Σελίδες

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Για καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη στο αυριανό Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
Με τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει λίγο μετά το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα Θεσ/νίκης.
Τα τελευταία πέντε χρόνια οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Κατερίνη τρεις φορές και ο Πιερικός πέτυχε το απόλυτο αφού αναδείχτηκε νικητής και στα τρία παιχνίδια.
Αυτή την πολύ καλή προϊστορία έχουν για στόχο να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Ο Πιερικός είναι το φαβορί για τη νίκη γιατί προέρχεται και από εκτός έδρας νίκη αλλά και γιατί βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Στο αυριανό παιχνίδι που αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού είναι στη διάθεσή του και ο Γκαρά Ντεμπελέ που εξέτισε την ποινή του. Κανονικά προπονήθηκαν χθες και ο Εξουζίδης με τον Καλλιμάνη και τέθηκαν και αυτοί στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Μετά τη σημερινή προπόνηση ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Στη διάθεσή του για την επιλογή των παικτών της αποστολής είναι οι:
Κοταράς, Καρακούτσης, Παέζ, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Αγγελόπουλος, Εξουζίδης, Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Χατζηζήσης, Λαναρής, Ντεμπελέ, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόιτς, Ολγκίν και Σουλίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης θ’ αρχίσει στις τρεις μετά το μεσημέρι και θα το διαιτητεύσει ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ζώρζο Εμ. και Χαρίτο Ν. από την Αθήνα ενώ τέταρτος είναι ο κ. Κοσικίδης Σ. επίσης από την Αθήνα.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: