Σελίδες

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010
1.Αύριο το πρωί στις 10.30 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ θα δώσει φιλικό παιγνίδι με την ομάδα της Καλλιθέας στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, ο αγώνας αυτός θα είναι μάλλον και ο τελευταίος πρίν τις διακοπές των Χριστουγέννων,ενώ θα συνεχιστούν οι προπονήσεις κανονικά την εβδομάδα που μας έρχεται.
2. Το ΠΑΙΔΙΚΟ θα συμμετάσχει και σέ ένα ημερήσιο τουρνουά 8 ομάδων, στις 30 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΤΗΝ ΔΑΡΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΣΤΙΣ 12.00 - ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010
Με την ομάδα Νέων της Δόξας Δράμας αγωνίζονται το Σάββατο 19-12-2010 στις 12.00 στην Δράμα, η ομάδα Νέων του Πιερικού, ενώ το παιγνίδι με τον Εθνικό Αστέρα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στην Κατερίνη και με αυτό θα κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος για το 2010.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Να συνεχίσει το θετικό σερί με Εθνικό Αστέρα - Μαρσέλο Πέντα και Νίκος Μήτρου οι απουσίες - Διαιτητές

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός

Συνέχεια στο θετικό σερί είναι ο στόχος του Πιερικού στον αυριανό εντός έδρας αγώνα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.
Η ομάδα... του Σταύρου Διαμαντόπουλου βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ύστερα από το βαθμό που κατέκτησε στη Δράμα, αλλά και τη νίκη επί του Θρασύβουλου και με μία ενδεχόμενη νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα "σκαρφαλώσει" στις "ψηλές" θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.
Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς και στο Νίκο Μήτρου που ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο.
Τέλος για σήμερα το βράδυ στις 19.30 είναι προγραμματισμένο δείπνο της διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του ρέσταραν "Αχινός" στο κέντρο της πόλης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 

19/12/2010
15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
15:00
ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Γ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Φ. ΛΙΑΝΔΡΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝ. ΖΗΛΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΧΡ. ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)