Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον Πιερικό, στον απόηχο του κυριακάτικου αγώνα στο Αγρίνιο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κατά του Παναιτωλικού, έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος είναι σε θέση να υπολογίζει κανονικά πλέον για το εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη τους Γκουγκουλιά, Εξουζίδη και Μαρτίνεζ, που εξέτισαν τις ποινή τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ολγκίν, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα λείψει από την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Δηλώσεις Γαλάνη, Γκογκίδη και Ράπτη



Γαλάνης: «Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».
Γκογκίδης: «Τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε    και τη δείξαμε στο γήπεδο».

Ράπτης: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές».


Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί της ΑΕΚ Άργους, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Χρήστος Γκογκίδης και Αλέξης Ράπτης, δήλωσαν:
Δημήτρης Γαλάνης: «Όσο για το Άργος, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι μέσα στις τρεις που εμείς έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Αν και νεοφώτιστη, έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και είναι πολύ καλά γυμνασμένη και πολύ καλό το στήσιμό της από το συνάδελφο προπονητή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα γιατί το παιγνίδι το θεωρούσαμε κομβικό και πιστεύω ότι στην αρχή υπήρχε λίγο άγχος και λίγη ατυχία σε κάποιες φάσεις, αλλά στα υπόλοιπα τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Βασικά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όσο για την πρώτη θέση μας, θεωρώ ακόμη ότι δεν έχει γίνει τίποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε πρώτοι σε όλα και καλώ όλη την πόλη και τις αρχές της. να βοηθήσει την ομάδα, γιατί είναι αυτή που αντανακλά στη νεολαία της Κατερίνης. Κάτι γεννιέται στην Κατερίνη».

Χρήστος Γκογκίδης: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε έναν διεκδικητή της ανόδου. Το Άργος είναι μια ομάδα αθλητική, ξεκίνησε καλά και σήμερα εδώ προσπάθησε να ρεφάρει δύο κακά αποτελέσματα που είχε. Τη φιλοξενούμενη ομάδα δεν την κάνουν χειρότερη οι δύο βαθμοί πίσω από εμάς, αλλά απεναντίας είναι από τις καλές ομάδες. Εμείς απλά τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, την εφαρμόσαμε και τη δείξαμε στο γήπεδο. Αλλάξαμε το ρυθμό του παιγνιδιού, σφίξαμε την άμυνά μας και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αλέξης Ράπτης: «Σταθήκαμε λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο που δεν μας έφυγε το παιγνίδι. Έκανε μεγάλα σουτ ο Μητσάκης, ήταν πολύ εύστοχος και γενικά  ήταν σε καλή μέρα. Μετά ανέβηκε και όλη η ομάδα. Πήραμε μεγάλο θάρρος στο ημίχρονο γιατί με κακή απόδοση στην αρχή, ήμασταν μπροστά, έστω και με ένα καλάθι. Μαζευτήκαμε στο ημίχρονο, συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε σίγουρα καλύτερο μπάσκετ και έτσι δίκαια πήραμε τη νίκη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον έκτο μας συμπαίκτη, τον κόσμο που μαζί του ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι αυτός που μας κάνει να έχουμε μία από τις καλύτερες έδρες σε όλη την Ελλάδα ».
  
ΦΩΤΟ:
1. Ο Δημήτρης Γαλάνης.



2. Ο Χρήστος Γκογκίδης.



3. Ο Αλέξης Ράπτης.

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους 78 – 62

ΔΕΥΤΕΡΑ.25-1-2010Pierikos Arxelaos - Aek Argous  78 - 62 080Για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι απόλαυσαν μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε με 78-62 την ΑΕΚ Άργους και έτσι συνεχίζει να παραμένει μόνη της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.   
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 42-38, 64-49, 78-62.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τζαφλέρης και Κασαπίδης.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 22(6), Μόρφης, Παπαμιχαήλ, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 10(1), Γκογκίδης 3(1), Γκέρος 2,  Ροδοστόγλου 15(1), Ψαρόπουλος, Τσουκ 26(1). 
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 7(1), Λάππας 15, Οικονομάκης, Στατέρας 3, Βρυνάς, Ψάλτου, Φλεβάρης, Παπανικολάου 2, Μπίτζης 11(1), Γκαβανόπουλος 12(4), Νικολόπουλος 4, Μπέλης 8(1).
Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες): Πιερικός Αρχέλαος 26, Πανελευσινιακός 25, Πανερυθραϊκός 24, Λαύριο 24, ΑΕΚ Άργους 23, Δούκας 22, ΜΕΝΤ 22, Απόλλων Πάτρας 21, Απόλλων Καλαμαριάς 21, Αίας Ευόσμου 21, Αγία Παρασκευή 18, Κεραυνός Αιγίου 18, Κομοτηνή 18, Μαντουλίδης 18, Μέγας Αλέξανδρος 18, Αναγέννηση Φλόγα 17
* Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό.
Στην επόμενη αγωνιστική (31.1.2010): ΜΑΣ Μαντουλίδης – Πιερικός Αρχέλαος – Γυμναστήριο Μαντουλίδη, ώρα 5 μ.μ.


