Σελίδες

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 4-1

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
Εναν ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα ΈΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-3-2010 το τμήμα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γήπεδο της Βροντούς με αντίπαλο αντίστοιχη ομάδα ακαδημίας του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ.
Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και μάλιστα τον παρακολούθησαν και αρκετοί θεατές.
Και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαριο, με την ομάδα του Πιερικού να είναι μιά πλήρης αγωνιστικά ομάδα που επιβληθηκε δίκαια με σκόρ 4-1.Το σκόρ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, άν οι παίκτες του Πιερικού, ήταν πιό προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων.
Το προαπιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για άλλη μία φορά απέδωσε σωστό ποδόσφαιρο και τώρα μετά απο τό΄σους μήνες φάνηκε στην απόδοση των παιδιών, ότι οικόποι τους και η πολή δουλειά όλη τη χρονιά, άρχισε να αποδίδει καρπούς. με την σωστή ανάπτυξη και το δποδόσφαιρο ποιότητας που προσφέρουν και μάλιστα με ανατιπάλους ακαδημίες υψηλού επιπέδου.

Τα γκόλ πέτυχαν Σταθακοπουλος,Οικονόμου, Μαχαιριδης, Καρτσαμπάς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:Καραγκιοζης, Τζημας, Παναγιωτιδης,  Χ'διμπας, Τσινοβιτς,  Κωσταντινιδης , Καρτσαμπας, Τσακιρακης, Οικονομου,  Σταθακοπουλος, Κραγιοπουλος

ΕΠΙΣΗΣ: Καλαιτζης, Τσουχας,  Μαχαιριδης, Μπεγκλης,  Σιδεριδης,  Μαυροπουλος Βαβατσιουλας,  Μπαλαχατζε  .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το τμήμα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις 7 με 10 Απριλίου θα συμμετάσχει σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά στην Πτολεμαίδα, εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν για άλλη μία φορά την αγωνιστική τους ετοιμότητα και να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες..
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ηttp://sfkpierikos.blogspot.com/