Σελίδες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Σήμερα στις 15:15 στη Ρόδο Διαγόρας – Πιερικός Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009


Με τον αγώνα Διαγόρα – Πιερικού που γίνεται σήμερα στη Ρόδο ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Ρόδο και χθες το απόγευμα προπονήθηκε στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μαζί του στη Ρόδο 19 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι:
Κοταράς, Καρακούτσης (οι δύο τερματοφύλακες), Καλλιμάνης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Ολγκίν, Τόσκας, Τσιτλακίδης και Κόιτς.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αναμένεται να κάνει κάποια έκπληξη όπως τουλάχιστο έδειξε στο εκπαιδευτικό δίτερμα που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα.
Στο παιχνίδι με το Διαγόρα οι παίκτες του Πιερικού είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά και αποφασιστικά στοχεύοντας όχι απλά το θετικό αποτέλεσμα αλλά τη νίκη. Ο προπονητής του Πιερικού δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την εντεκάδα αλλά πάντα με βάση αυτά που είδαμε στις προπονήσεις πιστεύουμε ότι μια πιθανή εντεκάδα είναι η παρακάτω:
Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος και Γκουγκουλιάς.
Θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Γιαζιτζόγλου. Στη Ρόδο δεν ταξίδεψε ο Γκαρά Ντεμπελέ που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:15, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3 και θα τον διαιτητεύσει ο κ. Ανούσας Ν. από τη Σπάρτη με βοηθούς τους κ.κ. Παλαμίδα Γ. από τη Σπάρτη και Αθανασόπουλο από την Αθήνα.
Τέταρτος είναι ο κ. Ρούσσος από την Πρέβεζα. (ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: