Σελίδες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Νίκες για γυναίκες και παίδες του Πιερικού Τμήμα γυναικών ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (18-25, 15-25, 13-25)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Τη νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού μέσα στη Σκύδρα επί του τοπικού Αριστοτέλη με 3-0 σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, και με όπλο το πολύ καλό σερβίς και την άμυνα έφτασε εύκολα στην επικράτηση.


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αν και αγωνίστηκε με αρκετές βασικές ελλείψεις εντούτοις το βάθος που έχει αυτή η ομάδα της επέτρεψε να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι, μη δίνοντας σε κανένα σημείο του αγώνα την ευκαιρία στην ομάδα της Σκύδρας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Τα κολακευτικά λόγια των παρευρισκόμενων στο γήπεδο για τη νεανική ομάδα του Πιερικού, την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι και την άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
     Η σύνθεση: Ντακούλα, Παναγιωτίδου, Πούλιου, Μουλαδάκη, Μελέτη, Τσολακίδου, Κατσίκα, Παπαδημητρίου.
     Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τον κ. Πούλιο Αθ. & τον κ. Ζουνζουρα Μ. και τις εταιρείες GLASS SYSTEM & INOXIMAGINE για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού.
    
     Τμήμα παίδων
     ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-3
     (13-25,25-23,15-25,25-22,10-15)
    
     Τη νίκη πέτυχε και η παιδική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού όπου και αυτή κέρδισε, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, την ομάδα της Σκύδρας με 3-2 σετ.
     Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη εκατέρωθεν όπου οι παίκτες του Πιερικού πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία πήραν τελικά τη νίκη.
     Κορυφαίος του Πιερικού ήταν ο Αδαμίδης Στέφανος και πολύ καλός ο Ευαγγελόπουλος Θόδωρος.
     Η σύνθεση: Γερομιχαλός, Αδαμίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιώκας, Χριστοφορίδης, Μπατσαράς, Τόλιας.
      Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού, ευχαριστούν θερμά τον κ. Κουνή Πασχάλη και την εταιρεία TERABIT για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού.

     Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: