Σελίδες

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Άλλαξε ώρα το Διαγόρας- Πιερικός

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Άλλαξε ώρα το Διαγόρας- Πιερικός

Άλλαξε ώρα το Διαγόρας- Πιερικός

27/11/2009, 
Νωρίτερα του προγραμματισμένου θα διεξαχθεί το ματς της 11ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική ανάμεσα σε Διαγόρα Ρόδου και Πιερικό. Η ΕΕΠ Β’- Γ’ Εθνικής ήρθε, με ανακοίνωση που εξέδωσε, να δώσει λύση καθώς το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου έχει σοβαρό πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό και δεν μπορούσε να φιλοξενήσει το παιχνίδι βραδινή ώρα.
Έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15:15 και όχι στις 18:00 όπως είχε οριστεί αρχικά. Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο φωτισμό του γηπέδου είχαν ήδη αρχίσει, παρ’ ότι δεν είχε δώσει έγκριση ο Δήμος Ροδίων. Αξίζει να αναφερθεί πως τα αποδυτήρια του γηπέδου δεν θα τροφοδοτούνται από ρεύμα και θα επιστρατευτούν γεννήτριες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΠ: «Ο αγώνας της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Β' Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30-11-2009 στο Δημ. Στ. "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" ΡΟΔΟΥ με ώρα έναρξης την 15:15, αντί την 18:00, που αρχικά είχε προγραμματισθεί».(http://www.sport-fm.gr/article/206353)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΡΟΔΟ.

27.11.09



Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, η οποία θα αρχίσει στις 13.00 και θα είναι η τελευταία επί πιερικού εδάφους πριν τον δευτεριάτικο αγώνα των "μελανολεύκων" με τον Διαγόρα, στη Ρόδο, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει για το "Νησί των Ιπποτών" αεροπορικώς, το πρωί της Κυριακής. Στα ευχάριστα για την ομάδα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι μετά από αρκετές ημέρες ο Κώστας Μανουσαρίδης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα με τροχάδην δείχνοντας ότι ο χρόνος για την επιστροφή του σε πλήρεις ρυθμούς μετράει πλέον αντίστροφα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος βέβαια δεν υπολογίζει τον νεαρό μεσοαμυντικό για τον προσεχή αγώνα, όπως και τον Γκαρά Ντεμπελέ που θα απουσιάσει λόγω καρτών. Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και στην τακτική ενώ το προπονητικού "μενού" έκλεισε με δίτερμα υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.(από katerinisport)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009




Την Κυριακή 22 /11/ 2009 ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  στα πλαίσια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων πραγματοποίησε εκδρομή στη Νάουσα με τα τμήματα υποδομής και έδωσε φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας του Βασίλη Αργυρίου. Στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των αντίστοιχων τμημάτων με τα εξής αποτελέσματα:
      
Παιδικό (94-95) -          Νάουσα          3-0

Τζούνιορ (98-99) Α -   Νάουσα            1-4
 
Τζούνιορ (98-99) Β    -   Νάουσα         5-0

Προτζούνιορ 2000    -    Νάουσα         5-0

             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
             ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Α ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟ ΜΕ ΤΟ 5χ5 "Εντός Εδρας" - ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11-2009


Σε τουρνουά με τις ομάδες του Κορινού και του Βατανιακού, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ του Πιερικού. Ο προπονητης των παίδων Στέφανος Τερζόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δέι την ομάδα να αγωνιστεί ξανά μετά το τουρνουά της Νάουσας την προηγούμενη Κυριακή.Σημειωτέον ότι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, στην κατηγορία των παίδων, δέν αγωνίζονται πολλές ομάδες και γι αυτό ο Πιερικός συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά, για να βρίσκονται οι ΠΑΙΔΕΣ σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Ενώ το Σάββατο το μεσημέρι στις 14.00, η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΚΟΥ τμήματος αγωνίζεται σε φιλικό παιγνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του 5χ5 "Εντός Εδρας" στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου.

Την Κυριαkή στις  10.00 το πρωί στο Ενωσιακό για το πρωτάθλημα  η ομάδa των προjynior αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ Κοκκινοπλιτών ενώ την ίδια μέρα στις 9.30 στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ αγωνίζεται η ομάδα των junior.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Πρωί προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009


Επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά το ρεπό της Τετάρτης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με το Διαγόρα Ρόδου.
Η προπόνηση άρχισε στις 11 το πρωί και τελείωσε γύρω στη μιάμιση.
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πριν οι ποδοσφαιριστές βγουν στο γήπεδο έγινε η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές. Το αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής προπόνησης άρχισε με το ζέσταμα το οποίο περιλάμβανε λίγο τρέξιμο και σπριντ. Ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια τακτικής σε τετράγωνα, σε μικρούς και μεγάλους χώρους που αφορούσαν τον τρόπο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας αλλά και τον επιθετικό τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Ρόδο με το Διαγόρα.
Για τον τεχνικό του Πιερικού το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος Ντεμπελέ που θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Ρόδου.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία του Πιερικού θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα και αύριο και θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση που θα γίνει στη Ρόδο την Κυριακή το απόγευμα. Η αποστολή του Πιερικού θα πετάξει για τη Ρόδο την Κυριακή το πρωί.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 
 


Πανελλήνιο ...ρεζιλίκι! - κινδυνεύει ο αγώνας με τον Πιερικό στη Ρόδο

Είδα το θέμα στο katerinisport και μπήκα στο http://rodoslive.com

και διάβασα το θέμα αυτό για δείτε το:
Ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου! Το Δημοτικό Στάδιο αδυνατεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Πιερικό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον ηλεκτροφωτισμό δεν είναι εφικτό να διορθωθεί τις επόμενες ημέρες. Μόλις ο Δήμαρχος ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου πήρε στα χέρια του την μελέτη της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης (περίπου 7.500 ευρώ), είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν το θέμα δεν περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο. Ο ΔΟΝΑ Ρόδου μάλιστα στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το Στάδιο, έστειλε ήδη έγγραφο στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ενημερώνοντας την πως το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει βραδινό. Υπενθυμίζεται βέβαια πως το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να καλυφθεί ζωντανά από την Ελληνική Τηλεόραση 3 η οποία θεωρείται δεδομένο ότι πλέον θα στραφεί κατά της διοργανώτριας!
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/