Σελίδες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΚΟΛ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2 - ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Μεγάλη νίκη της ομάδος  Νέων του Πιερικού εναντίον της Ηλιούπολης με σκόρ 1-2, για το πρωτάθλημα Νέων της FOOTBALL LEAGUE.Τα γκόλ της ομάδος μας ο Ντόσης και ο Καραγκούνης.
Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας          1-2
Ηλιούπολη-Πιερικός                   1-2
Τρίκαλα-Λεβαδειακός                 1-3
Διαγόρας-Θρασύβουλος              5-1
Ιωνικός-Δόξα Δράμας                 1-3
Αγροτικός Αστέρας-Παναιτωλικός 3-2
Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννενα                2-3
ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας        3-0
Πανθρακικός-Βέροια                   5-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Θ. ΟΜΑΔΑ              ΑΓ.    ΒΑΘ.     ΓΚΟΛ

1. Πανθρακικός      2       6          6-0
2. Διαγόρας           2       6          7-2
3. Ο.Φ.Η.              2       6          4-0
4. Αγροτικός Αστ.   2       6          7-4
5. Εθνικός Αστ.      2       6          5-2
6. Δόξα Δράμας      2       6          4-1
7. Εθνικός             2       3          5-4
8. Λεβαδειακός       2       3          4-3
9. ΠΑΣ Γιάννενα     2       3          3-3
10. Θρασύβουλος    2       3          4-5
11. Πιερικός           2       3          3-4
12. Παναιτωλικός    2       1          4-5
13. Τρίκαλα           2       1          3-5
14. Καλλιθέα          2       0          1-3
15. Ηλιούπολη        2       0          3-6
16. Αν. Καρδίτσας   2       0          1-6
17. Ιωνικός           2       0           1-6
18. Βέροια             2       0           0-6

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1: ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. - ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ -

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΠΡΟΣ ΕΠΟ (ΥΠ' ΟΨΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, κ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟΥ)
ΠΡΟΣ ΚΕΔ
Αξιότιμοι κύριοι,
μόλις στη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ανυπεράσπιστο στις σφυρίχτρες διαιτητών που «παίζουν» με την αξιοπιστία του. Την ίδια ώρα που πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα  με αλλαγές στις ονομασίες των κατηγοριών, οι πρωτοβουλίες αυτές αποδεικνύονται ένα όμορφο περιτύλιγμα μπροστά σε αδίστακτες πρακτικές ανθρώπων που καθηλώνουν το άθλημα και απομακρύνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα.
Διαιτησίες όπως του κ. Τζοβάρα (του συνδέσμου Φθιώτιδας) στην αναμέτρηση Ηλιούπολη-Πιερικός επιβεβαιώνουν αυτές τις πρακτικές.
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τον προβληματισμό της για την κατάφορη αλλοίωση του αποτελέσματος από τον διαιτητή Τζοβάρα ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών εις βάρος του Πιερικού, με αποκορύφωμα τη φάση του 83ου λεπτού όπου έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Γκουγκουλιά, προς έκπληξη ακόμη και των φιλάθλων της Ηλιούπολης.
Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του και προλαβαίνουμε να προστατέψουμε τους επενδυτές, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ίδιους του διαιτητές από τέτοιες επικίνδυνες φυσιογνωμίες, όπως του συγκεκριμένου κυρίου, του οποίου την παραδειγματική τιμωρία ζητά η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Υ.Σ Με ενδιαφέρον περιμένουμε τη βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Μπορεί να άξιζε να φύγει αήττητος από την έδρα της Ηλιούπολη ο Πιερικός, ωστόσο φαίνεται πως ο διαιτητής Τζοβάρας είχε διαφορετική άποψη μιας και "έπνιξε" καθαρό πέναλτι υπέρ της κατερινιώτικης ομάδας στο 83' (με το σκορ να είναι 1-1 εκείνη τη στιγμή) σε τράβηγμα του Νικολόπουλου στον Γκουγκουλιά. Στην εξελιξη της φάσης η Ηλιούπολη κέρδισε φάουλ από το οποίο προήλθε το 2ο γκολ των γηπεδούχων. Ο Πιερικός που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 78' λόγω αποχώρησης του Λόπεζ κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές δεν κατάφερε να αντιδράσει κι έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα ηττημένη αλλά και έξαλλη με τη διαιτητική "σφαγή" την οποία υπέστη. Πάρολα αυτά, ο Πιερικός θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη αν ο κορυφαίος του αγώνα Γκουγκουλιάς ευστοχούσε στη φάση του δοκαριού του 20' αλλά και σε σπουδαία ευκαιρία στη λήξη του α' μέρους.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Στο 10' ο Κάμπας πέρασε και τον Γουμάγια και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ηλιούπολη (1-0).
Στο 20' ο Γκουγκουλιάς σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Ηλιούπολης.
Στο 32' ο Γκουγκουλιάς ύστερα από φάουλ του Πέντα και κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας και με συρτό σουτ ισοφάρισε (1-1).

ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ
Β' ΜΕΡΟΣ

Στο 57' οριζόντιο δοκάρι για την Ηλιούπολη σε κεφαλιά του Κάμπα.
Από το 80' ο Πιερικός αγωνίζεται με 10 παίκτες λόγω αποχώρησης του Λόπεζ καθώς έχουν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές της ομάδας.
Στο 85' με τακουνάκι του Νικολόπουλου η Ηλιούπολη κάνει το 2-1.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Δημήτρης, Φούφουλας (56' Κατεμής), Μπέριος, Νικολόπουλος, Θάνος (66' Ηλιόπουλος), Λεοντίου, Κάμπας, Κρητικός (78' Νατσέφσκι), Στεφανίδης.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Γ. Λαζαρίδης (65' Προβατίδης), Τασίδης, Δήμου, Παυλίδης (54' Λόπεζ), Κοντέων, Κ. Λαζαρίδης, Πουρτουλίδης, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης (46' Αμπράμοβιτς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσαρνάς (Βοιωτίας), Διαμαντέας (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γουμάγιας, Λόπεζ, Γκουγκουλιάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 
http://katerinisport.blogspot.com/

Η συνέντευξη Τύπου από την Ηλιούπολη:

Γ. Χατζάρας (προπ. Πιερικού): Θα είμαι λακωνικός. Η μπάλα παίζει άσχημα παιχνίδια. Ωστόσο δεν θα πρέπει άλλοι παράγοντες να παίζουν παιχνίδια σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Γ. Βαζάκας (προπ. Ηλιούπολης): Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλες τις ομάδες της Β' Εθνικής. Ήμασταν άτυχοι στον Εύοσμο κι έπρεπε να προκριθούμε με τον Πλατανιά, καθώς ήταν οικονομική σωτηρία για εμάς. Έχουμε υψηλό στόχο για φέτος. Φέτος έπρεπε να βρούμε τρόπο για να κερδίσουμε. Προηγηθήκαμε νωρίς και έιχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο τέρμα, στη συνέχεια ισορρόπησε ο Πιερικός. Το β' ημίχρονο ήταν γκραν γκινιόλ, ο Πιερικός ήταν καλά στημένος. Το φετινό μας όπλο είναι οι στημένες φάσεις. Περιμένουμε να ανέβουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν στο τέλος, όπως ο Λεοντίου.

Γ. Γουμάγιας (παίκτης Πιερικού): Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι καθώς τελειώσαμε τον αγώνα με 10 παίκτες. Η Ηλιούπολη ήταν πιο τυχερή.

Κ. Ηλιόπουλος (παίκτης Ηλιούπολης): Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς και το ξέραμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Μικρά από την Ηλιούπολη

* Πολυκοσμία επώνυμων στο γήπεδο, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν οι Νίκος Παντέλης, Νίκος Πηρούνιας, Δημήτρης Μούτας, Κίμων Κοκορόγιαννης, Ανδρέας Τάτος.
** Στις εξέδρες βρέθηκε και ο άσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης, που παρακολούθησε τις προσπάθειες του πρώην συμπαίκτη του, Σωτήρη Λεοντίου.
*** Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Πιερικός, καθώς στο 78' ο Ισμαέλ Λόπεζ τραυματίστηκε στο ζυγωματικό κι αποχώρησε από το γήπεδο, χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει. Ο Γιώργος Χατζάρας είχε κάνει και τις 3 αλλαγές μέχρι εκείνο το σημείο.
**** Έξαλλοι με τον διαιτητή οι άνθρωποι του Πιερικού έξω από τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα, με αφορμή τη φάση που ζήτησαν πέναλτι στο 77ο λεπτό, από τράβηγμα του Νικολόπουλου στον Γκουγκουλιά.πηγή: mikriliga.com