13-12 1670-1630
9.Δούκας   36 11-14 1921-1984
10.ΜΕΝΤ  34 9-16 1764-1812        
11.Αναγέννηση Φλ. 34 9-16 1727-1805
12.Κεραυνός Αιγ.  32 8-16 1704-1802
—————————————————————————
13.Μ. Αλέξανδρος 32 7-18 1682-1879
14.ΚΑΠ   32 7-18 1733-1958
15.Κομοτηνή  32 7-18 1649-1797
16.Μαντουλίδης  31 6-19  1791-1876
*Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό.

Επόμενη Αγωνιστική  25/04 
Αγ. Παρασκευή – Πιερικός Αρχέλαος
Μ. Αλέξανδρος – Μαντουλίδης
Αναγέννηση Φλ. – Κεραυνός Αιγ.
Λαύριο – ΑΕΚ Αργους
ΜΕΝΤ – Δούκας
Απόλλων Π. – Απόλλων Καλ.
Πανελευσινιακός – Κομοτηνή
Πανερυθραϊκός – Αίας Ευόσμου

Όλα τα χθεσινά αποτελέσματα
Πιερικός Αρχέλαος – Μ. Αλέξανδρος 88-73
Απόλλων Καλ. – Πανελευσινιακός 74-70
Κεραυνός Αιγ. – ΚΑΠ 87-61
ΑΕΚ Αργους – Αναγέννηση Φλόγα 71-75
Δούκας – Απόλλων Π. 91-95παρ
Μαντουλίδης – ΜΕΝΤ 70-66
Κομοτηνή – Πανερυθραϊκός 75-74
Αίας Ευόσμου - Λαύριο 67-71 (ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

SUPERLEGUE- Όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής !! (video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-4-2010

http://sfkpierikos.blogspot.com/