Pierikos Arxelaos - Aek Argous  78 - 62 046
Pierikos Arxelaos - Aek Argous  78 - 62 062
Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Γκιμπή.
Τον ευχαριστούμε θερμά.(ΠΗΓΗ)

"ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.1.10


'Ενα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα φρένα του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας Νέων του Πιερικού μετά το νικηφόρο 5-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει κατά τρεις περίπου ώρες η άφιξη της ομάδας στην Κατερίνη. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε λίγο έξω από τα Γρεβενά με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής να αναγκαστούν να παραμείνουν για τρεις περίπου ώρες καθηλωμένα στην Εγνατία οδό, περιμένοντας να επιστρέψει από την Κατερίνη το λεωφορείο που μετέφερε την ανδρική ομάδα προκειμένου να επιβιβαστούν εκεί. Οι νεαροί άσοι του Πιερικού, που αντιμετώπισαν το άτυχο συμβάν με χιούμορ και παροιμιώδη ωριμότητα έφθασαν στην Κατερίνη περίπου στις 04.30 τα ξημερώματα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ 78-62

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι απόλαυσαν μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε με 78-62 την ΑΕΚ Άργους και έτσι συνεχίζει να παραμένει μόνη της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 42-38, 64-49, 78-62.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τζαφλέρης και Κασαπίδης.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 22(6), Μόρφης, Παπαμιχαήλ, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 10(1), Γκογκίδης 3(1), Γκέρος 2, Ροδοστόγλου 15(1), Ψαρόπουλος, Τσουκ 26(1).
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 7(1), Λάππας 15, Οικονομάκης, Στατέρας 3, Βρυνάς, Ψάλτου, Φλεβάρης, Παπανικολάου 2, Μπίτζης 11(1), Γκαβανόπουλος 12(4), Νικολόπουλος 4, Μπέλης 8(1).
Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες): Πιερικός Αρχέλαος 26, Πανελευσινιακός 25, Πανερυθραϊκός 24, Λαύριο 24, ΑΕΚ Άργους 23, Δούκας 22, ΜΕΝΤ 22, Απόλλων Πάτρας 21, Απόλλων Καλαμαριάς 21, Αίας Ευόσμου 21, Αγία Παρασκευή 18, Κεραυνός Αιγίου 18, Κομοτηνή 18, Μαντουλίδης 18, Μέγας Αλέξανδρος 18, Αναγέννηση Φλόγα 17
* Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό.

Στην επόμενη αγωνιστική (31.1.2010): ΜΑΣ Μαντουλίδης - Πιερικός Αρχέλαος – Γυμναστήριο Μαντουλίδη, ώρα 5 μ.μ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ισοπαλία σε γκολ και αποβολές!

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Παναιτωλικού - Πιερικού Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πιερικό, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η ένταση. Οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ το ματς σημαδεύτηκε η φάση του τέρματος της ισοφάρισης των γηπεδούχων που αρχικά ακυρώθηκε αλλά λίγο αργότερα μέτρησε.
Το ματς άναψε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' όταν ο Ολγκίν αξιοποίησε την πάσα του Γιαζιτζόγλου και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Θεοδωρίδης με πλασέ ισοφάρισε αλλά το γκολ αρχικά ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Ομως, μετά από διαβουλεύσεις του διαιτητή με το βοηθό του, το τέρμα κατακυρώθηκε.
Στη λήξη του πρώτου μέρους, δημιούργηθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες και τους πάγκους και μάλιστα υπήρξαν αψιμαχίες και διαπληκτισμοί, που σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας. Πάντως, αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, Γιάννης Νταλακούρας και Σούλης Παπαδόπουλος!
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζουρούδη στο 55', ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι "άνοιξε" μιας και οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και πιθανότατα και τη νίκη.
Στο 80' έμεινε και ο Πιερικός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ολγκίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήση του παιχνιδιού.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Γκόλιας, Μόρετς, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δημούτσος (89' Μαρτελότο), Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά (69' Παλαιολόγος), Γκούρμα (85' Μπελεβώνης), Ζουρούδης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης (68' Φρέντερικς), Παστός, Γιατζιτζόγλου, Μακρής, Κοντέων, Παντελίδης, Πέντα (88' Τσιτλακίδης), Θάνος, Ολγκίν
.(novasports.gr)