Σελίδες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ



Κατερίνη, 22 Δεκεμβρίου 2009



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Χριστούγεννα με το μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου
             Στο GOLD CLUB

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11 μ.μ. ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος διοργανώνει στο GOLD CLUB, στην Παραλία, ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους φίλους του μπάσκετ.
Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο, καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ να παραβρεθούν και να …ετοιμασθούν για διασκέδαση, ενισχύοντας έτσι ηθικά και οικονομικά την ομάδα, ιδίως τώρα που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση όλων.
Η τιμή της πρόσκλησης με ποτό είναι 15 €.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη στην Κατερίνη στις 5 μ.μ.  Πιερικός Αρχέλαος – Αγία Παρασκευή
Την ομάδα της Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί την Τετάρτη στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος, σε έναν αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Αναμφισβήτητα είναι και αυτό ένα δύσκολο παιγνίδι, αφού στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι διεκδικητές ανόδου ή παραμονής στην κατηγορία.
Οι παίκτες μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, προπονούνται καθημερινά και σ΄ αυτή τη …μάχη δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Οι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, έχουν ήδη ετοιμασθεί για τη δυναμική και πάλι παρουσία τους.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Κασαπίδης και  Θεοδώρου και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Αετός Κιλκίς – Πιερικός Αρχέλαος 17-59
Στο γυναικείο πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚΕΜ
● Δυναμικά μπήκε στο πρωτάθλημα και η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, η οποία νίκησε στο Κιλκίς τον Αετό με 59-17. Σκορ που πιστοποιεί την ανωτερότητα και την άνεση μιας ομάδας που διεκδικεί την άνοδό της στην Α2 κατηγορία των γυναικών.
Στα 10λεπτα: 0-20, 03-33, 11-39, 17-59.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Λαδάς και Ντέντας. 
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης): Τριανταφυλλίδου 2, Παρδάλη 1, Χριστιφορίδου, Αργυριάδου, Πούπη  Μ, Ποτάποβα 2, Σαρίδου, Πούπη Χ. 2, Χαραλαμπίδου 10.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Μουστακίδου 10, Λάππα, Μυστρίδου Ο. 5, Ζουγκουρίδου 6(1), Ευσταθίου 10, Λαμπριανίδου Ε. 4, Κουζώνη 8, Σιώκου 4, Καρασαββίδου 4, Λαμπριανίδου Α. 4, Καραβέργου 3, Ελευθεριάδου 2. 
● Νίκη και στις κορασίδες
Μόνη παραμένει πρώτη στη βαθμολογία η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου που και αυτή νίκησε τον ΑΟΚ Βεροίας με 49-48. Το παιγνίδι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι δύσκολο, αλλά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην ψυχραιμία των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στα 10λεπτα: 16-10, 25-21, 34-38, 49-48.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ.  Χατζημπαλίδης και Τσολογιάννης.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης - Δόβα): Σαμαρά 6, Χελιδώνη 22(2), Χατζηαγοράκη, Ρούστα Π, Γρηγοριάδου 4, Λάππα 5, Ρούστα  Α, Χαραλαμπίδου, Λαμπριανίδου 12, Τζήκα, Ξυγωνάκη, Γιανναράκη.
ΑΟΚ  ΒΕΡΟΙΑΣ (Ξανθοπούλου): Χιονίδου 8, Καραμητσιοπούλου 12,Σαρηγιαννίδου 12, Μανωλοπούλου.6, Γεωργοπούλου 11, Ζωγράφου, Παρχαρίδου, Διαλεκτοπούλου.


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: