Σελίδες

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Επί παντός του... αθλητικού

EPI_PANTOS_26-11 ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2009 - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ  ακόμη φορά εφέτος  ένα παιχνίδι του Πιερικού θα μεταδοθεί ζωντανά ! Οι φίλαθλοι  θα έχουν την ευκαιρία  την Δευτέρα στις 18.00 να παρακολουθήσουν από τους δέκτες την συνάντηση με τον Διαγόρα  στην Ρόδο! Από την ΕΤ3!  Με την ελπίδα να δουν την ομάδα τους να «παίρνει»  το τρίποντο!  Δυστυχώς τα περισσότερα  «ζωντανά» παιχνίδια της κατερινιώτικης  ενδεκάδας στο  τωρινό πρωτάθλημα δεν στέφθηκαν με επιτυχία! Και οι «προληπτικοί»  το «αναφέρουν»  και το  έχουν δέσει κόμπο…  Ας σοβαρευτούμε όμως. Η συνάντηση κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Και καθοριστική για την συνέχεια… Και για τις δύο ομάδες! Η ήττα από τον ΟΦΗ και η βαθμολογική  «αδυναμία»  δεν αφήνει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Διαγόρα! Που είναι και έναν βαθμό πίσω! Ο θάνατος σου η ζωή μου λοιπόν και όποιος αντέξει.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει δείξει ότι μπορεί και τα καταφέρνει εκτός έδρας! Τρείς ισοπαλίες ,μία νίκη και μια ήττα  ήταν η συγκομιδή σε  πέντε εξόδους. Θα μπορούσε και καλύτερα ! Και αυτό θα ήταν το ιδανικό! Θα βρισκόταν ψηλά και όχι μεταξύ σφύρας και άκμονος…  που είναι τώρα! Αυτό καλείται να πράξη και την Δευτέρα. Βασικά να μην χάσει… Και αν καταφέρει και το δυάρι…τι το σπουδαιότερο! Σε παιχνίδια σαν αυτό  στην νίκη οι βαθμοί είναι… διπλοί!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Διαγόρα οι γηπεδούχοι  είναι αυτοί που έχουν το άγχος της οπωσδήποτε νίκης και θα νοιώθουν την πίεση και των φίλων τους.. . Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι κατερινιώτες. Με αγωνιστικότητα, σωστό στήσιμο, πάθος και πίστη  είναι σε θέση να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι έδρες φέτος «αλώνονται»  εύκολα!  Πολλά τα…παραδείγματα! Και οι παίκτες του Πιερικού καλούνται να το πετύχουν για να  «πατσίσουν» την ήττα από τον ΟΦΗ. Ας υπερβάλλουν εαυτούς…
ΑΛΛΑΓΗ μέρας  και ώρας για το…πάρτι!  Μόνο αυτά  διαμορφώνονται!  Από Κυριακή  στις 17.00!  Όλα τα άλλα  παραμένουν ως έχουν.. Αύριο  Σάββατο  όλοι στο κλειστό!  Στις 19.00!  Και η γιορτή και οι επιτυχίες  τραβούν τον δρόμο τους… Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη  επί του Πανερυθριακού  με 70-77 ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον ισόβαθμο του  Πανελευσινιακό! Μια ακόμη μάχη κερδήθηκε, μια άλλη έρχεται! Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν. Και αύριο με το κλειστό «κατάμεστο» με τους φίλους ζωηρούς, ενθουσιώδεις  και συμπαραστάτες είναι αποφασισμένοι να κάμψουν κάθε αντίσταση των αντιπάλων και να προσθέσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο  στο φετινό  ντοσιέ!
ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ  ομάδες εκπροσωπείται φέτος η Κατερίνη στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής! Δύο από αυτές παίζουν πρωταγωνιστικό ρολό! Η Α.Ε. Ποντίων που οδηγεί την κούρσα και ο Βατανιακός που  ακολουθεί. Εθνικός και Σβορώνος δεν έχουν  βρει  ακόμη τα βήματά τους. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να τις στηρίξουν με την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια. Και οι παίκτες το έχουν ανάγκη άλλα και τα σωματεία. Ας γίνει η αρχή αυτή την Κυριακή! Η Α.Ε. Ποντίων υποδέχεται την Νάουσα, ο Βατανιακός φιλοξενεί την Νίκη Αγκαθιάς, και ο Εθνικός  αντιμετωπίζει στην έδρα του τον συνώνυμο του Εθνικό  Βατερού.
Υ.Γ.1. ΑΣ ΜΗΝ νομίζει «κάποιος» ότι το φαγητό που μας… σερβίρει το «καταπίνουμε» αμάσητο!  Δεν είναι καθόλου έτσι… Θέλουμε και κάνουμε τους χαζούς…  προς το παρόν…Αν συνεχίσει  με  αυτόν τον τρόπο τότε θα …  πάρει τις πρέπουσες απαντήσεις.. ..Λόγια του «ανάποδου της …στήλης…
Υ.Γ.2. ΟΤΑΝ ΤΟ καλοκαίρι έκανες τις επιλογές σου έπρεπε να μετρήσεις όλες τις παραμέτρους προτού αποφασίσεις!  Δεν το έπραξες, πίκρανες πολλούς και απέκτησες «εχθρούς»! Ενθουσιάστηκες από τα …λεγόμενα και τις  υποσχέσεις  των  «ειδικών» και δεν αντιλήφτηκες τις αλλαγές που έρχονταν! Τώρα έχεις παράπονα! Ας πρόσεχες…
Υ.Γ.3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας. Νότιος όμιλος. 11η αγωνιστική!  Πρώτος σκόρερ. Λεωνίδας Κυβελίδης  ετών 23. 7 τέρματα  με σουτ και ένα με κεφαλιά! Ασχολίαστο….
Υ.Γ.4. ΠΩΣ ΝΑ  μην πάει καλά αυτή η ομάδα. Ο Πιερικός-Αρχέλαος βέβαια! Κάθε αγωνιστική  σίγουρη έχει παίκτη μέσα στην καλύτερη πεντάδα! Αρκετές φορές μάλιστα και  ΜVP!  Και βασικά στις πέντε πρώτες θέσεις των σκόρερ  δύο! Τους Ροδοστόγλου με 126 πόντους 1ος και Τσουκ  με 102 πόντους 3ος την 6η αγωνιστική! Συνεχίστε παιδιά με τον ίδιο ρυθμό!
Υ.Γ.5. ΑΠΟ ΤΙΣ  εφημερίδες… Το ρεκόρ που κατέχει από το 2000  στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων ο Κωνσταντίνος  Κωνσταντίνου του  Αρχέλαου  Κατερίνης  Ισοφάρισε  στους αγώνες κυπέλλου ο Χαράλαμπος Καπόλας ….
Υ.Γ.6. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ Πιερικός «ανέβηκε» στο διαδίκτυο! Μια αξιόλογη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhI9ZV3gzGJRd7LH0MKK094IF2RfN8d_wVEqXBkOp31HZfDfWYJtBuK9M-ReAS4sdvqEBPW7x4CJ_H3StTcdQJgw5JEuFZhKTVOIBTHGSkFLwaWQq_OomsTpgrVJWB2L-thbk6tarVYJzWa/s730/BANER+sfk+pierikos++%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF.GIF
προσπάθεια που στόχο ηχεί να ενημερώνει τους φιλάθλους για τις δραστηριότητες του συλλόγου και όχι  μόνο «άρχισε» εδώ και μερικές μέρες. Αξίζει να το επισκεφθείτε! Συγχαρητήρια… Η διεύθυνση;  http/www.sfkpierikos,blogspot.com.
Y. Γ. 7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παντού Κατερίνη να σε…  στηρίζουν! Και να μην βλέπουν ποδόσφαιρο και…αποτελέσματα…
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: