Σελίδες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ - ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΟΤΤΑΡΑΣ

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010 
Με διευκρινιστική δήλωση του, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Δημήτρης Κοτταράς τοποθετείται για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σερρών και τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ΠΑΕ Πιερικός, αλλά με τον πρώην προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά η δήλωση του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού:
Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησα την προηγούμενη εβδομάδα στην ΕΡΑ Σερρών, θα ήθελα να καταθέσω τις ακόλουθες διευκρινιστικές παρατηρήσεις:
1. Όλες οι τοποθετήσεις μου αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τον πρώην προπονητή μου κο Σούλη Παπαδόπουλο, του οποίου τις μεθόδους και τακτικές χρεωνόταν ολόκληρη η ΠΑΕ και κατά του οποίου σκέφτομαι να κινηθώ νομικά για όλες τις συκοφαντίες που διέδιδε για το πρόσωπό μου.
2. Παρά το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις μου, όπως διατυπώθηκαν στον τύπο, θεωρήθηκαν απρόκλητος επιθετικός μονόλογος με στόχο την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι στην πραγματικότητα απλά εξέθεσα μέσω ενός ραδιοφωνικού διαλόγου τις απόψεις μου για τον τρόπο λειτουργίας που προωθούσε ο πρώην προπονητής μου στην ομάδα.
3. Σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με την οποία μάλιστα λύσαμε τη συνεργασία μας φιλικά και χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα και απολογούμαι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στις τάξεις της.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Κοτταράς


Πιερικός - Επιστρέφει ο Ολγκίν

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.02.2010
Κανονικά προπονήθηκε ο Μαρσέλο Πέντα
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις 11:00 συνέχισε την προετοιμασία του η ομάδα του Πιερικού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι πως ο Μαρσέλο Πέντα "έβγαλε" χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Κορυδαλιώτης τεχνικός θα έχει στο Κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι και τον Ολγκίν. Ο Αργεντίνος φορ εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.
[Η χθεσινή προπόνηση
Η χθεσινή προπόνηση στην οποία δεν πήραν μέρος οι νεαροί Τόσκας - Τσιντώτας (ο πρώτος σε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, ο δεύτερος είναι μαθητής), ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής - κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ταχύτητας και εικοσάλεπτο δίτερμα.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα στις 14:30 με προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού ΟΑΚΑ Κατερίνης, ενώ η διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη ύστερα από την νίκη και κυρίως την εμφάνιση στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr
        
Κατερίνη:  12/ 02/ 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η επίσημη παρουσίαση των έξι ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ. Στην παρουσίαση των παικτών εκ μέρους του Δ.Σ, το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού Γιάννης Ντούμος , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκοτζαμανίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Παύλος Μπατάλας ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο έφορος Αχιλλέας Ιωακειμίδης.
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Παύλος Μπατάλας πραγματοποίησε την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών συστήνοντας και επίσημα τους νέους παίκτες ενώ επεσήμανε την  καινούρια προσπάθεια που έκανε η διοίκηση προκειμένου να ενδυναμώσει τον Πιερικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ο Πιερικός είναι μία ιστορική ομάδα και όλοι μαζί είμαστε μία οικογένεια που συνεργαζόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου στο γήπεδο για να έχει αντίκρισμα αυτή η προσπάθεια. Καλωσορίζουμε τους νέους παίκτες και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Η διοίκηση θα είναι κοντά τους και θα τους στηρίζει»,  τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπατάλας ενώ αναφέρθηκε και στη μείωση του εισιτηρίου σε 10€ από το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ιωνικό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Γιώργος Γουμάγιας: «Είναι χαρά για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πιερικός. Θέλουμε από την πλευρά μας να πούμε ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Φώτης Κωνσταντινίδης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ και οι συμπαίκτες μου που πλαισιώνουμε την ομάδα του Πιερικού. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να καταφέρει ο Πιερικός να αγγίξει τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που αγωνιζόταν πριν πολλά χρόνια. Θέλουμε βέβαια και τη συμπαράσταση του κόσμου γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά στην ομάδα. Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν, τουλάχιστον από τότε που έχουμε έρθει η ομάδα πάει πολύ καλά και είναι ευκαιρία και ο κόσμος να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί δίπλα μας».

Νίκος Πλάτανος: «Εύχομαι υγεία στην οικογένεια του Πιερικού και φυσικά στους  συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε προσπάθεια και ελπίζω αυτή η προσπάθεια που θα κάνουμε να μας οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ανέβουμε στην Super League».

Κώστας Λαζαρίδης: «Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε μένα και στους συμπαίκτες μου. Είναι χαρά μας βέβαια που συμπληρώνουμε την οικογένεια του Πιερικού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι για τους στόχους που έχει η ομάδα».

Πέτρος Κοντέων: «Όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου εμείς ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε στους στόχους του Πιερικού που είναι να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδο. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση και τους συμπαίκτες και τον προπονητή που μας βοήθησαν να μπούμε πολύ γρήγορα στην οικογένεια του Πιερικού. Θα κάνουμε το παν για να δικαιώσουμε την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή που μας επέλεξαν».
Jose Luis Reyes Verdejo:  «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή την ιστορική ομάδα και θα βοηθήσω και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, όσο μπορώ» 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Νομίζω ότι ήδη γνωρίζετε τα παιδιά αφού ήδη παίζουν στην  ομάδa. Είναι παίκτες που τους γνωρίζω, γνωρίζω την αξία τους. Δεν φέραμε παίκτες από την Super League, ονόματα δυνατά που μπορεί να κάνανε αίσθηση στον κόσμο αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο να ήτανε τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Με μερικά από αυτά τα παιδιά έχουμε ξανασυνεργαστεί. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ντούμο και τον κ. Ελευθεριάδη που ικανοποίησαν τις εισηγήσεις μου για την απόκτηση αυτών των παικτών . Ειδικά κάποιες περιπτώσεις, όπως του Ρέγιες που ήτανε στην Ισπανία ήταν πάρα πολύ δύσκολη.
Βέβαια όταν φεύγουν σχεδόν 10 ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, καταλαβαίνετε πως ήταν η ομάδα. Για μένα ήδη αυτά τα παιδιά έχουν αρχίσει και βοηθάνε. Έχουν ήδη γίνει μια παρέα, έχουν γίνει φίλοι, ένα κλίμα το οποίο υπήρχε όταν ήμουν εγώ πέρυσι και δεν το βρήκα τώρα που ξαναήρθα. Αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ και νομίζω ότι και εκεί ήταν το πρόβλημα του Πιερικού. Γιατί και τα προηγούμενα παιδιά που φύγανε ήταν καλοί ποδοσφαιριστές αλλά ξέρετε ότι πολλές φορές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το να τους βάλεις στο κλίμα. Βλέπουμε ότι τον τελευταίο καιρό με πιο μικρό ρόστερ είμαστε πιο καλά και δε μιλώ στον οικονομικό τομέα αλλά σε αριθμό παικτών. Όταν ήρθα υπήρχαν 34 παίκτες ενώ τώρα είμαστε 25 και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας, η διοίκηση βέβαια είναι πάρα πολύ κοντά μας. Θέλουμε  και τον κόσμο κοντά μας όμως. Δε λέω γι’ αυτούς που έρχονται, γιατί αυτοί που έρχονται βοηθάνε πάρα πολύ. Θέλουμε κι άλλους στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα έχουμε σίγουρα επιτυχία. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να μπούμε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε από κει πέρα την 3η θέση. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το έργο μας γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες ανταγωνιστικές αλλά εμείς έχουμε δείξει πως σε όλα τα παιχνίδια, όπως και στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και με τον Παναθηναϊκό-που αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί μπορεί να κάναμε μία ιστορική πρόκριση. Κακά τα ψέματα ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο μόνο όταν έρχονται επιτυχίες. Χάσαμε μία ευκαιρία εκεί αλλά πιστεύω ότι θα μας δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον». 
/