Σελίδες

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Α ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟ ΜΕ ΤΟ 5χ5 "Εντός Εδρας" - ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11-2009


Σε τουρνουά με τις ομάδες του Κορινού και του Βατανιακού, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ του Πιερικού. Ο προπονητης των παίδων Στέφανος Τερζόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δέι την ομάδα να αγωνιστεί ξανά μετά το τουρνουά της Νάουσας την προηγούμενη Κυριακή.Σημειωτέον ότι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, στην κατηγορία των παίδων, δέν αγωνίζονται πολλές ομάδες και γι αυτό ο Πιερικός συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά, για να βρίσκονται οι ΠΑΙΔΕΣ σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Ενώ το Σάββατο το μεσημέρι στις 14.00, η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΚΟΥ τμήματος αγωνίζεται σε φιλικό παιγνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του 5χ5 "Εντός Εδρας" στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου.

Την Κυριαkή στις  10.00 το πρωί στο Ενωσιακό για το πρωτάθλημα  η ομάδa των προjynior αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ Κοκκινοπλιτών ενώ την ίδια μέρα στις 9.30 στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ αγωνίζεται η ομάδα των junior.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: