Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η Vodafone και ο Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Η Vodafone και ο  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση. Καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ανακυκλώσουν παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ ρίχνοντάς τα στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο γήπεδο της ομάδας.
Η Vodafone  και ο  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να
 καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα επιμέρους υλικά των συσκευών αυτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή άλλων αντικειμένων (π.χ. οικιακής χρήσης).
Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν στα καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, για όλους τους φίλους του περιβάλλοντος.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναζητήσεις παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, αξεσουάρ και μπαταρίες που μένουν ξεχασμένα στα συρτάρια σου  ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου, περιμένοντας…να ανακυκλωθούν;
Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για την προστασία του περιβάλλοντος. Απλά, ρίξ’ το … στην ανακύκλωση μαζί με τη Vodafone και τον  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/
 

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (5-25, 9-25, 3-25) ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-12, 25-8, 25-19)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
 Νικηφόρα συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία οι γυναίκες του Πιερικού όπου πέρασαν σαν σίφουνας μέσα από την Μελίκη συντρίβοντας με 3-0 την ...τοπική ομάδα. Παρότι η γυναικεία ομάδα έπαιξε με αρκετές ελλείψεις εντούτοις είναι τόσο καλά δομημένη με μεγάλο βάθος στα τμήματα υποδομής, γεγονός που...

Δεν υπάρχει θέμα Κοντσίδη στον Πιερικό Ενδιαφέρον για τον Κολτσίδα

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Με αφορμή δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων περί συμφωνίας του Πιερικού με τον ποδοσφαιριστή Κοντσίδη του Μακεδονικού Θεσ/νίκης, επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Πιερικός και μας διαβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.
Αντίθετα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πιερικός ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό Κολτσίδα του Εθνικού Αστέρα.
Ρεπό χθες ο Πιερικός
Το εβδομαδιαίο ρεπό τους έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο οποίο συμμετέχει το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αγωνίζεται στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου με αντίπλαο τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 29-1-2011 στις 12.00 η ώρα στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΙΔΩΝ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(14η αγωνιστική)
-----------------------------------------------
Αγροτικός Αστέρας - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο: Ελπίδας Ευόσμου - Ώρα: 12.00
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Ντομασένκο Βλαδίμηρος
Ηρακλής Θεσσαλονίκης - Απόλλων Καλαμαριάς
Γήπεδο: ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΩΝ - Ώρα: 10.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Σκούμπας Ιωάννης
ΠΑΟΚ 97 - ΠΑΟΝ Επιβατών
Γήπεδο: Μάττα 4 (Ραιδεστού) - Ώρα: 12.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Τικφεσλής Θεοδωρος
Αρης Θεσσαλονίκης - Αχιλλέας Τριανδρίας
Γήπεδο: Μάττα 2 (Ραιδεστού) - Ώρα: 12.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Σαρητζόγλου Μυρτώ
Κανονιέρηδες - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο: ΑΜΠ/ΠΩΝ - ΜΙΚΟΤΖΙΔΗ - Ώρα: 12.00
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Κουκουρδής Γρηγόριος
ΡΕΠΟ: Μπέμπηδες 2000 (1)
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ..

 
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Την Πέμπτη 27 Ιανουρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Ατρομήτου, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ομάδος ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Το παιγνίδι γίνεται στα πλαίσια της έναρξης της συνεχούς συνεργασίας και της εύρυθμης λειτουργίας και των δύο ομάδων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αφού ο προπονητής της ΝΕΩΝ προώθησε αρκετά παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ και προπονούντια με την ομάδα ΝΕΩΝ, παιδιά που ηλικιακά το  καλοκάιρι θα ενταχθούν μόνιμα στην ομάδα ΝΕΩΝ.
Ετσι οι προπονητές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ Γιάννης Μυστακίδης και της ΝΕΩΝ Γιάννης Κωσταντινίδης, αποφάσισαν να έχουν στενή συνεργασία τα δύο τμήματα, ούτως ώστε και η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ να προπονείται με όλους τους ποδοσφαιστές της που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα να έχουν συμμετοχή και στις προπονήσεις  της ομάδος ΝΕΩΝ.
Στο φιλικό  της Πέμπτης, η ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στις 15.30μμ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

Μπάσκετ Α2 Ανδρών: Ο Κώστας Σορώτος στο τιμόνι του Πιερικού Αρχέλαου // Video με δηλώσεις


 



Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011


Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με το γνωστό  προπονητή Κώστα Σορώτο που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου είναι 53 ετών και γεννήθηκε στον Πειραιά.

Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού το 1971.

Από το 1976 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πειραϊκού μέχρι το 1979 και μετά σαν προπονητής στο τμήμα υποδομών του συλλόγου έως το 1989.

Στη συνέχεια εργάστηκε στα αντίστοιχα τμήματα του Πανιωνίου για τρία χρόνια και παράλληλα από το 1990 ήταν και στον  Αμύντα για 8 χρόνια.

Επίσης θήτευσε και στον Αρίωνα.

Μετά στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου για 2 χρόνια.

Το 2000 στον Πειραϊκό σαν προπονητής της πρώτης ομάδας μέχρι το 2002, στη συνέχεια πάλι στο Παλαιό Φάληρο που ανέβηκε το 2003 στην Α1.

Το 2004 -2005 στο Δούκα, το 2005-2007 στο Φάληρο, το 2007-2009 στη Δάφνη και τελευταία στον Αμύντα.

Δηλώσεις του νέου προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Κώστα ΣορώτουΟ Κώστας Σορώτος μετά από τη συμφωνία, δήλωσε τα εξής

"Οι άνθρωποι του Πιερικού με πλησίασαν με πολύ σεβασμό και με πολύ αγάπη και αυτό με κέρδισε.

Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να εκπληρώσω τους στόχους μας και τα όνειρα αυτής της ομάδας, που πιστεύω πως είναι και τα όνειρα ολόκληρης της πόλης.

Πιστεύω θα πάμε πολύ καλά, αρκεί να δουλέψουμε.

Θέλει λίγο υπομονή στην αρχή μέχρι να γνωριστούμε με τους παίκτες.

Πάντα χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής, που όμως δεν πρέπει να είναι μεγάλη, γιατί τα αποτελέσματα πρέπει να παρθούν και σε αυτό το διάστημα της προσαρμογής".(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)
Δείτε το video με τις δηλώσεις






Το Club Μελανόλευκοι διοργανώνει εκδρομή στον Εύοσμο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου για να πάρει η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ το διπλό

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το Club Μελανόλευκοι διοργανώνει εκδρομή στον Εύοσμο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου για να πάρει η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ το διπλό.Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ (χωρίς το εισιτήριο του αγώνα) ενώ το σημείο συνάντησης και η ώρα αναχώρησης θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής εγγραφείτε όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να αποφύγουμε προβλήματα του παρελθόντος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972054889 begin_of_the_skype_highlighting              6972054889      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6972054889      end_of_the_skype_highlighting ή στο Club απογευματινές ώρες.

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