Σελίδες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Τη Δευτέρα στις 3:15 στο γήπεδο της Ρόδου
Με δεκαεννέα ποδοσφαιριστές ο Πιερικός στη Ρόδο
Διαγόρας Ρόδου – Πιερικός
Άλλη μία προπόνηση θα κάνει σήμερα ο Πιερικός στο στάδιο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Ρόδου την Κυριακή το απόγευμα.
Η χθεσινή προπόνηση είχε ποικιλία ασκήσεων τακτικής αλλά και όλες σχεδόν τις στημένες φάσεις τόσο για την αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και για την επιθετική.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και γι’ αυτό δεν παρέλειψε να τονίσει στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τις αδυναμίες αλλά και τις αρετές των αντιπάλων για να ξέρουν οι παίκτες τι θ’ αντιμετωπίσουν αλλά και τι θα συναντήσουν.
Δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και στη σημερινή προπόνηση.
Στη χθεσινή πάντως προπόνηση ο τεχνικός του Πιερικού στο εκπαιδευτικό διπλό δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδας.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας ο τεχνικός του Πιερικού δεν υπολογίζει τον Ντεμπελέ που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει.
Στη Ρόδο θα πετάξουν οι ποδοσφαιριστές:
Καρακούτσης, Κοταράς (οι δύο τερματοφύλακες), Καλλιμάνης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης. Παστός, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Κόιτς, Τόσκας και Τσιτλακίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα στις 3:15 και όχι το απόγευμα όπως ήταν προγραμματισμένο γιατί το γήπεδο έχει ελλειπή φωτισμό.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ανούσος Ν. από τη Σπάρτη, με βοηθούς τους κ.κ. Παλαμίδα Γ. από τη Σπάρτη και Αθανασόπουλο από την Αθήνα ενώ τέταρτος είναι ο κ. Ρούσσος από την Πρέβεζα.(topikh)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ το διπλο !!!
ξανα να τρελαθω !!!
δεν ξενερωνουμε ποτε και ερχομαστε !
το μελλον μας ανηκει !!!
ΘΥΡΑ-5