Σελίδες

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Επί παντός του… αθλητικού

Pierikos_Arxelaos_-__komotin

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Δεκέμβριος 2009 - Πολιτεια 

ΕΧΟΥΜΕ καταντήσει η χαρά των φιλοξενούμενων εφέτος! Έρχονται παίρνουν τους βαθμούς και …χαίρετε…Έξη παιχνίδια στην Κατερίνη και μετράμε τρείς ήττες, μια ισοπαλία και δύο ήττες! Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τότε κλαψτα  Χαράλαμπε! Με αυτά τα αποτελέσματα τι περιμένουμε; Άνοδο ,  η αγώνα για την σωτηρία; Κακή η ομάδα ,  χωρίς πάθος, με πολλούς υστερήσαντες  παίζοντας αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, «ξύπνησε»  μόνο  τα τελευταία λεπτά! Όμως δεν θα υπάρχει πάντα τύχη… Ακόμη  δύο πολύτιμοι βαθμοί πήγαν στράφι…  Απαράδεκτα τα επεισόδια! Μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα… Ας δούμε την πραγματικότητα και ας σταματήσουμε να «ρίχνουμε» πάντα τα βάρη στους άλλους..Λόγια αγανακτισμένου, απογοητευμένου, πικραμένου (διαλέξτε και πάρετε) φιλάθλου μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Αγροτικό Αστέρα! Επειγόντως έδρα!  Προσυπογράφουμε…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ με την Καλαμάτα! Την Κυριακή στις 15.00. Θα την χορέψουμε η, θα μας χορέψει; Αυτό λένε πολλοί φίλαθλοι !  Η αμφιβολία είναι ότι το χειρότερο για  τον κόσμο. Τον  αποτρέπει και τον  απομακρύνει από το γήπεδο. Και «αυτή»  καλούνται την Κυριακή να «διαλύσουν» οι παίκτες του Πιερικού. Με την δύναμή, την αποφασιστικότητα, το καλό ποδόσφαιρο και το νικηφόρο αποτέλεσμα!  Να δείξουν ότι με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν μια άσχημη παρένθεση.  Ότι η ομάδα βρίσκετε σε καλό  δρόμο της και τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν!
ΑΥΤΟ  όμως που προέχει τώρα  και είναι καθήκον των φιλάθλων είναι να βρεθούν κοντά στην ομάδα! Τώρα χρειάζεται το «στήριγμα» περισσότερο από άλλες φορές. Η «γκέλα» πρέπει να ξεπεραστεί! Και σε αυτό  καλούνται να συμβάλουν πρωτίστως οι ποδοσφαιριστές αλλά  και οι φίλαθλοι. Η ομάδα της Καλαμάτας είναι σίγουρό ότι θα «ταμπουρωθεί» και θα «κυνηγήσει» το γκολ στις αντεπιθέσεις! Γι αυτό χρειάζεται προσοχή, συνεχή επαγρύπνηση,  πίεση , σωστή ανάπτυξη ,υπομονή,  αλλά και συμπαράσταση και χειροκρότημα από τον κόσμο!
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πρέπει να αποκτήσει έδρα! Και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την μαζική παρουσία των φιλάθλων. Το έχουμε τονίσει και θα το επαναλάβουμε. Πρωταθλητισμός με άδειες κερκίδες δεν γίνετε!  Ας αφήσουν τους «καναπέδες»  και ας βρεθούν στο γήπεδο όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι αγαπούν την ομάδα. Έτσι θα έχουν  ένα πρόσθετο λόγο για να χαίρονται στις επιτυχίες. Και να ασκούν κριτική στις…αποτυχίες…Καλή και άξια συγχαρητηρίων η προσπάθεια του ΣΟΠ και των Μελανόλευκων! Όμως η παρουσία τους  ενώ είναι «δυναμική» υστερεί γιατί είναι μικρή σε όγκο! Κάτι πρέπει να γίνει! Η παρουσία των οργανωμένων επιβάλετε να πολλαπλασιαστεί!  Και σε αυτό  τον λόγο…  έχει η ΠΑΕ.
ΕΑΛΩ και η..Πάτρα!  Ο Απόλλων   δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα  της κατερινιώτικης ομάδος υπέκυψε  με 68-71 και ο Πιερικός-Αρχέλαος συνέχισε την προέλαση του!  Το «πάρτι»  που άρχισε την πρώτη αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή στο κλειστό. Η ομάδα της ΜΕΝΤ είναι ο επόμενος αντίπαλος. Ο Δημήτρης Γαλάνης και τα «παιδιά» του με σύνεση, χωρίς υπεροψία, με χαμηλούς τόνους και αποφασιστικότητα είναι έτοιμοι να «προχωρήσουν» σε μια ακόμη επιτυχία! Μια επιτυχία που θα τους φέρει  πιο κοντά στον στόχο αλλά και που θα χαρίσει χαρά και αισιοδοξία στους φιλάθλους. Οι τελευταίοι για μία ακόμη φορά ασφαλώς και  θα γεμίσουν το κλειστό , δημιουργώντας μια «δυναμική» εξέδρα με τις ιαχές και το χειροκρότημα και θα «αναδειχθούν» σε έκτο παίκτη της ομάδος!  Στις 17.00 αρχίζει το παιχνίδι…Να είστε όλοι εκεί!
Υ.Γ.1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ τραυματίας παρά νεκρός… Έτσι αντιμετώπισε το 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα φίλαθλος…  Μια σεβαστή διαφορετική άποψη και προσέγγιση….
Υ.Γ. 2. ΚΑΠΟΙΟΙ ισχυρίζονται ότι σύντομα θα δούμε παλιά γνωστά μας πρόσωπα! Μάλιστα είναι κατηγορηματικοί γι αυτό! Είναι μάλιστα και …συγκεκριμένοι οι καταφθάνοντες…  Κοντός ψαλμός αλληλούια…
Υ.Γ.3. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ χωρίς αιτία!
Υ.Γ. 4. ΓΙΑ  ΤΡΙΤΗ φορά θα σφυρίξει ο Καβαλιώτης Κιοτζένης τον Πιερικό! Και τις τρείς στην Κατερίνη! Οι δύο όταν νικηφόρες!  Με Διαγόρα 2-1 και Καστοριά  2-0 στο περσινό πρωτάθλημα. Το καλό θα τριτώσει λένε οι προληπτικοί…. Και εμείς…
Υ.Γ. 5. ΔΩΔΕΚΑ  αγωνιστικές πέρασαν και ο Ντιέγκο   Μαρτίνεζ δεν έλλειψε ούτε ένα λεπτό από τα παιχνίδια μετρώντας 1080 λεπτά συμμετοχής! Τρεις ακόμη συμπαίκτες του πήραν μέρος και στις 12 συναντήσεις  χωρίς όμως να συμπληρώσουν 90΄!  Ο Θανάσης  Παντελιάδης (δέκα 90΄) και  1003΄, ο  Μαρσέλο  Πέντα (εννέα 90΄)  και  1000΄, και ο  Τάσος Θάνος (επτά 90΄)  και  882΄. Πλήρης ισορροπία για τον Πιερικό. 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες! 2-1-3, νίκες ,ισοπαλίες, ήττες εντός,   2-3-1 νίκες , ισοπαλίες, ήττες, εκτός!  Καλύτερα μακριά από την Κατερίνη! Όσο για τα τέρματα , 11-10 εντός 8-7 εκτός.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/     

Δεν υπάρχουν σχόλια: